Koľko kíl je ideálne schudnúť za mesiac?
Ahojte idem dole z váhy 106 zatiaľ mám dole 0,8 za týždeň cca
Kalorický príjem mám nastavený na 2100kcal
Schudla som málo alebo rýchlo? Koľko je tak ideálne dať dole? Chcela by som do konca roka aspoň 15 kg..a potom ďalší rok tiež 15..
Ďakujem 🍀✨
Ideálne je za mesiac schudnut 2-3 kg. Ja som išla z váhy 101,5kg a príjem som mala 2003kcal. Moc mi to ale nešlo tak som to znížila na 1900kcal. Za 9 mesiacov som schudla 22kg.
2-3kg. sampzrejme ak ma clovek 100kg, to ide rychlejsie
4-5 kg za mesiac pridaj cvicenie
To je individuálne každy chudne inak ja som napr. schudla za 2 mes. 7kil v priemere to vychadza cca 3-4 kila mesiac každy je iny .
Všade sa dočítaš,ze zdravé chudnutie je 2-4kg na mesiace (0,5-1kg na tyzden). Prosím nepočúvajú rady neskúsených,čo ti bez toho aby vedeli o tebe viac, napíšú,ze 2100kcl je veľa. Nie je! Mne to pride také zaostale rozmyslanie toto, z čias ked este ficali diety, ze kazdy den 1 jablko a podobne 🫣. Pre niekoho to môže byť aj na chudnutie málo. A riešila by som to po mesiaci až, po týždni je to podla mňa ťažké zhodnotiť. Dnes je veľmi veľa dostupných dobrých informácií, stačí vedieť overovať zdroje a študovať. Odporúčam: Vlado Roško
Boris Bajer
Michal Páleník
Aleš Lamka
Či už videa na YT alebo tipy na instagrame.
Radsej chudnut pomalsie ako to prehnat a potom sa automaticky dostavi jojo efekt. Ten prijem by sa dal nastavit aj na menej si myslim, kludne aspon 1900 by som isla.
Ak chudneš od 0,5 do 1kg týždenne tak máš príjem nastavený akurát. Žiadne znižovanie ani zastaralé rady nepočúvaj. Ideš na to výborne. Vždy sa začína na čo najvyšších kaloriach, kde chudneš aspoň 2kg mesačne. Časom, ako znižujes váhu, sa ti znižuje aj metabolizmus, a musíš ísť aj s príjmom vždy nižšie. Čiže logicky keď začneš na 2100 je ideálnejšie skončiť na 1600 ako keby teraz hneď seknes kalórie, síce schudnes rýchlejšie, ale budeš končiť na 1400 a to je už fakt nízko. Ak to ide, nechaj to tak. Držím palce 💪🏽
Ja idem z váhy 100kg, chudnem cca 2kg mesačne...zatiaľ -20kg za 10 mesiacov
Išla som z váhy 96kg pomocou KT, prvý mesiac išlo dole 7kg (začala som po vianočných sviatkoch a Silvestri, takže veeela zadrziavanej vody), potom už tie 3-4kg za mesiac (aj cvičím ). V tvojom prípade ideš úplne ideálnym tempom bez následného jojo efektu. Držím palce
To čo ti tu píšu, že 2100kcal je veľa, nerieš!! Ja mám 2100kcal pri 54kg udržiavacích, takže ženy bolo by dobré nehodnotiť niekoho príjem podľa svojho 🙈.
@autorka Chudneš, takže nastavené to máš dobre, keď budeš cítiť, že to nejde dole, znížiť o 100-200 kalórií. Určite nerob to, čo ti radia, lebo pre telo by to bol šok a šok = vysoký kortizol = nechudnutie. 0,8kg za týždeň je v poriadku, pokračuj ďalej. Po každom mesiaci si prepočítaj príjem kcal podľa aktuálnej váhy.
Zo začiatku a s tvojou hmotnosťou kľudne aj 5 kíl. Ale potom sa to spomalí. 15 kíl dáš ako nič. Držím palce
To je rôzne ale tak 1,5-2 kg mesačne je celkom ok. Ale máš dosť veľa kcal. Z akej váhy ideš dole? Ja mám cca 1220kcal vypočítané tabuľkami. Mám 58kg a idem na 50.
@mizoko nemôžeš porovnávať 100 kíl a 50 😃 z 50 kíl sa chudne veľmi ťažko ale zo 100 tam stačí len vylúčiť sladké a hneď to padne ani nevieš ako
@mizoko ja mám 54kíl a pri 2100kcal nepriberám 🙈 fakt kcal druhých ľudí nerieš, ak im to funguje
@petracandle veď o tom píšem. Že neviem z koľkých kíl chudne 😁 takže ťažko radit
@denkabemommy ale veď píšem že nemám šajn z akej váhy chudne. Ľudia veď čítajte poriadne 😁 áno píšem že sa mi zdá dajak veľa kcal ale následne sa pýtam z akej váhy chudne 🙂 chápeme sa už?
@mizoko však to napísala hneď v prvej vete, že 106kg. Takže jediný, kto nečíta poriadne si ty 😅🤷🏼♀️
Ešte som zabudla napísať že chodím cvičiť na hodinu do fitka 3 z týždenne

Ja keď som chudla malasom príjem cca 1700 kcal denne. Je pravda, že som šla z nižšej váhy, ale 2100 sa mi zdá veľa. Osobne som chudla 0.5 kg za týždeň. Ale šla som z 71 na 66 kg. To bol aj môj cieľ. Držím palce.