Koľko kilogramov ste schudli len úpravou stravy?
Čaute, koľko ste schudli s KT len dodržiavaním stravy? Za aký čas? Kedy sa pohla ručička na váhe? Suseda hovorì, že 8 kg bez pohybu za 3 mesiace. Aj to na nej vidno, ale ona mala aj 100kg. Zaujíma ma to, ako perfektne to funguje keď si človek dá pozor na stravu. ✌️
Ja som v minulosti schudla len úpravou stravy 22 kg.
Záleží od váhy a predošlých návykov. Ak boli návyky za deň liter koly, balík čipsov, celá čokoláda. Jedlá mastné, vyprážané tak po prejdení na úplne normálnu vyváženú stravu pôjdu kilá rýchlo dolu. Ale ak má žena 65kg a chce schudnúť na 55kg ale stravuje sa viac- menej normálne, iba vynechá denne horalku a 2x týždenne čipsy tak to pôjde logicky pomalšie.
Chudne sa kal8rickym deficitom. Mas tri moznosti ako ho dosiahnut. 1.cvicenim( pohybom)2.upravou stravy- a 3. Uprava stravy+cvicenim( pohybom). Najviac udrzatelby a telu prospesny je 3 sposob.
22 kg za rok
približne po 2-3 týždňoch by si už mohla vidieť zmenu váhy o 1/2 kila, kilo - pokiaľ nehovoríme naozaj o extrémnej obezite alebo o nejakých poruchách keď telo extrémne zadržiava vodu.
a potom keď budeš konzistentná tak sa to pomaly posúva podľa deficitu ...
ale minimálne tie 3 týždne vydrž aj keby si nevidela na sebe nič ...
kamoška tiež velmi pekne len pomocou kalorických bez cvičenia. okolo 10kg a viac myslim
Cca 12 kg za 6 mesiacov...ale boli tam zdravotné dôvody a strava naozaj 100 percent...žiadne sladké, mastné, pečivo, alkohol...večer od 18 tej nič. Veľa vody čajov. Išla som z nižšej váhy.
Ale nepodarilo sa to udržať...a mám kg späť žiaľ
@anonym_autor Cez 30 kg.
@anonym_autor to čo sa dalo v mladosti raz dva 18kg v menopauze ani 8
Zo 75kg na 65kg tak 4 mesiace. Mam 33 rokov. Len uprava stravy.
@anonym_autor ked si das pozor na stravu, tak to funguje 100% a perfektne... cvicenie riesi skor zdravie a "spevnenie"... samozrejme z vyssej vahy vidis vyssi ubytok (%)... ale fungovat to funguje z hocakej vahy z principu...
Teoreticky sa to da vypocitat... najdi si kolko gramov je 1000 kalorii (samozrejme musis brat do uvahy u zien cyklus a tak)... ale v teoretickej rovine sa to da pouzit...
@anonym_3a207b nie je to trolia téma. Kôn si upravil názov témy
@anonym_autor ked si das pozor na stravu, tak to funguje 100% a perfektne... cvicenie riesi skor zdravie a "spevnenie"... samozrejme z vyssej vahy vidis vyssi ubytok (%)... ale fungovat to funguje z hocakej vahy z principu...
Teoreticky sa to da vypocitat... najdi si kolko gramov je 1000 kalorii (samozrejme musis brat do uvahy u zien cyklus a tak)... ale v teoretickej rovine sa to da pouzit...
@anonym_3a207b a ty si schudla s KT?
Chudne sa kal8rickym deficitom. Mas tri moznosti ako ho dosiahnut. 1.cvicenim( pohybom)2.upravou stravy- a 3. Uprava stravy+cvicenim( pohybom). Najviac udrzatelby a telu prospesny je 3 sposob.
@zuzinka888 však toto ma zaujíma, len tou stravou a kontrolou KT
Manzel dal dole s KT 5 kg za mesiac.
približne po 2-3 týždňoch by si už mohla vidieť zmenu váhy o 1/2 kila, kilo - pokiaľ nehovoríme naozaj o extrémnej obezite alebo o nejakých poruchách keď telo extrémne zadržiava vodu.
a potom keď budeš konzistentná tak sa to pomaly posúva podľa deficitu ...
ale minimálne tie 3 týždne vydrž aj keby si nevidela na sebe nič ...
@biba_18 super, odpoveď, aspoň k veci. A ty si tak chudla?
Zo 75kg na 65kg tak 4 mesiace. Mam 33 rokov. Len uprava stravy.
@klarissa25 a používala si KT?
Cca 12 kg za 6 mesiacov...ale boli tam zdravotné dôvody a strava naozaj 100 percent...žiadne sladké, mastné, pečivo, alkohol...večer od 18 tej nič. Veľa vody čajov. Išla som z nižšej váhy.
Ale nepodarilo sa to udržať...a mám kg späť žiaľ
@anonym_4b9629 škoda. Skús to znova.
@klarissa25 super. Tak to funguje
@anonym_autor Pokial je problem len v nadbytku prijatej energie a clovek sa nimi fakt riadi, funguje to, o tom niet pochyb. Krasne ukazu, kde clovek robi chyby, pretoze mnohi netusia, ktora potravina ma kolko energie, nutrientov a hlavne to prehanaju s mnozstvom, co zas presne vidis na vahe a len kukas, ze nie je lyzica ako lyzica, hrst ako hrst. Po case uz ani nemusis vsetko vazit, dostanes to do oka.
@anonym_autor kvôli zdravotnej diete som schudla, áno, a prvé dni to bola iba voda, preto som napísala čo som napísala. pokiaľ to bude iba čisto kvôli váhe, pôjde to ako som spomínala, 3 týždne je reálne vidieť výsledky, aj keď iba 1/2 kila kilo ...
najlepšie je ale, ako to bolo už hore napísané, kombinovať úpravu stravy aj s aktivitou navyše - nemusí to byť hneď nejaký šport - stačí viac chodiť ...
pomaly ďalej zájdeš - v zmysle toho, že nepriberieš keď začneš viac jesť ... extrémy nie sú dobré ...
@crazy_cat_lady a len s kalorickými tabuľkami? Ináč super
@anonym_autor bez KT, na zapisovanie som prilis leniva 😂
@anonym_autor 14kg
@anonym_autor Pokial je problem len v nadbytku prijatej energie a clovek sa nimi fakt riadi, funguje to, o tom niet pochyb. Krasne ukazu, kde clovek robi chyby, pretoze mnohi netusia, ktora potravina ma kolko energie, nutrientov a hlavne to prehanaju s mnozstvom, co zas presne vidis na vahe a len kukas, ze nie je lyzica ako lyzica, hrst ako hrst. Po case uz ani nemusis vsetko vazit, dostanes to do oka.
@mandzula ja sa preto aj pýtam, lebo mám mamu čerstvú dôchodkyňu s nadváhou a rada by som ju motivovala. Ukázala, že ako veci fungujú. Lebo ja si tiež myslím, že nie je tuk ako tuk, aj zloženie, veľa cukrov, alebo aké dôležité je plánovať aj zloženie a množstvo. Ďakujem za odpoveď k téme.
@anonym_autor kvôli zdravotnej diete som schudla, áno, a prvé dni to bola iba voda, preto som napísala čo som napísala. pokiaľ to bude iba čisto kvôli váhe, pôjde to ako som spomínala, 3 týždne je reálne vidieť výsledky, aj keď iba 1/2 kila kilo ...
najlepšie je ale, ako to bolo už hore napísané, kombinovať úpravu stravy aj s aktivitou navyše - nemusí to byť hneď nejaký šport - stačí viac chodiť ...
pomaly ďalej zájdeš - v zmysle toho, že nepriberieš keď začneš viac jesť ... extrémy nie sú dobré ...
@biba_18 pol kila, kilo je úspech na začiatok, lebo mama už určite nebude robiť nejaké extra športové výkony.
@anonym_autor bez KT, na zapisovanie som prilis leniva 😂
@crazy_cat_lady tak to si dobrá, že bez zapisovania. Lebo všade teraz KT, len to počúvam a čítam. Tak som bola zvedavá na skúsenosti.