Koľko krokov urobíte za deň?
Aka je spravna hranica? Niekedy mam 20 000 a niekedy mam problem urobiť 8000.
Zabudnite na 10-tisíc krokov. Vedci odhalili skutočné číslo pre lepšie zdravie
https://zive.aktuality.sk/clanok/5UTybOH/10-tis...
@anonym_e68b2a ano zevraj staci 6-7000...
Ešte mi nešiblo natolko,aby som krokt počitala
@anonym_autor Záleží od toho, koľko za daný deň nachodím. Nechodím preto, aby som mal kroky, chodím preto, aby som sa niekam dostal.
Z tých krokomerov v mobile sú už ľudia úplne zmagorení.
@anonym_autor moje hodinky hovoria 6000 krokov a cca 9 hodín státia 😅 mám 2 ročného syna
@anonym_autor Ja cca tych 10000 v priemere urobim, ale teda tak to bolo uz predtym, nez som si to zmerala.
Tak hlavne chcem byť zdrava a chcem vyzerať dobre preto chodím ale niekedy sa neda. Aj pulz sa mi cvičením a chodením upravil. 😁
@janinah No každemu šibne inak😄
15000 denne mam priemer.
niekedy 3000, inokedy 30000... A je mi to jedno.
nepočítam si kroky lebo je to blbina. a áno, krok v tempe 4-5 km/hod pravidelne (nie nevyhnutne každý deň) aspoň 20-30 minút znižuje tep…
Fakt som mala stale 105 pulzov a teraz mam 85 a aj nejake kila išli dole a možem nosit velkost 36 ...nahodou skvela motivacia to je .
kým som v práci tak nesmiem mať hodinky ale celú smenu som na nohách. + mimo práce ešte tých 4-5 000 ako kedy..
Mrkla som do telefonu, denný priemer za tento rok okolo 13 000 krokov.
Keďže nemám sedavé zamestnanie nemám problém dosiahnuť tých 10 000, ako to robia ľudia so sedavou robotou 9-5 mi je záhadou
Vsetky
@janinah ale teraz je to "in" potom neviem, čo robí naša poštára zle, keď nachodí km a je ako gulička
Mrkla som do telefonu, denný priemer za tento rok okolo 13 000 krokov.
Keďže nemám sedavé zamestnanie nemám problém dosiahnuť tých 10 000, ako to robia ľudia so sedavou robotou 9-5 mi je záhadou
@sisaka možno ráno vybehnú s palicami a dajú 5km, kým idú do práce
@anonym_autor 30 000
Ja som čítal "Koľko krát za deň sa urobíte?" Asi už je moc neskoro.
@janinah ale teraz je to "in" potom neviem, čo robí naša poštára zle, keď nachodí km a je ako gulička
@anonym_8d25ee presne, kopec ludi chodi do aleluja a maju nadvahu 🤷 keby to bolo take lahke, vsetci su stihli
@janinah niekomu to pocita mobil alebo hodinky. A staci sa pozriet.
@janinah niekomu to pocita mobil alebo hodinky. A staci sa pozriet.
@simsalabim samozrejme.že to viem.mam kolegyne.co bez toho na ruke nevedia existovat..jaj.dnes mam len tolko krokov.musim pridat...ach ,dnes uz tolko krokov.to uz vela..
Za mňa nenormalna doba.vymyslia somarinu a kto ju nemá nie je in....
@anonym_autor 10-14 tis. Záleží od aktivít...
@simsalabim samozrejme.že to viem.mam kolegyne.co bez toho na ruke nevedia existovat..jaj.dnes mam len tolko krokov.musim pridat...ach ,dnes uz tolko krokov.to uz vela..
Za mňa nenormalna doba.vymyslia somarinu a kto ju nemá nie je in....
@janinah ano, no na druhej strane to niekoho nakopne, ze sa ma hybat a to je plus.
mne chodza pomaha velmi psychicky,som na nej zavisla.
Snažím sa mať okolo 10000 ale mávam raz za čas aj 6000 ale aj 25000. Rada chodím, takže keď sa dá tak čo najviac, pokiaľ ma nezačnú bolieť päty.

Zabudnite na 10-tisíc krokov. Vedci odhalili skutočné číslo pre lepšie zdravie
https://zive.aktuality.sk/clanok/5UTybOH/10-tis...