Koľko ste schudli cez kalorické tabuľky?
Koľko ste schudli cez appku kalorické tabuľky?
Zatial 2 kg za 2 mesiace... Idem zo 60 na 52-53, ako som dlhodobo mavala. Potom by som chcela zaradit silovy trening a ked priberiem a budu to svaly, s tym budem ok. Len toto co som si vypestovala za posledne roky je cisty tuk na bruchu a stehnach.
@mameha7 25kg za 6mesiacov
@mameha7 Bez tabuliek -5kg za mesiac.
Prestalo mi chutiť jesť, celkovo jem menej ,večer už len dyňu,alebo niečo malé a každý večer bicykel. Vlastne úplne bez veľkého úsilia A to sa roky snažím a vždy sa neviem dostať na váhu ako pred tehotenstvom.
Keby to fungovalo dlhodobo (niečo aby prestalo chutiť tak jesť) tak schudne každý ľahko.
13 kg
@mameha7 aktuálne 3 kg..cieľ je 30 😂 ale to dám
@mameha7 Bez tabuliek -5kg za mesiac.
Prestalo mi chutiť jesť, celkovo jem menej ,večer už len dyňu,alebo niečo malé a každý večer bicykel. Vlastne úplne bez veľkého úsilia A to sa roky snažím a vždy sa neviem dostať na váhu ako pred tehotenstvom.
Keby to fungovalo dlhodobo (niečo aby prestalo chutiť tak jesť) tak schudne každý ľahko.
@anonym_ad4716 ja mám produkt čo mi tak funguje ale nemusí zaberať každému 😅
@anonym_50f9c9 aký?
@anonym_50f9c9 Chcem taký produkt navždy 😀😀
@anonym_50f9c9 aky? Liek to snad nie je. A ak myslis berberin, tak mne nefunguje, mne stale chuti jest 😅
@anonym_50f9c9 aky? Liek to snad nie je. A ak myslis berberin, tak mne nefunguje, mne stale chuti jest 😅
@nevenka je to spalovac z nasypanej (.sk)
Mne pomohlo z chuťami a prejedaním ale tak nemusí pomôcť každému zas nejdem robiť reklamu 😅
Kombinovane aj s tabuľkami aj bez a s cvičením 25 kil

@mameha7 kolko bolo potrebne... to je len nastroj na sledovanie toho, co (kolko) zjes... po case to "vycitis" a nebudes to potrebovat zapisovat / merat / vazit... ale appka samotna nie je nejaky zazrak... takze kolko si nastavis (a dodrzis), tolko schudnes