Koľkokrát do týždňa cvičíte?
Len tak zo zvedavosti, ďakujem 🙂
Momentalne 2x cca 20-40 minut. No chcela by som sa donutit aspon 3-4x.
3-5, tie 3 sú povinne v posilke, ten zvyšok ako mi príde, joga, rýchla chôdza, túra, a keď nie som chorá tak v sobotu chodím behať hiit
1-2x posilka a raz plávanie, ako sa podarí, mám to čisto ako psychohygienu a pre dobrý pocit 🙂
ale momentálne necvičím od polovice novembra 🤷♀️
4 fakt dosť intenzívne tréningy vo fitku.
Ja cvicim skoro kazdy den, do tyzdna mi to vychadza tak 8 hod. : 3 hod joga, 4 hod capoeira a 1 hod kruhovy trening.
ja len chodím na páse,ale dosť intenzívne,5-6 x do týždňa,momentálne ale mám koleno napuchnuté,tak nič....
Ste šikovné všetky do jednej💪
@rozculena a ide váha dole? Po akej dobe si videla výsledky? Tiež mám pás doma tak premýšľam..
nemám ten pás dlho,na váhu to zatiaľ nemá vplyv,ja som si to kúpila hlavne preto,aby som sa nejako prinútila k pohybu,lebo stále som len doma a von sa mi samej nechce chodiť,a pri páse mi nevadí,že som sama
5x do týždňa silovo.
Chôdzu, túry, krocule, jogu nerátam ako cvičenie, skôr oddych.
5x, 2-2,5hod.
2x týždenne, aerobik 😁
Keď som chodila pred pol rokom,cvičila som 3-4x tyzdenne
Teraz som začala znovu po uraze kolena,zatiaľ som na tom že chodievam 2x tyzdenne (+chcem pridať aj nedele,čiže tretí krat)
baby, ako to mate casovo zatriedene, aby ste to stihali? (pytam sa uprimne, chcem sa inspirovat) dakujem
EMS fitness 2 krát týždenne polhodina a plávanie tiež 2 krát týždenne na hodinu.
5c do týždňa doma a 3x s trénerom vo fitku.
@lucia13022023 joga sa da cvicit aj velmi silovo a za mna by sa tak aj cvicit mala, aby mala nejaky efekt na telo.
4 krát🙂
Kazdy den na beziacom pase rychla chodza 60min pri telke v obyvacke vysledky su po tyzdni viditelne
@lindusss2016 no za tie roky co makám vo fitku je pre mňa joga relax 😁
@lucia13022023 ako pisem, este si nezazila asi poriadnu silovu jogu. Ja za tie roky, co precvicujem, som uz mala x klientov, co makali vo fitku a na joge sa triasli ako osiky. Momentalne ku mne chodi trenerka z fitka, baba, co maka vo fitku 20 rokov a po prvej hodine mi napisala, ze je prekvapena, ake svaly na tele este objavila 😁 ale ano, joga je relax, len ak sa cvici tak, ze sa vlastne ani nijak nenamahas, nieco je zle. Ak sa cvici spravne, tvoje telo dokaze super veci. Jogini maju neskutocne spevneny stred tela, alebo by aspon mali mat. Ak je to len strecing, tak by som pouvazovala nad zmenou lektora.
Cvicim v robote,velmi dobrovolne,az by som povedala,ze je to zakazane.Nesmiem tlacit,iba vozit ale pri tom tlaceni,sa tak super zapajaju vsetky svaly na tele,ze to dobre citim hlavne v nohach,sem tam si aj pobezim,takze kalorie idu dole,a menej jem.Aj na chrbticu je to super,ked ma boli.
V podstate každý deň, alebo jeden deň regenerácia plus rychlochodza, ale zase všetko s mierou
Ja asi 4-5x silovo vo fitku alebo namiesto jedneho treningu idem behat. Chodievam ako mi príde, niekedy hned po praci, ked skoncim skor, inokedy vecer, ked deti zaspia. Zvycajne pondelok, utorok, stvrtok, piatok, sobota
🍏 Pre zdravie je optimálne cvičiť min. 2-3x týždenne. Ak chceš zredukovať tuk, popasovať sa s nadváhou, potrebuješ cvičiť aj 4-5x týždenne a myslieť aj na to, že telu máš dať v týždni aj 1-2 dni fyzického voľna na regeneráciu svalstva. Nie sme predsa dostihové kone, zaslúžime si aj oddych. 🙂
Pri redukcii dodržiavame rovnicu : DENNÝ PRÍJEM KALÓRIÍ MÁ BYŤ MENŠÍ, AKO DENNÝ VÝDAJ. (To je - hýbeš sa viac ako ješ).
Akýkoľvek pohyb - a nemusí to byť len cvičenie- prináša efekt pre fyzické telo aj duševné zdravie. Nezáleží na tom čo cvičíš, ...vyber si aktivitu, ktorá ti sedí,...záleží na tom AKO CVIČÍŠ. Záleží aj na tom, aký cieľ cvičením sleduješ ( redukciu, ...alebo relax-odbúranie stresu, ...alebo posilnenie svalstva, ... vyliečenie bolestí, ...zvýšenie kondície... ), podľa toho volíš fyzickú aktivitu, ktorá k splneniu tvojho cieľa smeruje. 🍉
Ja chodím 3x týždenne na kruhový tréning. Chodím vačšinou ráno (hneď na 6:10), aby som mala popoludní "voľno" a stíhala bez stresu domácnosť 🙂 cez víkend turistika alebo ľahký beh.

3 ,niekedy 4x