Koľkokrát do týždňa cvičíte?
Len tak zo zvedavosti, ďakujem 🙂
Snažím sa aspoň trikrát,aj pilates
@deedol
ja vstávam o 4 ráno ..
o 5 mi začína crossfit, cesta mi trvá 20 minút .
6:20 som doma a vychystam deti do školy na autobus .najmladšiu minevzali do škôlky ,mám ju doma ešte .
Okolo 7 sa na raňajkujeme s najmladšou a upraceme,dáme na pranie a pod . Cca 9 si buď robím prácu ( mám toho viac čo sa týka prijimov ,dva zdroje prijímy môže robiť z domu ) . Pred obedom ideme von . Na obed spánok .o 14 úlohy a ten kolotoč a deťmi
Navariť na ďalší deň a tak .
A potom.ai dní ,keď necvicim ,lebo fyzicky idem do práce na 8-9 hodín ,keď je manžel doma a prestriedame sa pri deťoch ,alebo si zoženiem stráženie . A občas idem cez víkend cvičiť aj so synom najstarším .
Celkovo 90% tréningov mám o 5 rano
Pokiaĺ som fit,tak cca 5,niekedy aj 7 x za týždeň približne hodinu.Elypt.trenažér, drepy, cviky na karimatke ležmo,mŕtvy chrobák a pod....Ale neschudla som z toho odkedy cvičím,keďže sa stravujem rovnako.Iba sa cítim lepšie a nie som ako puding roztrasená.
0 hodín, oficialne cvičenie ako také má nebaví.
Neviem či sa ráta pobehovanie po dome pri upratovaní, práce vonku na dvore a záhrade alebo hádzanie loptičky psom. Ak nie, tak 0. Ak áno, tak to bude určite hodinka denne minimálne. 😃
5x do tyzdna. Vikend volny, resp to nechodim do fitka, ale mame nejaku rodinnu aktivitu. Mam 2 male deti a manzela, kt sa netvari, ze su iba moje 🙈 takze sa to da zvladnut aj pri 2 krpcoch.
@zafir01 obdivujem to odhodlanie rano o4 💪🏼👍🏼 ja by som teraz v zime toto nedala 🙈 ale aj ty si super priklad toho, ze ked clovek chce tak to ide a kto hovori, ze sa neda, tak to su vacsinou iba vyhovorky.
Ak nepocitam chodzu a turu tak 5-6
@milanemila vďaka ,ale nebolo to tak vždy ..nie každý je podľa mňa nastavený ráno o 5 podávať výkon a najmä nejaký hiit alebo vydokointenzivny .
Kedysi som skôr večer cvičila .teraz po 18 hodine ,ak nie som v práci ,tak už skôr len doma s deťmi . sprcha, chytanie na ďalší deň ..taký kľud už mám rada navečer . Teraz je 8 ráno skoro .sedím pri raňajkách ,obed sa mi dovaril .dnes nemám žiadnu prácu , idem sa s malou hrať a na návštevu . Ale už spokojná ,že mám odcvicene 😀
5x do tyzdna rychla chodza vonku 40 minut. Za mesiac mam 3 kg dole.
@zafir01 ano je to super, ja tiez radsej cvicim rano/doobeda lebo jednak ma to tak vzpruzi na cely den, som rozbehnuta a mam zo seba dobry pocit, ze aspon nieco som uz spravila pre seba 🙂 raz do tyzdna chodim vecer a ja mam potom problem zaspat este aj o polnoci, lebo som nabudena 🤷🏼♀️
Ja som zistila, ze nie som suchozemsky zivocich a jedine cvicenie co ma baví je plávanie. Chodila som kedy sa dalo, minimálne 3x do tyzdna. Tento rok som bola asi 5x lebo si v kuse tocime choroby a už ma ide poraziť. Tak len kysnem a kašlem 😅 Snáď od marca zase začnem poctivo.
2x týždenne behám 3x silový
Cca 3x v týždni rýchla chôdza na páse 30 až 45 minút. Chcem to zvýšiť na 5x v týždni a aspoň hodinu.
@lenkakravcova nie, pobehovanie po dome sa naozaj nerata, ved to predsa robi kazda matka. To su len mylne predstavy zien, ze domace prace im nahradia zdravy pohyb a cvicenie, alebo ze nebodaj pri nich spaluju nejake vyrazne kalorie. Cvicenie je velmi dolezite pre zdrave fungovanie organizmu. Ty si este mladucka, tak to najskor nepocitujes, ale okolo 50ky uz je vidno velke rozdiely, ak niekto cvici a je vo forme a ak nerobi nic.
0 x
@lindusss2016 presne tak .akože mám 37 .tiež sa rátam za mladú .ale porodila.som 4 deti . Telo cíti už tu záťaž . Mám záhradu 2 tism2 . Kurinec pevným palivom , som sme stavali 19 rokov dozadu svojpomocne . Takže denný výdaj mám slušný . Priemer krokov niektoré mesiace 13-18 tis . Niekedy v zimných mesiacoch okolo 8-15 tis. .
Keď som aktívne behavala tak podstatne viac ,keďže som behavala 200 km mesačne .
Ale samotné motanie sa v domácnosti veru má ďaleko od cieleného cvičenia . Často dvihame veci nesprávne .máme nesprávne pohybové vzorce,a práve tým si človek ublíži . A tiež tepová frekvencia .. sadom.zemiaky ,upratujem .chodím do lesa pomáhať k drevu ,ale tepy 180 nedosahujem .. čo pri cvičení v krátkodobých cielených tréningoch mávam
@zafir01 presne, uplny suhlas. Tie nespravne pohybove vzorce... Vtedy je ten pojyb v domacnosti viac na skodu ako na uzitok. A ludia, ktori cvicia spravne, vedia tento spravny pohyb aplikovat aj pri beznych cinnostiach, o com sa nesportovcom ani nesniva. Ja som lektorkou 8 rokov, na prvy pohlad vidim, kto sportuje a kto vobec a darmo si myslia, ze spalia v praci, ci v domacnosti. To je jednoducho fakt, ludia, co necvicia, sa pohybom prezradia okamzite. Cielene a spravne cvicenie je neporovnatelne. A darmo ma niekto plne usta vyhovoriek, preco to nerobi. Moznost ma kazdy, len nie kazdemu sa chce 🙂
@zafir01 ja som inak tiez v tvojom veku, teda uz 38 😁, ale citim sa fyzicky na 20 a aj som v lepsej kondicii ako mlade baby. A vdaka cviceniu a napredovaniu mam pocit, ze zatial stale mladnem.
Cvicila som doma.2x do tyzdna. No nebavilo ma.to akosi. Deti stale daco, .....
Osvedcila sa.mi,rychla.chodza. vypadla.som z.domu, nikto odo mna nic nechcel 🙂 🙂 🙂 aj som,dala.dole.par kg a to rychlejsie.ako ked som doma.cvicila.
3-4x cinky + rychla chodza beh aspon 3x ak sa da.
@lindusss2016 ak by som chcela aby som jogu cítila tak by som ju tak cvičila. Ale pri mojich tréningoch to nepotrebujem 🙂 dik
3-5 krat, podla toho, ako sa podari. do toho sa snazim kazdy den ist na prechadzku rychlejsou chodzou. a cez vikend aspon jeden den ideme na turistiku/prechadzku aspon tych desat kilometrov..
5/6x ( silový tréning), 2x box a ako kedy beh, ten ma fakt že nebaví.
@deedol o 20.00 ked su deti v posteli si zacvicim 4-5x do tyzdna 20-30 minu podlal YT videa, mam oblubeny MadFit, vyberiem si na co mam prave chut a naladu a cvicim. niekedy aj predvecerom, deti sa spolu hraju a ja si ten cas urobim. inak ked uz bude vonku teplejsie, tak behavam kazdy druhy den cca 45 minut. mam radsej castejsie a pohodovo ako 3x do tyzdna sa odpalit :D
@zafir01 klobuk dole o 4tej rano 👌 pre mna hrdinka... ja som to skusila v mojom zivote parkrat takto rano a vysledok bol, ze rano som odpadavala aj ked som pred treningom hodila do seba cukry...jednoducho aj trener mi povedal, ze ja potrebujem pauzu po zobudeni a tak cvicit (takze by som musela vstavat o tretej 🤣🤣) a skusala som aj vecerne treningy to ma zas efekt na mna, ze nespim a zaspim az o tej tretej rano 🤦 mne nic ine neostava len cvicit aj za pritomnosti deti jedine co mi na tom vadi je to, ze to cvicenie ma nebavi a tie co ma.bavia, s detmi naozaj neviem vykonavat, takze o par rokov 😊

3-4 ..mám tri deti , prácu . najmladšia mala teraz 3 roky .keď som mala dve deti a len jeden čiastočný úväzok ,som mája 5 tréningov týždenne