Krém na spevnenie a schudnutie Dermacol Enja
Ahojte baby máte skusenosti nejaký krém tejto značky na schudnutie a spevnevie?
Ja mam aj push up aj ten zostihlovaci, kupila som ich iba preto lebo mali super cenu. Krem dobre vstrebatelny, prijna vona, hladka pokozka. Koniec. Ziadny zazrak 🙂
Krem na schudnutie este nikto nikdy nevyrobil 😉.
@janejohanna268
@lorela 1000 "laikov". Výstižnejšie by som to nenapísala. Ja fakt nemôžem nejak uveriť tomu, že ľudia ešte dokážu byť takí naivní - slušne napísané a veriť tomu, že niečo podobné existuje...... 😀
@janejohanna268 Upraviť stravu a cvičiť alebo nejaký pohyb - 80%=strava/20%=pohyb. A pôjde to. 😉
jasneeeee, len ho treba pit sestkrat denne. celu tubu naraz, namiesto pikaa a jesienky 😀 😀
Mala som ziadna slava 😂😂
Keby sa od toho a nielen od toho kremu chudlo tak majitelia vyrobku su miliardari. Ak ti nie je luto vyhodenych penazi (aj keby to stalo 2 euro ) a nahodou budes niekedy bez penazi tak si potom spomen na ten krem
ja za seba odporučam toto http://www.marykay.sk/sk-SK/Telo/TimeWise-Body-... samozrejme, že cvičenie je zaklad..ale ak chcete spevniť pokožku tak neni nič lepšie a navyše ak chcete mať hladučke nohy a nepouživať silonky v lete tak čista pecka plus ta vona mega 🙂

@janejohanna268 mala som a vzdy je to len krem, to je ako ked si povies, ze sa natries a jeej ma to efekt lebo to mas v hlave, ale ak by si sa nenatrela bolo by to rovnake, spevnovanie a chudnutie je o sporte atd...