Kto chudne z váhy viac ako 100 kilogramov?
Ste tu niektore zeny take ?
@bublinka1426 chudnes z takej vahy ? Ako ti to ide ?
a tebe?
zatial velmi pomaly riadne nezacala som
@79viktoria79 tak ide to pomaly zatial som schudla len 5 kg treba mi este veeela 😀
Ja by som mala už začať. Nemám síce 100+, ale k 100 mi chýba už len nejaké kilo, dve. Nuž, ale neviem sa nakopnúť 😢
@kastia tak sa mozeme nakopnut spolu ☺️
Hlásim sa 🙂
Dúfam, že sa mi to tentoraz podarí, lebo je hrozné existovať s takou váhou.
Zlatá 🙂 Ja idem teraz v stedu na dovolenku na 16 dní do rezortu. Takže najskôr začnem keď sa vrátim.
@jana005 Čo vnímaš ako najhoršie pri "existovať s takou váhou"?
@jana005 a aku dietu drzis ? 🙂
@kastia aha no tak to jasne rozumiem 🙂
Nedržím žiadnu diétu.
Ja chudnem, ak sa neprežieram.
Lenže mám veľmi rada jedlo a colu, čiže to ide ťachšie.
Týždeň, dva super, váha ide dole, ale potom príde nejaká oslava, návšteva a mám hneď naspäť dve kilá čo som dala dole za dva týždne. A tak dookola.
@personality najhoršie je hrozné potenie a to, že sa mi šúchajú stehná. A nevládzem.
A o estetickej stránke ani nehovorím, komu by sa páčila stokilova žena.
Ja mám našťastie hrozne dobrého manžela, nikdy mi váhu nevyčítal, ale schudnúť chcem určite aj kvôli nemu. Hlavne síce pre seba, ale aj pre neho.
Len nemám takú pevnú vôľu.
baby inac je dobre vediet ze je nas viac, ideme do toho chudneme k sviatkom 🙂 ja mam ciel 15kg.
no uvidime, mame 4 mesiace...
@jana005 ja existujem dobre, ale mam problem s chbrticou to znamena ze chudnutie mi isto prospeje a plus ano, vazievala som o 30kg menej, takze mam co robit
@bublinka1426 ja sa až hanbím napísať o koľko kíl mám viac.
Ale tak napíšem, možno ma to konečne nakopne 😁
Stále som vážila 58 kíl - do 25tky.
Potom som otehotnela a už to išlo pomaly dole vodou.
Teraz mám 108. Čiže o 50 kíl viac. Je to šialené, ale je to tak.
Teraz by som už bola spokojná s váhou 70 kíl
@jana005 Vôbec sa nemusíš hanbiť. Ja som ani nebola tehotná, začala som priberat cez lockdowny, keď bol covid. Končila som VŠ, stres a sedela som kvôli obmedzeniam len doma na zadku. Pribrala som z 60 kg na 70 kg. A potom nová práca, nový priateľ a úplne som sa opustila a mam teraz 98 kg, až mi je občas zo seba smutno.
@kastia ako dlho si s priateľom? Inak stalo sa mi to isté, od 2020 mam hore 28 kg 😢
@personality Spolu sme asi 3 roky, niečo málo cez 3 roky. Takže ja som dala tých 28 kg cca od roku 2021. ☹
@kastia
@personality
Dievčatá, čo s tým ideme urobiť?
Ja sa v prvom rade budem snažiť piť menej coly a po siedmej večer už nejesť
@jana005 Ja by som zaradila aj nejaký pohyb len v tomto teple sa fakt nedá nič poriadne robiť. Idem v stredu na 16 dňovú dovolenku v rezorte, takže nemyslím si, že sa mi tam podarí niečo schudnúť. Dúfam, že nepriberme. Keď sa vrátim snáď sa do toho už pustím s odhodlaním. Vyradiť na začiatok sladené vody je super. Choď na to radšej pomalšie, aby si nebola zdemotivovaná, že sa Ti nedarí a "trpíš" (ako sa to stalo aj mne).
@kastia pohyb trochu mám.
Pred siedmymi rokmi som mala "iba" 90 a sama som schudla obmedzením stravy a trochu aj cvičením skoro 20 kíl.
Len potom som otehotnela s posledným synom a už to išlo.
Keď sa malý narodil, tak som mala 100 kíl. Z pôrodnice som prišla cca o osem kíl ľahšia.
Lenže tiež cez koronu som pribrala skoro 18.
A odvtedy mi to kolíše. Podarí sa mi schudnúť, ale potom to zase naberiem. Toľko kíl koľko mám teraz som nemala ani ako tehotná. Viem, kde robím chybu, ale fakt nemám takú pevnú vôľu, bežne si dám jedlo aj o desiatej večer.
Dnes zase začínam, že po siedmej nebudem jesť.
Tak snáď sa mi to už konečne podarí.
A čím som staršia, tým je to ťažšie.
A uži si dovolenku 🙂
@jana005 ja 75 mne staci
Ja mam aktualne 115 😕
Záleží aj akú máš výšku možno sme v tom prípade na tom rovnako, lebo ja som dosť nízka.
baby velmi vam drzim palce. ak nevadi pridam sa tu tiez. aj ked zacinam na menej kilach. moja druha dcera ma rok a spi otrasne. naozaj sa pri nej vavsinou vobec nevyspim a vtedy ledva orezijem den a jem piate cez desiate. chcela by som si coskoro zase na par tyzdnov objednat krabickovu dietu. nezvazuje niekto?
niekto tu pisal o stehnach co sa tru. casto je.to aj anatomicka vec. ja.som bola.majchudsia na svadbe pred 10rokmi. mala som 65 kil bola som namakana nosila Mko a aj tak sa mi stehna trelim vyska 174. riesim to gatkami dlhymi pod satami.
Pridám sa k vám.

samozrejme 🙂