icon

Kto so mnou začne so zmenou?

dievcatko_123
28. sep 2013

Kto so mnou začne so zmenou? Spoločne sa nakopávať do cvičenia?

dievcatko_123
autor
1. okt 2013

@jaruska6 Súhlasím s tebou... je veľmi dôležité upraviť stravu... No pri mojej práci je to tak náročné... Pravidelná strava = neznámy pojem... Aspoň sa posnažím jesť zdravšie veci miesto nezdravých a cvičiť...

jaruska6
1. okt 2013

Presne tak, aj pri mojej práci, často si spomeniem na jedlo až keď mi je zle od hladu a idem pomaly umrieť.Keď som prišla večer domov, zas chytro domácnosť, pohrať sa s malým, tak len čo to úchytkom, ale o 21.00 keď už bol kľud som si pekne otvorila čokoládku, keksy, tyčinky..... a nie a nie sa zastaviť.Takže večer nejem žiadne pochutinky už cca mesiac a držím sa. Keď som hladná dám si paradajku, papriku, alebo jabĺčko.....Pri predchádzajúcom tempe by som do pol roka pribrala aj 15kg, takže kým nie je neskoro som to stopla a musím to dať dole 7 kg. 🙂

luslus
1. okt 2013

@lamarye kde by som nasla nejake videa na insanity? dakujem

lamarye
1. okt 2013

@luslus no ja som si tieto videá sťahovala, len tak som si to hodila do vyhľadávača a našlo mi. Možno Ti nájde aj nejaké videá. Ak nie tak by som to skúsila nejako po častiach posielať, ak by sa to dalo, ak by si mala záujem ,

luslus
1. okt 2013

@lamarye no budem hladat. ale pozerala som na youtube a boli tam videa ludi, co cvicia doma. ziadne profesionalne

lin123
1. okt 2013

@dievcatko_123 no,vcera sa mi podarilo cvicit len 10 minut, bo moj maly nechcel spat a ani poobede..tak som ho aspon zviezla s bicyklom, tak aspon tak som pocvicila 🙂...a vecer odpadavam od unavy, takze to som uz necvicila. Ale dnes opat takze moja piate cvicenie...pokracujeme. Ty ako?

luslus
1. okt 2013

tak ja som nakoniec zvolila 30 day shred... na to, ze som uz dlllho necvicila tak som to zvladla na 90 % co je super a nie som ani moc unavena, aj ked svalovka asi bude

dievcatko_123
autor
2. okt 2013

@lin123 Ja som sa dnes zobudila a skoro som nevstala z postele.. svalovica nenormálna.. Ale už sa chystám si zacvičiť.... Dnes zas výzva na bruško a k tomu uvidím, či budem niečo ešte schopná...

lin123
2. okt 2013

@dievcatko_123 dnes to dame, uvidis,moje sietse cvicenie, tatinko je s nami doma, tak to by malo byt ok,ale zasnam tu tak brutalne vrrtaju, uff.tak som zvedava ako to maly zvladne...cele moje cvicenie zavisi od maleho drobca 🙂

hranolka22
2. okt 2013

Ahojky bojovníčky 😀
pridávam sa aj ja 🙂
neviem ako to zvládnem lebo v strese musím jesť a teraz kupujeme byt,sťahovanie a iné veci,nebudem rozpisovať,ale dôležité je,že konečne chcem,naozaj chcem zmenu a nie len 1-2 dni a späť ako som to vždy mala
ja mám aj dobrý jedálniček,aj cviky,viem čo na mňa funguje,už len to dodržiavať 😅 😅

zuzulienka1973
3. okt 2013

Aj ja idem na to.Z mojich 54 kg som sa vysplhala na 84 kg.Budem jest vsetko ale pravidelne a vo velmi malých mnozstvach.A samozrejme pohyb.Cvicit sa mozno moc nedonutim ale kazdu nedelu nehladiac na pocasie turistika a vsade kde sa da chodit peso.Po kazdom mesiaci sa vam vdzy ozvem ako pokracujem a kolko toho zhodim.Zajtra zacinam.

mirka_aa
3. okt 2013

@dievcatko_123 ahoj,aj ja som pred par dnami zacala s premenou :P prosim ta to aka sutaz je na fb?tam sa este mozem prihlasit ci uz neskoro? :P

luslus
3. okt 2013

ahojte, tak ja som to predvcerom asi prehnala, aj ked sa mi nezdalo. mam svalovicu asi vsade ale co je horsie, zase sa mi ozvalo koleno :( vcera som si dala pauzu ale dnes chcem opat zacat. riadne si ho zafixujem a snad to zvladnem.

myska_lili
3. okt 2013

ahojky.. tak od dnes zacinam aj ja... do povodnej vahy pred tehu mi chyba dat dole 7 kg... tak snad budem mat pevnu volu 🙂 a samozrejme uz mam doma aj steper.. takze od dnes uz naozaj cvicim 🙂
pridavam aj par rad o kamarata fitnes trenera mozno sa ziiiiduuu 🙂

Sacharidy: Ovsené vločky, ryža (najlepšia je hnedá natural, alebo basmati, dobrá je aj parboiled), celozrnné alebo grahamové pečivo, cestoviny, pečené zemiaky, strukoviny, špalda ,musli

Bielkoviny: Mäso, ryby, vajcia, cottage syr, nízkotučný tvaroh, nízkotučné syry, sója, proteínový nápoj

Tuky: Olivový olej, tekvicový olej, mak, orechy

Potraviny, ktorým sa treba vyhýbať: Guľatozrnná ryža, varené zemiaky, biele pečivo, sladkosti, kysnuté, lístkové a zemiakové cesto

-jesť 5-7 menších porcií denne
-piť veľa vody
-piť zelený čaj, kávu
-večer obmedziť sacharidy
-ovocie doobeda a zelenina podvečer akéhokoľvek druhu v primeranom množstve
-mliečne výrobky spomaľujú chudnutie
-pred tréningom nejesť pevné jedlo aspoň 2 hodiny
-po tréningu môže byť proteínovo-sacharidový koktejl, pevné jedlo najskôr hodinu po tréningu
-keď sa rozhodnete „ zhrešiť “ nejakým nezdravým jedlom, spravte to radšej doobeda ako na večer, ale nech sa z toho nestáva každodenná záležitosť 

🙂 prajem vela stastia nam všetkým 🙂

dievcatko_123
autor
3. okt 2013

@mirka_aa Prihlásiť sa dalo do 1. 10. v jednej skupine na fb... Tak už sa nedá.... :(

dievcatko_123
autor
3. okt 2013

Tak na dnes hlásim hotovo... Zas som bola spotená ako myš... Ale ten pocit po :D Paráda

kamila1119
6. okt 2013

Ahojte baby🙂 ja od zajtra zacinam s cvicenim podlsa Jill a prestavam s prezieranim, rada sa k Vam pridam lebo samej mi to ide velmi tazko, mam problem hlavne so stravou, mam 2 roboty a skolu a kazdy den iny rezim uplne tak sa mi to neda nejako spravidelnit a este aj slabu volu ked doma vyrźieraju moja mamina so setrou 5O kilove v noci🙂) tak zajtra stahujem jill a pisem moj dojem po docviceni🙂

zuziiiicek17
7. okt 2013

Ahojte 🙂 Pridam sa k vam ak mozem ... Snad mi to vydrzi, pretoze mam velky problem s dodrziavanim "diet" resp.nedokazem dlhodobo jest zdravo ☹ neznasam to ,ale nedokazem si pomoct . Mam stvorrocneho chlapceka, po porode som mala 82kg a za rok som schudla na 65 ,ale teraz sa mi to vracia spat ,pretoze nejem pravidelne a mavam to zachvatove prejedanie 😖 Ale necitim sa dobre ,vazim pri vyske162cm 78kg a uz takto dalej nemozem . Nepotreujem byt uplne chuducka ,len chcem mat tych 65 kg zase .

dievcatko_123
autor
7. okt 2013

Ahojte, tak čo ako sa dari??

lin123
7. okt 2013

@dievcatko_123 ahoj, ja som zial 4 dni necvicila ale dnes som si nasla cas.

dievcatko_123
autor
7. okt 2013

@lin123 Ja som mala tiež voľno... a dnes skoro celý deň preč... joj už by som si zacvičila no som taka unavená že dnes to nepojde

dievcatko_123
autor
7. okt 2013

@zuziiiicek17 Ja som v januári tohto roku mala presne takú istú váhu ako ty a pri rovnakej výške... Teraz som na 73 kg....Ale dať dole na nejakých 65 by som sa potešila 🙂

11nika11
7. okt 2013

Baby moje pridávam sa aj ja 🙂už pár dní cvičím,snažím sa zdravšie a pravidelne stravovať čo bol doteraz môj problém.
Pred tehu som mala 45kíl,pribrala som necelých 11kg.pekne to aj šlo dolu no posledný pol rok sa mi zhoršil zdrav.stav a z toho som na nervy tak som sa prejedala a vypapkala som sa na 53kíl.ja viem že to možno podľa niekoho nie je veľa ale ja som útla,nízka.no n kilách mi až tak nezáleží,ja potrebujem zhodiť brucho.vyzerám ako ten hajzľový pavúk,len brucho vypuklé 😀.
Ženy a čo zvyknete raňajkovať?lebo to je moja večná dilema 😉

veverina
7. okt 2013

@zuziiiicek17 Ahoj,precitala som si Tvoj prispevok a reku napisem Ti,mame rovnaku vysku..ja mam male dvojicky doma a veru ani ja neznasam zdravu stravu,dlho mi to nevydrzi,viem ze diety nezaberaju to je proste blbost..Musis sa rozhodnut a Zacat pomaly uberat..napriklad,zvykla som ranajkovat niekolko chlebov,teraz si rano pripravim jeden a dost,davam si na desiatu,nejake ovocie,alebo aj kludne sladkost,lebo ja bez sladkeho nevydrzim,ale radsej si dam rozumne mnozstvo na desiatu,ako potom vecer o desiatej...okolo 13 si dam obed,uplne normalny,aky mas,ziadna dieta ALE len jedna porcia ! Nedoberat si...a snazit sa do 17 hodiny jest normalne jedlo a po tej 17 si uz dam len salat a k nemu sunka,alebo salat a vajicko...proste uz ziadna druha tazka vecera,ziaden chlieb,ziadna sladkost.Pijem len cistu vodu a takto krasne som zacala chudnut.Ziadne drastaky,to clovek dlho nevydrzi a a ko nahle skonci (ak vobec skonci)zacne sa prezierat. Ja mam momentalne pri tvojej vyske 61 kg a moj ciel je 55 😉 Pomaly dalej zajdes,nieco na tom porekadle bude 😉 Zacni zajtra,upne kludne,nestresuj sa a pomaly uberaj a daj si aj sladke,je blbost to vynechavat..ja aj na ranajky mam kavu s 2 lyzickami cukru 🙂 a mlieko

gylla
7. okt 2013

Ahojte dievcata aj ja by som sa chcela pridat som po porode potrebujem schudnut 8 kil uz som zacala sa stravovat pravidelne 5 krat denne dufam ze to vydrzim najlepsie je si pocitat kalorie ja zacinam na internetovej stranke www.kaloricketabulky.cz 🙂

zuziiiicek17
7. okt 2013

@veverina 🙂 dakujem, takto podobne som schudla aj prvykrat ,len kvoli tomu ,ze som od pondelka do piatka v robote od rana do vecera si neviem nejak ustrazit pravidelnu stravu a potom ,ked uz som hladna tak je zle nedobre 😀 nechcem chudnut nejak rychlo, hlavne nech je to ucinne 🙂 biele pecivo nejem vobec , pijem len cistu vodu a caj bez cukru , po siestej vecer sa snazim nejest a jem take normalne porcie, no asi stale niekde robim chybu a nemam pevnu volu vobec 😖

luslus
10. okt 2013

@dievcatko_123 ahoj, tak ja zatial plnim co som si slubila, nejem ziadne chlebiky, pecivo, proste ziadna muka. nejem a nepijem nic sladke, teda okrem kavy, tu mam s trochou cukru. no len co je horsie, ze nemozem cvicit. odvtedy ako som cvicila prvykrat ma boli koleno, o 2 tyzdne idem na operaciu slepaku tak si to nechcem namahat snad potom ma uz nebude nic boliet 🙂
btw, napriek zmene stravy mam stale pocit, ze som nafuknuta, vobec som nezaznamenala ziadnu ani malicku zmenu 😒

lukaskam
10. okt 2013

Ahoj dievčatá neviem či fungujete stále ale ak áno rada by som sa pridala 😉

dievcatko_123
autor
10. okt 2013

@lukaskam Ahoj, fungujeme stále 🙂 Kľudne sa pridaj 🙂

dievcatko_123
autor
10. okt 2013

@luslus Ja nejak nemám času cvičiť teraz... Stále som v robote :( Ale čaká ma voľný víkend a zajtra voľné poobedie, tak si konečne doprajem dávku pohybu 🙂 Už mi to chýba