Kto vie vypracovať jedálniček na základe vlastnej skúsenosti?
@ajajka mam vlastnu skusenost a zaroven som vyzivova poradkyna… jedalnicek typu mne pomohlo toto daj si aj ty by som ale nedrzala…viem Ti vypracovat jedalnicek z bezne dostupnych potravin ktore Ti chutia, tie ktore nelubis vyradujem😉 ziadne prasky ani doplnky, len jedlo
@vladik66 pisem ip
@deedol suhlasim... jem vsetko bez obmedzeni... akurat si davam bacha na kalorie a cvicim... ja uz aj bez tabuliek viem kolko coho mozem...
@kotvickaa Dobrý deň, mohla by som aj ja poprosiť o info ohľadom jedálnička prosím? ♥️ Ďakujem veľmi pekne.
Stačí si stiahnuť kalorické tabuľky pridať sa do niekoľkých skupín na FB a ušetrite kopu peňazí .. urobite.to co aj výživový poradca ale zadarmo ,len si musíte niečo o Tom naštudovať a za pár dní ste v zelených číslach 🙂
Ahojte, ja sa zaoberám výživovým poradenstvom, robím jedálniček po konzultácii každému na mieru, podľa proporcií, životného štýlu a obľúbených potravín. Ak máte záujem, napíšte kľudne správu. Klienta potrebujem vidieť osobne, v dnešnej korona dobe aspoň online rozhovor. Ahojte 😊

kaloricketabulky.sk a zvladnes to aj ty 🙂