icon

Ktorá z vás drží diétu?

ywaywa
16. jan 2012

ahojte maminky od dnes som zasa na mojej oblubenej a osvedcenej diete 🙂 ak niekto drzite dietu tak napiste budem rada 🙂 podrzime sa pokecame a tak tesim sa 🙂

Strana
z5
risolino
7. feb 2012

@ywaywa neukázala úbytok kíl 🙂 pozerám, že som Ti písala 3.2., takže odvtedy ďalšie kilo dole 🙂 nech to tak ide dole... a ešte si nájsť čas na cvičenie, lebo to bruško je strašné... 🙂

ywaywa
autor
7. feb 2012

@risolino ukazala ale iba malo skoro ma porazilo 🙂tak super gratulujem k dalsiemu kilecku 🙂 ja sa snazim cvicit tak isto trochu beham 🙂 a chodim sa s Benjaminko sankovt lepsie ako posilovna dnes mam 12 den dukanovej diety 🙂) 24 den celkovej diety 🙂) ja som si merala obvod stehen a mam dole 5 cm takze som rada ete 5 dole a bodem spokojna
😉
dopujem sa vitaminmi a stale mi padaju brutalne vlasy :( objdednala som sa pre istotu na odbery :( nejake uvidime tak drzim palceky 🙂 pozdravujem Samka fesacika 🙂

risolino
7. feb 2012

@ywaywa ja sa tiež chystám cvičiť, ale vôbec nie je na to čas... ale jednu vec dokončím a potom sa na to dám tiež 🙂 no už som sa dlho nemerala... mala by som to urobiť 🙂
aj mne vypadávajú vlasy, ale to kojením, ale už to nie je také, ako od 3 mesiaca... aj ja držím palčeky 🙂

risolino
9. feb 2012

@ywaywa ďalších 800g dole za dva dni 🙂 len si nájsť čas ešte na spevnenie brucha... hrozne je veľké :( a to som vždy mala ploské... brušáky... neostáva nič iné a to len tak opatrne robím, lebo som rodila sekciou 🙂

ywaywa
autor
9. feb 2012

no gratulujem 🙂))) super kolko ete do konca 🙂 aj ja brusakujem 3 krat denne 🙂

makupcik
4. feb 2013

a po tejto diéte vám vyrašia mliečne zuby :D :D :D kokos telo mlieka :D

Strana
z5