Ktorému výpočtu kalorického deficitu dôverovať viac?
Dobry deň kalorické tabuľky mi vyrátali deficit okolo 2090 kcal a zase kalkulačka josefg Tóth 1900.. ktorým výpočtom sa mám riadiť? 😅 Alebo je to jedno? Idem z veľkej váhy
začnite na 1900, tak po týždni zistíte, či je to ok, alebo ste hladná, následne potom môžete pridať. hlavné je držať bielkoviny a kalórie, sacharidy a tuky sa tým utrasú
@janka_266 dakujem skúsim
Podľa mňa skús ten vyšší nejaký mesiac a ak sa ti váha nepohne, znižuj.
Ja by som isla na 2000 a uvidis, ked sa nepohnes ides na 1900
Ja by som isla na 2000 a uvidis, ked sa nepohnes ides na 1900
@taktotedanie ďakujem a ako dlho? Mesiac alebo viac?
Mne vyratalo 1780 a.mam max 1500 a uplne stací😁🙏
Aj cely zivot😁ako ja
Skus sa odvazit po mesiaci a uvidis
Ono je ideal chudnut 0,5-1kg tyzdenne. Pokojne sa odvaz po 2 tyzdnoch a uvidis. KT su uplne orientacne. Nemaju sancu ti vypocitat presny bazal a ani kalorie v jedle.
Ono je ideal chudnut 0,5-1kg tyzdenne. Pokojne sa odvaz po 2 tyzdnoch a uvidis. KT su uplne orientacne. Nemaju sancu ti vypocitat presny bazal a ani kalorie v jedle.
@libusak prve tyzdne jej to pojde strasne rychlo dole lebo telo dostane “sok”
@libusak prve tyzdne jej to pojde strasne rychlo dole lebo telo dostane “sok”
@taktotedanie s tym suhlasim. Ak bude chudnut tak ma deficit a ak nie, treba kalorie upravit.
Po tych 2 tyzdnoch je ideal vazit sa 1x do tyzdna a upravovat kalorie podla potreby

začnite na 1900, tak po týždni zistíte, či je to ok, alebo ste hladná, následne potom môžete pridať. hlavné je držať bielkoviny a kalórie, sacharidy a tuky sa tým utrasú