Ktorý stroj na cvičenie je najlepší na spodnú časť brucha a nohy?
Ahojte ktorý stroj na cvičenie je najlepší na hlavne spodnú časť brucha a nohy ...🙂
Na nohy je veľa zaujímavých cvikov s odporovymi gumami. Ja som si tiež kúpila, stali má dokopy 10 eur a naozaj ma cvičenie s nimi baví. Na YouTube je veľa videí podľa ktorých môžete s nimi cvičiť. A brucho no.. podľa mňa vám žiaden stroj netreba. Nedávno som cvičila brucho podľa videá Zori Czoborovej na YouTube.. a poviem ti , že mám takú svalovku že až.. žiaden stroj netreba
a okrem toho z brucha sa chudne stravou
Brucho sa robí v kuchyni 🤷♀️😁 pozri si web Chloe Ting https://www.chloeting.com/program/ ma rôzne programy, v pohode to zvládneš bez stroja
@patik114 no si dostala odpovede....
beh-je najucinnejsi, pracujes s 3-nasobkom svojej hmotnosti...alebo chodza proti sklonu-akoby do kopca-aj na bezeckom pase...
orbitrek-pracujes s 1-nasobkom svojej hmotnosti, akurat pozor na dlzku kroku, cim je vacsia, tym je pohyb ucinnejsi....
schody fit....to je azda topka, ale su drahe a tazke....a objemne-ak byvas v panelaku , daj si 3-4x za den po 1 x hore doleaspon na 4.posch, teda z prizemia. aspon 5x do tyzdna a roziel moze byt aj 10 kg za mesiac, ak nebudes aj viac jest ako jes teraz...
ak chces popri tom aj spevnit stehna a zadok-tak drepy a mrtve tahy so zatazou a s precitenim sval. skupin...

na co stroj? na nohy su super vypady, na spodne brucho napr. ze si lahnes a dvihas vyrovnane nohy spolu smerom hore, ale cviky lahko najdes na google, youtube, pinterest