icon

Liek Adipex Retard

paulaa748
10. okt 2012

Ahojte, Ak mate skusenosti s tymto liekom na vlastnej kozi, poradte. Citala som vela vela diskusi ale stale neviem preco niektori nadavaju a iny ho chvalia,, A keby bol taky nebezpecny snad by sa nepredpisoval...

kukuc2
31. júl 2013

@grejci1 ok diki vyskusam to.

nibiru
3. aug 2013

baby na to aby ste nemali jojo efekt nesmiete chudnúť zo svalovej hmoty ale s tuku to bohužial zistíte len na špecialnej váhe ktorú majú vo fitkách ja som tento mesiac bola happy lebo minulí mesiac som schudla síce 4kg ale zo svalovej hmoty 2kg čo je zle nakolko, to svaly spaluju tuky váha krásne klesala a ja štastná ako blcha som ostala pri vážení pekne zarazená moja chyba že som pri cvičení nejedla mäso,bielkoviny ktoré sú dôležité pre rast svalov tak som to upravila a krásne šlo s tuku aj svalová hmota rástla (váha sa nechýbala ) dala som sa odmerať po 20 tich dnoch ,neorientujte sa váhou je to zbytočné nakolko neviete čo je tuk a čo svalová hmota riadte sa centimetrami teraz som sa netešila pri poslednom váženi nakolko som 2 týždne necvicila a vedela som čo ma čaká viete čo zase dole svalová hmota a tuk narástol takže som na tom ako minulí mesiac ale za to som dala dole za tento mesiac - 15 centimetrov,čiže ak ide dole svalová hmota a nahradí ju tuk ktorý je objemnejší jasné že človek vyzerá 2X taký veľký hoci na váhe pribral len kilo,dve,tri.

adiredumeri
Odpoveď bola odstránená
mashka
15. aug 2013

@lucia1205 A da este niekde kupit? Ak ano , poprosim daj mi vediet.

ivi85
17. aug 2013

Ja som tento liek bohuzial skusala. Dva krat. 😒 Uz nikdy viac.
Krasne som po nom schudla, este krajsie neskor pribrala a jedine co mi ostalo je neskutocne busenie srdca,obcasna slabost tiez, akurat sa bojim ist k dr ze co mi na srdiecku zisti.
Zavrate, bolesti hlavy presli ale to busenie a slabost a obcasne traslaky vnutorne, tak to mi ostalo. Hlavne v klude a to odvtedy co som to brala preslo uz par rokov.
Bohuzial ho este baby vedia zohnat cez net ako aj ja kedze doktorka mi ho odmietla predpisat, vtedy bol este na recept. Ja som bola sprosta a chcela som jednoducho schudnut a doplatila som.NIKDY VIAC!!!!!!!!!!!!!!! 🙄 🙄 !
Neblbnite, zdravie mame len jedno.

sydnyi11
Odpoveď bola odstránená
sydnyi11
Odpoveď bola odstránená
doctorufuah
Odpoveď bola odstránená
7micinkaa7
10. sep 2013

ahojte baby kupovala niktorá z vás adipex zo stránky max inzerát. sk je tam uvedené tel.č. a keď som sa pýtala akú mám záruku že mi nedojde faik alebo prazdna krabica odpoveď bola že zárukou je jeho alebo jej slovo a nech si to objednám.

riave
13. sep 2013

@7micinkaa7 ak chces, mne ostalo par tabletiek...predam...

7micinkaa7
15. sep 2013

akú máš cenu a odkial si osobný odber by bol lepší

ali08
26. sep 2013

ahojte,prosim vas poradite mi,uzivala som adipex zo zahranicia,nebol tak vylepseny ako teraz adipex,uzivala som ho rok naposledy tento rok 2013 v marci a v maji toho isteho roku som otehotnela,moze mat teraz plod nejaku vadu alebo sa nemusim bat,mam obavy ci som z neho nemala este nieco v tele po 2 mesiacoch,hrozne by som si to vycitala koli manzelovy keby sa nieco stalo nasemu babetku.dakujem 😢

katarinamech
30. sep 2013

baby neblaznite! strasne svinstvo, nestoji to za to a aj tak ked prestanete brat adipex, tak priberiete. ja viem, ze sa to zle pocuva, ale je to tak.ja som ho tiez brala-busenie srdca, nespavost. isla som si napriklad o polnoci lahnut a o 3h rano som sa zobula akoze uplne vyspata a mala som pocit, ze musim nieco robit, tak som zacala upratovat byt. po 2 tyzdnoch brania adipexu som sice schudla 3kg, mala som aj poupratovane a to gruntovne🙂, ale psychicky uplne na dne, mala som pocit, ze to nie som ja, spanok samozrejme chybal, aj ked unavena som sa necitila a to nie je celkom v poriadku a myslela som si, ze mi asi vyskoci srdce z hrudnika. fakt to boli dost "zvlastne" stavy. rozhodne NEODPORUCAM!!!

00vareska00
4. okt 2013

Ahojte baby, takže keby ste niektorá chcela, mne ostalo ešte 77 kusov, ktoré ja kvôli problémom s tlakom využívať nemôžem. Boli kupované v lekárni v ČR, garantujem 100% originál. Cena bola omnoho vyššia. Cena 40 EUR. Pôvodné balenie, príbalový leták. Expirácia 12/2015. Nechcem aby mi len tak ostali v šuflíku. Napíšte mi na e-mail: 00vareska00@azet.sk

evkafi
8. okt 2013

@00vareska00 je to este prosim ta aktualne? dik

00vareska00
9. okt 2013

áno, je to aktuálne.

olgajun
10. okt 2013

dobry den..chcem sa spýtať či si niektorá z vás objednávala adipex z internetu a od koho...dakujem za info...

olgajun
10. okt 2013

riave..je ešte na predaj?

nikki7
16. okt 2013

@00vareska00 ja som Vám písala aj na mail, mám záujem o tbl adipex retard.... ozvite sa mi prosím tu,alebo na mail: monika.boroska@gmail.com

nikki7
16. okt 2013

Baby, kde zoženiem originál adipex retard????? Nechcem žiaden fake...

vladinka808
16. okt 2013

ja som sa chcela spýtať čo ste jedli pri užívaní adipexu. Ja už dva týždne jem varené jedlo čiže nejakú kuracinku a kopec zeleniny rozdelím si to na tri časti a to za celý deň zjem. Ale je pravda,že kg nejdú vôbec dolu.Už fakt neviem kde robím chybu.

adulka07
17. okt 2013

Vladinka808 asi ta nepotesim,ale asi nemas oregnal adipex,..na internete predavaju fejky,..je to dobry biznis...adipex bol zakazany a stiahnuty z predaja,...ja dakedy davno ked ich este predavali v lekarni som ich brala a za mesiac som dala dole10 kg,...a vobec mi nechutilo jest,..iba som bola stale smedna,.pocit suchosti v ustach....ale bola som v kuse podrazdena,.v noci som nespala,...a ked sa uz nepredavali tak do roka som vsetko pribrala nazad....

njonja
17. okt 2013

@adulka07 , @vladinka808 prosim ta, radsej s tym prestan - aj ja som ho skusala brat v minulosti, kym mi z neho neprislo zle a neznicila si organizmus . a tiez mam info ako @adulka07 , ze ho potom zakazali a to nielen na Slovensku. Mali vraj aj nejake pripady umrtia.

jespera
17. okt 2013

Ja som brala adipex mesiac - absolutne som z neho nemala nic. Ziadna nechut do jedla, bolesti hlavy, srdce....a neviem co -proste vobec nic a nic som ani neschudla🙂

jespera
18. okt 2013

Najde sa niekto kto objednaval z adipex.sk? Alebo bratl niekto adipex rerard Plus?

vladinka808
18. okt 2013

adulka 07 ja som ho práveže,ešte neužívala. Len som obmedzila jedlo a to tým že obed jem na trikrát.
Práveže uvažujem že by som ho začala brať. V mynulosti som schudla 10 kg a mala som len problém zaspať. A nepribrala som dokonca aj po tehu som sa vedela vratiť na svoju váhu a to som pribrala 30 kg. A teraz mi zostalo 13 kg a nechcú nejak dolu. Mám problémy s chrbticou takže so športom tiež nejak hnevám

lubuska22
21. okt 2013

@vladinka808 a nevies ci sa da v cechach kupit bez predpisu? a kolko to stoji?

gumidekmomo
21. okt 2013

Ahojte já Som to brala este davnejsie ale cely jojo efekt mam este na sebe už by Som to nechcela ..ale je fakt ze to fungovalo vyborne :D

vladinka808
22. okt 2013

@lubuska22 tak to neviem.Ja som si kúpila cez net,bála som sa či mi nepošle nieo iné ale boli to oni. A nemam nejak vedlajšie úinky.