icon

Liek Emulips. Máte s ním skúsenosti?

espri25
17. aug 2010

ahojte zienky mate niekto skusenosti

espri25
autor
•
18. aug 2010

nikto tu neni ???

latvia
•
18. aug 2010

@espri25 skus napisat na co to je aby uzivatelky vedeli reagovat.temu presuvam do inej kategorie, kedze to medzi receptami nema co hladat

espri25
autor
•
18. aug 2010

empulis kvapky uzivaju sa 3 krat denne pred jedlom upravuju travenie a pomozu zhodit par kg horuca novinka na trhu s prijatelnou cenou

evilia
•
18. aug 2010

mooja sestra po nich pribrala a priberala este aj ked ich prestala uzivat. 😖

espri25
autor
•
18. aug 2010

hmm takze asi nic moc skoda 😠

dianova
•
2. sep 2010

@espri25 ahoj ja beriem už 3 balenie a celkom mám dole 8kg!!Sú perfektné.Odporúčam. Teraz som si pridala aj Omegu a e.slim drink.Ak by si mala záujem napíš.
Eva

map07
•
4. sep 2010

Já nedoporučuji. Vyhozený peníze. Zkoušela jsem to - v jídle jsem se hlídala, pohyb nezanedbávám a měla jsem z toho akorát zácpu (což normálně vůbec nemívám) a přibrala jsem asi dvě-tři kila, takže jsem si pak jen nadávala, že jsem si vůbec něco takovýho kupovala.

janulienka1
•
4. sep 2010

@map07 Myslite Emulips?Ja som si to kúpila ,ale ešte som to nebrala.Nemám odvahu kvôli dojčeniu.

dianova
•
12. sep 2010

Emulips je na kojenie perfektný!!Podporuje tvorbu mliečka a ešte sa upravuje hmotnosť(pozor je tam zmenené dávkovanie).A čo sa týka toho priberania,niekedy sa stáva že váha na začiatku stúpne,ale potom sa chudnutie rozbehne.Dôležité je vydržať v pravidelnom užívaní Emulipsu, v potrave prijímať dostatok vlákniny a dodržiavať pitný režim.

majaza
•
21. sep 2010

téma sa rozoberá aj tuna:
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/mate-skusenosti-s-emulips-na-chudnutie/

a teda je to Emulips, nie Empulis

@dianova, keby som si upravila stravu a pitný režim tak ako Ty, tak nepotrebujem ani Emulips 😀 😀

lejla808
•
15. dec 2011

a brali ste ho niektorá aj v tehotenstve? Bolo tam písané, že pomáha pri zápche a že po jeho užívaní,priberiete len tie zdravé kilá nič navyše.....

evickachristianko
•
3. mar 2014

DOBRY DEN SOM TEHOTNA A CHCELA SOM SI KUPIT TEN LIEK ON JE NA PODPORU MLIEKA CI PROSIM AK MATE SNI M NIEKTO SKUSENOST NAPISTE MI DIKY

gavlanik
•
13. mar 2014

@dianova dobry den chcem sa spytat kde kupujete tieto kvapky,fakt sa da po nich schudnut?ja som si objednala nejake a prisli mi poloprazdne a prelepena doba splatnosti tak by som chcela vediet od koho mate vy.dakujem a pekny den