Liposukcia v Bratislave - slim lipo verzus body jet

keiflin4
9. jan 2021

Cely život väčšie stehna. Ked ich chcem schudnúť, nie je to problém. Pomocou cvicenia a stravy dam z mojich standardnych 56 kil (vyska 163)kedykolvek dole 3kg a mam 53 kil a chudsie stehna(aj ked nie uplne chude, ale neobtieraju sa mi o seba a mozem normalne chodit aj v plavkách) . Problem je v tom, ze vtedy mam ruky ako palicky, a prsia takmer ziadne a trcia mi kosti v hornej casti tela. Preto by som chcela si ist ten tuk na stehnách odsat. Chcem sa však objednat na co najlepšiu kliniku ku co najviac skusenemu odborníkovi v Bratislave. Viem ze na východe Slovenska a v menších mestach su ceny nižšie, ale nechcem nikam cestovat.
Uvazujem nad Yes Visage (slim lipo-liposukcia laserom) alebo Chirkoz (body jet-liposukcia vodnym lucom). O oboch metódach sa pise, ze je doba rekonvalescenicie je minimalna, robia sa v lokalnej anesteze a ze neposkodzuju ostatne tkaniva.
Boli ste niektora na slim lipo alebo body jet v tychto klinikách? Boli ste so zákrokmi spokojne? U akeho konkrétneho chirurga ste boli na zákroku? Neostali Vam na kozi hrcky alebo jazvy? Ako dlho po zákroku ste mohli naplno opäť cvičiť? (Prosím nepiste mi sem rozne diéty, ani to ze mam mat rada samu seba aka som. Ja sa mma naozaj rada a som rozhodnutá podstúpiť liposukciu a chcem len vedieť aky doktor ma dobre recenzie od klientov) ďakujem 🙂

luvivinka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
styrizuby
1. máj 2021

@keiflin4 Ja som bola v Yes Visage pred 9 mesiacmi. Boli to total vyhodene peniaze, kompresne oblecko som nosila 2 mesiace a masirovala, robila vsetko podla manualu. Opuchnute to bolo asi 2 mesiace, potom odpuchlo a bola som na tom istom + lahsia o par tisic + brucho zdeformovane. Lekar na kontrole povedal, ze je to zdeformovane tkanivo po lipo a odporuca dalsiu liposukciu za dalsich niekolko tisic Euro. Keby mozem vratit cas, tak jednoznacne na liposukciu nepojdem, radsej na peknu dovolenku.

keiflin4
autor
1. máj 2021

@styrizuby ahoj. Mozem sa spýtať aky doktor robil tilu liposku? Ja som nakoniec isla na body jet k MUDr Štefanikovi do Chirkozu a som ze naaaaasmieru spokojna. Mala som tiež take tvrdšie miesta na vnútorných stehnách. Akoby na mieatach kade chodila ta tycka. Ale chodila som na razovu vlnu. Asi 6 krat myslim a po kazdom sedení to mizlo viac a viac az nebolo. Skus tu razovu vlnu na ro brucho. Je to nepríjemné, ale vysledok som citila uz po prvom sedení.

styrizuby
1. máj 2021

@keiflin4 Mne to robil MuDR. Simkanin. Dakujem za info na tu razovu vlnu, asi budem musiet nieco poriesit, lebo mam brucho teraz hrckovite, na jednom mieste doslova ako keby mi vajce zostalo pod kozou. Citala som, ze sa to moze casom zlepsit, ale su to aj roky. To vajce moze byt aj sklerotizovany zapuzdreny tuk, ten treba injekcne odsat, ale to treba urobit sono najskor. Proste kopec roboty a problemov, predtym bolo brucho tlstejsie ale aspon take jednoliate. Teraz je take hrckate, nejednotne, viac pripomina brucha starych ludi s celulitidou a tlste je furt. Tak kazdy sa uci na vlastnych chybach. Ak sa to nezlepsi po lete, to uz bude rok po, vyskusam tu razovu vlnu. Dakujem este raz za typ.

keiflin4
autor
1. máj 2021

@styrizuby fuuuuu! To ma strašne mrzí :( musi to byt hrozne :( isla si tam s problémom a odisla este s väčším a s prázdnou peňaženkou :(
Určite skus potom tu razovu. Bude to bolieť, ale vysledok stojí za to. Ja dom nemala ziadne viditeľné hrcky ale ked som si rukou prechadzala vnútorne stehna, tak som tam take nepríjemné stvrdnutie vo vnútri citila. Razova vlna to rozbila.

zuzanagarelova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzanagarelova
14. nov 2021

@styrizuby 🤭diky za varovanie na tej konzultácii som mala zmiešané pocity uz som u neho bola na lipo pred 15rokmi a nebola som úplne spokojná. Tiež chcel odsať brucho a to ho mám štíhle a ani po pôrode nemám ovislu kožu, navyše som skor chcela laserovu a nie anestezu

janacabanova72
13. máj 2022

ja som bola na liposukciu vnútorných stehien v Košiciach v Šaci v októbri 2021 a som nad mieru spokojná.

breskyna
20. okt 2022

@keiflin4 ahoj,...ja idem na lipo v januari a tak ma zaujima co to je ta razova vlna?dik za odpoved