icon

Má niekto skúsenosti s Konjac čajom alebo tobolkami?

slamilos
17. apr 2024

Ma niekto reálne skúsenosti z konjac čajom alebo tobolkami

Strana
z2
pitrova
19. apr 2025

@diaszoky nepomaha mi prestanem to pit

zitush
20. apr 2025

ja som zacala pit konjac caj v marci a ja co som nemala problem ist na velku potrebu denne aj 3x minimalne tak teraz som rada ked idem raz a aj to sa mi kvoli tomu vratil vnutorny hemeroid co sa uz stiahol uz ale skoro pri kazdej stolici krvacam z konecnika... koncim s pitim toho caju

pitrova
21. apr 2025

@zitush a co prrestali ste ho pit ?

diaszoky
21. apr 2025

@slamilos mne pomohol velmi. Skoncili navaly na sladke a koniec hladu. Jedla som ovela mensie porcie zdrave a mne sa atolica spravidelnila . Tak su aj iste pravidla ako a kedy ho nepit cize zalezi kto vm ako vysvetlil. Ja soma xhudla za 2 mesiace 8kg

zitush
23. apr 2025
@pitrova

@zitush a co prrestali ste ho pit ?

@pitrova ano uz tri dni ho nepijem aj tak som nebadala ziadne "zmeny" na sebe ani vseobecne

diaszoky
23. apr 2025
@zitush

@pitrova ano uz tri dni ho nepijem aj tak som nebadala ziadne "zmeny" na sebe ani vseobecne

@zitush ako dlho si ho pila

pitrova
25. apr 2025
@diaszoky

@diaszoky asi 5 mesiace

diaszoky
25. apr 2025
@pitrova

@diaszoky asi 5 mesiace

@pitrova fuu tak toje divne. Ja potnam velmi vela zien ktore s nim schudli…ja som pila nalacno pohar potom o hodinu lahke ranajky plus nato pol litra wody a zatym kawu a som boal taka plna ze som nemala sancu obedovat skor ako o 14:00

columbovazena
25. apr 2025
@diaszoky

@pitrova fuu tak toje divne. Ja potnam velmi vela zien ktore s nim schudli…ja som pila nalacno pohar potom o hodinu lahke ranajky plus nato pol litra wody a zatym kawu a som boal taka plna ze som nemala sancu obedovat skor ako o 14:00

@diaszoky A ktorý čaj konkrétne to bol? Ružový, alebo zelený?

diaszoky
25. apr 2025
@columbovazena

@diaszoky A ktorý čaj konkrétne to bol? Ružový, alebo zelený?

@columbovazena ruzovy ten. I odporucila jedna zena ze len ruzovy je naj

columbovazena
26. apr 2025
@diaszoky

@columbovazena ruzovy ten. I odporucila jedna zena ze len ruzovy je naj

@diaszoky Ďakujem za odpoveď

diaszoky
26. apr 2025
@columbovazena

@diaszoky Ďakujem za odpoveď

@columbovazena nemate zaco srzim prsty

zitush
27. apr 2025
@diaszoky

@diaszoky len mesiac a pol cca a uz po 2 tyzdnoch som mala problemy so stolicou a hemeroidmi ... teraz cca tyzden nic a ovela lepsie .. proste absolutne mi nesadlo ani ma nezasytilo ... btw prva krabicka caju chutila dobre ale druha mala taku divnu chut nechapem no otras

diaszoky
27. apr 2025
@zitush

@diaszoky len mesiac a pol cca a uz po 2 tyzdnoch som mala problemy so stolicou a hemeroidmi ... teraz cca tyzden nic a ovela lepsie .. proste absolutne mi nesadlo ani ma nezasytilo ... btw prva krabicka caju chutila dobre ale druha mala taku divnu chut nechapem no otras

@zitush vazne? Toje divnee. Mna nezapekalo ono ta pani mi povedala ze za cajom hmed velkympohar vody a cékovo za dva pohare caju dene 2,5l vody

diaszoky
27. apr 2025
@diaszoky

@zitush vazne? Toje divnee. Mna nezapekalo ono ta pani mi povedala ze za cajom hmed velkympohar vody a cékovo za dva pohare caju dene 2,5l vody

@diaszoky pila si ruzovy?

diaszoky
27. apr 2025
@zitush

@zitush pila si ruzovy?

zitush
1. máj 2025
@diaszoky

@zitush pila si ruzovy?

@diaszoky ano ruzovy a pila som vodu aj po vypiti hned pohar vody a vsetko ako trebalo no nesadlo mi absolutne

diaszoky
1. máj 2025
@zitush

@diaszoky ano ruzovy a pila som vodu aj po vypiti hned pohar vody a vsetko ako trebalo no nesadlo mi absolutne

@zitush aha tak to ma mrzi

anonym_59c15d
21. aug 2025
@sabinkyk

@slamilos Ahoj, ja ho teraz pijem, no som veľmi prekvapená, keďže som výživová poradkyňa, viem dobre, že len funguje jedno pravidlo, ale zhodu okolností som sa dostala k čaju a skepticky, že uplná hovadina to bude určite.
Ale musím uznať, že zatiaľ funguje naozaj prekvapivo....dobre odvodňuje, spať neviem.veľmi, asi ten zelený čaj, čo je v ňom, kilá ešte nešli dole, ale objem brutálne, za ten týždeň, sama nechápem, fakt!
A takisto jem, možno o niečo menej, ale žiadne také zmeny a každí mi z okolia vraví, že čo je somnou, taká som iná, že som menšia...atď ..
Takže uvidíme o mesiac, ale že to bude mať dôsledky, aj keď to naozaj bude fungovať, to je 100%

@sabinkyk prosím vás kde ste ho zohnala

diaszoky
21. aug 2025
@anonym_59c15d

@anonym_59c15d na fcb stranke konkac caj sk

sabinkyk
23. aug 2025
@anonym_59c15d

@anonym_59c15d
Kvetoslava Belákova na FB

https://www.facebook.com/share/16qz6YR6xA/

melir
22. sep 2025
@sabinkyk

@vanesagalbova dobrý, áno ja som schudla za dva mesiace 10kg, vynechala som mesiac, pretože dovolenky atď...som sa tak opustila zas, 2kg naspäť, ale teraz pred pár dňami som začala znovu a už pekne mi ide dole aj brucho, aj všetko, ono to nasýti človeka a nemá chuť do jedla, hlavne nie na sladké, takže vrelo odporúčam✌️
Teraz začnem k tomu aj cvičiť, takže bude fajn, ja už nepotrebujem, len 3kg dať dole a spevniť sa, preto začínam v posilke.
Ale treba s tým rátať, keď ste slabšia a neodolnejšia a keď to prestanete piť, tak tie kilá sa môžu ľahko vrátiť...tak buď, udržať, alebo pokračovať...ja silná nie som, udržať si to neviem, takže budem piť vkuse, plus ešte kapsule!👌✌️
Ale len ružový, len a len...
Veľa šťastia🍀🙌

@sabinkyk
@sabinkyk môžem sa spýtať, teraz po čase, ako to hodnotíte? Dakujem

diaszoky
22. sep 2025

@slamilos baby mam novy caj stoji 15 eur a je lacnejsi a tiez ma namna rovnaky ucinok vola sa glucamanan napoj najdete na google a premna plus ze nieje śadky ako konjak caj

slamilos
autor
22. sep 2025
@diaszoky

@slamilos baby mam novy caj stoji 15 eur a je lacnejsi a tiez ma namna rovnaky ucinok vola sa glucamanan napoj najdete na google a premna plus ze nieje śadky ako konjak caj

@diaszoky nejaké foto mne to nenaslo

diaszoky
22. sep 2025
@slamilos

@diaszoky nejaké foto mne to nenaslo

Strana
z2