Má niekto skúsenosti s Konjac čajom alebo tobolkami?
Ma niekto reálne skúsenosti z konjac čajom alebo tobolkami
ja som zacala pit konjac caj v marci a ja co som nemala problem ist na velku potrebu denne aj 3x minimalne tak teraz som rada ked idem raz a aj to sa mi kvoli tomu vratil vnutorny hemeroid co sa uz stiahol uz ale skoro pri kazdej stolici krvacam z konecnika... koncim s pitim toho caju
@pitrova fuu tak toje divne. Ja potnam velmi vela zien ktore s nim schudli…ja som pila nalacno pohar potom o hodinu lahke ranajky plus nato pol litra wody a zatym kawu a som boal taka plna ze som nemala sancu obedovat skor ako o 14:00
@diaszoky A ktorý čaj konkrétne to bol? Ružový, alebo zelený?
@diaszoky A ktorý čaj konkrétne to bol? Ružový, alebo zelený?
@columbovazena ruzovy ten. I odporucila jedna zena ze len ruzovy je naj
@columbovazena ruzovy ten. I odporucila jedna zena ze len ruzovy je naj
@diaszoky Ďakujem za odpoveď
@diaszoky Ďakujem za odpoveď
@columbovazena nemate zaco srzim prsty
@zitush ako dlho si ho pila
@diaszoky len mesiac a pol cca a uz po 2 tyzdnoch som mala problemy so stolicou a hemeroidmi ... teraz cca tyzden nic a ovela lepsie .. proste absolutne mi nesadlo ani ma nezasytilo ... btw prva krabicka caju chutila dobre ale druha mala taku divnu chut nechapem no otras
@diaszoky len mesiac a pol cca a uz po 2 tyzdnoch som mala problemy so stolicou a hemeroidmi ... teraz cca tyzden nic a ovela lepsie .. proste absolutne mi nesadlo ani ma nezasytilo ... btw prva krabicka caju chutila dobre ale druha mala taku divnu chut nechapem no otras
@zitush vazne? Toje divnee. Mna nezapekalo ono ta pani mi povedala ze za cajom hmed velkympohar vody a cékovo za dva pohare caju dene 2,5l vody
@zitush pila si ruzovy?
@slamilos Ahoj, ja ho teraz pijem, no som veľmi prekvapená, keďže som výživová poradkyňa, viem dobre, že len funguje jedno pravidlo, ale zhodu okolností som sa dostala k čaju a skepticky, že uplná hovadina to bude určite.
Ale musím uznať, že zatiaľ funguje naozaj prekvapivo....dobre odvodňuje, spať neviem.veľmi, asi ten zelený čaj, čo je v ňom, kilá ešte nešli dole, ale objem brutálne, za ten týždeň, sama nechápem, fakt!
A takisto jem, možno o niečo menej, ale žiadne také zmeny a každí mi z okolia vraví, že čo je somnou, taká som iná, že som menšia...atď ..
Takže uvidíme o mesiac, ale že to bude mať dôsledky, aj keď to naozaj bude fungovať, to je 100%
@sabinkyk prosím vás kde ste ho zohnala
@sabinkyk prosím vás kde ste ho zohnala
@anonym_59c15d
Kvetoslava Belákova na FB
@vanesagalbova dobrý, áno ja som schudla za dva mesiace 10kg, vynechala som mesiac, pretože dovolenky atď...som sa tak opustila zas, 2kg naspäť, ale teraz pred pár dňami som začala znovu a už pekne mi ide dole aj brucho, aj všetko, ono to nasýti človeka a nemá chuť do jedla, hlavne nie na sladké, takže vrelo odporúčam✌️
Teraz začnem k tomu aj cvičiť, takže bude fajn, ja už nepotrebujem, len 3kg dať dole a spevniť sa, preto začínam v posilke.
Ale treba s tým rátať, keď ste slabšia a neodolnejšia a keď to prestanete piť, tak tie kilá sa môžu ľahko vrátiť...tak buď, udržať, alebo pokračovať...ja silná nie som, udržať si to neviem, takže budem piť vkuse, plus ešte kapsule!👌✌️
Ale len ružový, len a len...
Veľa šťastia🍀🙌

@diaszoky nepomaha mi prestanem to pit