icon

Má spln mesiaca vplyv na zmenu váhy?

21. jún 2024

Aj vy pozorujete, že pred a počas splnu vážite viac? Je možné, že aj o 1-2 kg? Tiež pociťujete, že telo zadržiava vodu a cítite aj iné ťažkosti?

tenerifka
21. jún 2024

Nie

ssimusska
21. jún 2024

Nie, cítim sa úplne normálne a vážim tak isto 😅

viestta
21. jún 2024

Keby sa pravidelne neobjavovali komenty o splne ani neviem kedy je, nic so mnou nerobi a uz vobec mi nenahana kila

januska12323
21. jún 2024

Nie u mňa za to môže pizza a je úplne jedno v akom stave je mesiac.

martinkatinka
21. jún 2024

No ja mavam migrenu, vaha mi nekolise.

andrea_82
21. jún 2024

Mne bezne lieta vaha hore-dole kilo bez ohladu na fazu mesiaca. Skor to u mna ovplyvnuje menstruacny cyklus.

jaass
21. jún 2024

TO VÁŽNE TOTO? To ako naozaj taká otazka?

vanilkovazmrzka
21. jún 2024

Viac vazis lebo si viac papkala posledne dni, mesiac s tym nema nic spolocne 🙂

denkabemommy
21. jún 2024

A nebude to skôr vplyvom tvojho menstruačného cyklu? 🙈

ivanka_37
21. jún 2024

No tak ja to teda cítim tiež. Zadrziavam viac vody, mávam migrény a moje deti na spln tiež veľmi reagujú. Ja nesledujem vôbec kedy je spln, ale naozaj to na sebe citim a aj vidím na deťoch.

ivanka_37
21. jún 2024

A to teda ja vôbec nie som na žiadne ezoterické veci ani nič take, horoskopom absolutne neverím ani ich nikdy nečítam ani žiadne lunárne kalendáre. Ale spln proste na sebe cítim a už veľakrát som si to sledovala či mi nešibe ale naozaj presne v takomto obdobi sa tak cítim. A takisto keď som mala služby na oddeleni naozaj chodilo k nám na pohotovosť oveľa viac ľudí ako inokedy. Ja neviem ako to je možné a veľakrát som si povedala je je to len náhoda, ale žeby takáto náhoda každý mesiac no ktovie.