icon

Mám 164 centimetrov a 64 kg. Som podľa vás silnejšia?

15. máj 2023

Mám 164 centimetrov a 64 kíl. Podľa mňa to už je skoro nadváha, chcem to dať dole aspoň na 55 ideálne však na 52 tak som sa vždy cítila najlepšie, ale muž mi hovorí, že teraz vyzerám dobre a že keby schudnem nebolo by to pekne. Mám typ postavy že mám veľkú rit a brucho a prsia ako 11 ročný chlapec.

Strana
z2
babulkomale
15. máj 2023

Silnejsia budes ked budes chodit do fitka a tahat riadne cinky. Zatial si len tucna.

ankare
15. máj 2023

Však nech Ťa muž odfoti a orez fotku. Aj tak Ťa nepoznáme.

sense
15. máj 2023

Ak si myslíš ze vážiš veľa a nie si spokojná tak môžeš začať niečo robiť... Ale pre seba a pre to že tyč chceš, nie pre okolie a nie preto ze zeny na MK povedali ze si tučná....
A čo sa týka muža keď ti povie chlap ze sa mu páčiš aká si tak dobre nie je, keby ti povie ze máš par Kilo nadváhu a mala by si s tým robiť tak plačeš ze je chlap povrchný a prídeš sem aby si ženy s MK s tebou ponadavali na neho ze je Kréten.
Keby si postavíš vedľa seba 5 žien rovnakej výšky a váhy, tak každá bude vyzerať inak... U jednej si pomyslia ze ma už nadváhu o ďalšej ze je chudá... Lebo každá bude mať iný podiel svalov a tuku v tele a každá bude mať tie kila rozložené inak.

zero_hero
15. máj 2023

Ja mám 163 cm, keď som mala 64 kg,tak som bola celkom spokojna, ale tak na bruchu a zadku bolo niečo navyše, že tých 5-7 kg dole by bolo akurát. Pamätám si časy aj keď som mala 52 a teda pre mna to už bolo moc malo, aj mi to veľa ľudí vtedy hovorilo, že to už nevyzerá dobre. Ale samozrejme na každom to môže vyzerať inak. Foto by fakt viac povedala, ako hole čísla.

h2
15. máj 2023

@babulkomale No ty si teda dobrá! Vôbec si ju nevidela, nič o nej nevieš, len že váži 64kg pri výške 164 cm a rovno napíšeš, že je tučná! Tiež mám toľko, kg aj cm a hoci by som tiež rada mala o niekoľko kg menej a aj sa o to snažím, tak určite sa necítim byť tučná. Podľa BMI je to ešte stále normálna hmotnosť.

ivangeline
15. máj 2023

Ja mam cca tolko,ked nie som tesne po porode.Dobre som vyzerala,ked som mala 57 a menej. ;D Ale ja som ozaj typ,kt nema ziadne svaly,len tuk. A som utla od prirody,len chute take nemam.. xD Mozes mat vsak inu postavu.Zeny,kt cvicia a maju svaly bezne maju vyse 60 a nie je to vidiet, lebo svaly..

autor
15. máj 2023

@h2 keď je človek expresívny, je zle. Keď je korektný, tak je tiež zle. Proste koník, mám p... :D

domkakvet
15. máj 2023

Podla mna by si mala schudnut.

autor
15. máj 2023

A ešte pre upresnenie, nebudem sem dávať fotku, nie je mi to komfortne ale mám 33% tuku čo je podľa mňa celkom prepal. Postavu že najviac sa mi ukladá na bruchu. Necvicim vôbec, takže je to podľa mňa už skoro nadváha. A žienka čo tu napísala, že muži nám povedia že je tučné - zle je, povedia že vyzeráme dobre - zle je. Neviem, či máš nejaký problém s mužom že sa mu nepáči tvoja postava, ale ak áno, skús sem dať fotky ty, možno nebude chyba v mužovi. Keď sa ťa tak veľmi dotklo, že niekto môže mať aj opačný "problém".

mane01
15. máj 2023

To mas skoro moju vysku a vahu! A ja som so svojim telom spokojna ako nikdy. Zvykla som mavat 52kg… tiez mam zadok ako Brazilia, takze to vyzeralo ze velky zadok a zvysok somalcan 🤦🏼… teraz sa to tak dobre rozlozilo, ale tak … chodim pravidelne cvicit, tak asi aj preto uz nemam take pavucie ruky…

cyberk
15. máj 2023

Nebudem ti tu honit ego, podla info, co si dala si asi tucna dost, tolko som mala, ked som sla rodit a teda atraktivna som si vobec neprisla. Ano sto ludi, sto postav bla bla… Je mile, ze muz ta podporuje v tejto vahe, ak sa ty necitis dobre tak sup do toho.

denkabemommy
15. máj 2023

No pri 33% tuku, to je dosť zlé, a je jedno ako je ten tuk rozložený 33 je naozaj dosť. Dostaň sa pod 20%, kvôli ničomu inému, len kvôli zdraviu. Predstav si 1/3 teba je len tuk, cca 21 kíl 🙈.

daniela2202
15. máj 2023

Ťažko povedať, kde sa ti to zlieva, ak je to rozložené, môže to byť v pohode 😁

Strana
z2