icon

Mám 17 rokov a rada by som schudla aspoň 15 kg

26. jan 2026

Dobrý deň, mám 17 a veľmi rada by som schudla aspoň 15kg. Máte nejaké rady poprípade konkrétne cviky

enmery
26. jan 2026

Kalorický deficit.

anonym_7d199c
26. jan 2026

Je tu XY tém s touto tematikou. Skus si prečítať staršie diskusie, tam nájdeš do pár minút kopec rád.

crazy_cat_lady
26. jan 2026

A kolko vazis momentalne? Na chudnutie - kaloricky deficit - vyssi vydaj/nez prijem

sarakk
26. jan 2026

kalorický deficit jedine kolko mas kg teraz aká si vysoká????

dzejsik
26. jan 2026

@anonym_autor uprava stravy a pohyb, ak nic bezne nepomaha, hladat aj zdravotnu pricinu, sestra nemoznostou schudnut a stalym naberanim prisla na problemy so stitnou zlazou

anonym_9f5ba1
26. jan 2026

Radí sa nie podla rokov, ale podľa váhy a výšky.

anonym_e34866
26. jan 2026

Napis nam co si uz skusala a s akymi vysledkami. Mozno mas inzulinovu rezistenciu a tu treba riesit....Hlavne nejest nic co ma sladku chut. Ak citis slaku chut (je jedno ci sladidlo, alebo cukor, med...) tvoj organizmus zacne vylucovat inzulin. Inzulin hovori tvojmu organizmu - spaluj cukry a ukladaj tuky. A ak naozaj nieco sladke musis, tak nejedz tuky aspon par hodin pred a par hodin po sladkom. Najlepsie sa poradit s dietologom....

anonym_b7d9f2
26. jan 2026

dalsia vymyslena tema?
ludia, cele dni sa tu riesi energosek, pankreas , Ozempik a MOunjaro, chudnutie.
Vazne?
autorka, mas svojpravnu maminu ci kamosky? alebo ak vies ako funguje Modry Kon, preco nejdes na Gugl?

anonym_b4c32a
26. jan 2026

@anonym_autor jedz kazde 3h v malých množstvách to ako jediné funguje… neskúšaj hladovať, že nič nejdes hlavne !!

anonym_9fe658
26. jan 2026

@anonym_autor ak chceš poradiť napíšem ti ☺️

maxxim
26. jan 2026

@anonym_autor napíš akú maš váhu. Podla toho zistíme ako sa treba snažiť a poradíme ti.

autor
27. jan 2026
@maxxim

@anonym_autor napíš akú maš váhu. Podla toho zistíme ako sa treba snažiť a poradíme ti.

@maxxim mám 84,3 kg a 165cm

nelka93
28. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ja som schudla vyradenim sladkosti a pridanim pohybu, tym som sa dostala do deficitu a islo to. Cisto cvicenie ti nepomoze ak nezmenis stravu

gnotek
28. jan 2026

@anonym_autor si vo veku, kedy môžeš zmeniť veľa vecí ale pamätaj, chce to pevnú vôľu. Výsledky prídu ale nie o týždeň, mesiac ale tak o pol roka.
Ja som nemohla zhodiť posledných 5kg, proste som ostala stáť. To čo som robila, prestalo fungovať. Čiže kalorický deficit a pohyb, hoci strava je tak 90% úspechu.
Vyskúšala som metódu, každé 3 hodiny malú porciu. Medzi tým nič, maximálne ovocie, zeleninu pretože ma vždy prepadol hlad. A fungovalo to.
Vyskúšaj ale musíš vydržať. Inak to nepôjde.

sarakk
28. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor nápis mi aj chces ja ti pomôžem tiež som chudla

alexanderkovacs
28. jan 2026

@anonym_autor treba na to par veci.
1. Kaloricky deficit - treba pocitat, alebo su na to aplikacie. Hlavne obmedzit sladkosti, chypsy, sladke napoje energydrinky. Kalorie za den by si mala mat pod 1500. Vela bielkovin , okolo 100g za den aby si neschudla zo svalov.
2. Pohyb - hlavni ziadene behanie , darmo by to dakto radil. Kardio 4 x tyzdenne hodina na bicykli napriklad, ci plavanie ked je na to moznost alebodajaky airobic pred TV . Ked chces mat aj krajsiu postavu tak trebalo by aj cvicit silovy trening Bud ísť do posilky, 1mesiac zaplatit osobneho trenera. Nech ti ukaze spravne prevedenie cvikov. Potom mozes dalej pokracovat sama. Ked nechces ist do posilky da sa aj doma , na youtube su videa. Hlavne tam budu drepy, cviky na jadro a cviky s jednoruckamy a ketlebellom.
Od oktobra tiez chudnem/cvicim kedze uz mam na to cas . Schudol som takych 14kil tuku.