Mám 175 cm a 57 kg a cítim sa ako slon
Mile mamicky asi v tom niesom sama. Ja len chcem vediet ci niesom na hlavu. Lebo okolie mi tvrdí ze som chuda. Tak mam 175cm a 57 kg. Ale necim sa dobre pred porodom som mala 55. Chcela by som vediet vas názor , nazor zien. Blbe komentari si nechajte. Snazila som tie dva kila dat dole ale stale sa vratia.
Ja nemam cas citat tu vsetky konenty zenyyy ja mam aj nejaky zivot a 2 deti..neviem ako to robite vy no ja idem akurat robit ..ked budem mat cas hadam si precitam aj ine komenty co boli na tu fotku a som fakt zvedava ci ju naby tak znicili ako nasa katarina
@0silvia0 praveze islo o to ze schudla a to ze sa divne odfotila to sa riesit nemalo... a Kata ty si pekne seres do huby - najprv sa obranujes ako si ju chvalila a ze si jej pisala v dobrom a teraz ked ti niekto nahra tak sa toho hned chytis!
@sono2 jo...najprv jedna vycapila foto kde chcela povzbudit ze da sa schudnut...tak sa do nej obuli ze je to nevkusne a bla-bla-bla....to mas kauzu cez cca 6 stran, na cca 2 dalsich madarska otazka....a posledne 2 stranky FB/MK skupinky kto-kde-kedy co napisal...tot v skratke 😀
Tá fotka bola moja a viete čo vôbec za to nehanbím dala som to hore pre autorku aby videla podiel vàgy a výšky. Cvičiť som začínala s osobnou trénerkou ktorá je 3násobná vicemajsterka SR v bodyfizness a preto je aj tá póza na špičkách aby zapli všetky svali na nohách ruky po hlave aby sa dala vidieť linia hornej časti a vydýchať aby bola v brušku čo najmenej dychu. Prepáčte že nosím čipkované prádlo mám len 27 rokov nechcem spodnè prádlo ako moja starka. To by bolo OK keď dám tanga plavky??? A čo na to môj manžel? On je mojou najväčšou oporou spolu robíme tú premenu už skoro 2roky a už aj spolu cvičíme on robil aj túto fotku vie aj to kde to vyvesím máme aj také spoločné máme aj skupinu kde navzájom podporíme schudnutie a cvičenie. Vôbec sa za to nenbím nereagovala som len preto že je my už dosť z takých prázdnohlavých akè sú tu niektoré vôbec na ich nàzor nedám. A viete čo páči sa moja fotka môžete začínať od začiatku...
Preboha ženy keby som vedela že kvoli jednej fotke tu bude tak rušno radšej nič nepíšem. Nechajte pani na pokoji. Fotku poslala pre mňa a nie pre vás.
@xxxxxnnnnn citujem Vás "Ak sa bude diskusia uberať nesprávnym smerom, budem nútená ju uzamknúť." Tak už konajte pre boha!

@katrin21
@jana290585
@brblicka88
ahojte dievčatá. Ja sa nechcem do vás starať ani nič podobné, ale riešite tú také veci, že dovidenia. Také veci si tu vykrikujete, že až nechápem. Robí vám to dobre jedna na druhú kydať a osočovať sa? 🙂 prepána, veď máme už na to dosť rokov nie?