icon

Mám 175 cm a 57 kg a cítim sa ako slon

rajna
23. júl 2016

Mile mamicky asi v tom niesom sama. Ja len chcem vediet ci niesom na hlavu. Lebo okolie mi tvrdí ze som chuda. Tak mam 175cm a 57 kg. Ale necim sa dobre pred porodom som mala 55. Chcela by som vediet vas názor , nazor zien. Blbe komentari si nechajte. Snazila som tie dva kila dat dole ale stale sa vratia.

melynda
28. júl 2016

@katrin21
@jana290585
@brblicka88
ahojte dievčatá. Ja sa nechcem do vás starať ani nič podobné, ale riešite tú také veci, že dovidenia. Také veci si tu vykrikujete, že až nechápem. Robí vám to dobre jedna na druhú kydať a osočovať sa? 🙂 prepána, veď máme už na to dosť rokov nie?

katrin21
28. júl 2016

@melynda ja to trapne, som v šoku, ale ja som s tym nezacala, ani nic pisat o veciach mimo tejto temy... mas pravdu ,ale zacali oni a ja som sa nemohla na tie vymysly , co pisu pozerat len tak a nechat sa urazať, ale uz na ne nebudem reagovat, aj keby co napisali....

brblicka88
28. júl 2016

Ja nemam cas citat tu vsetky konenty zenyyy ja mam aj nejaky zivot a 2 deti..neviem ako to robite vy no ja idem akurat robit ..ked budem mat cas hadam si precitam aj ine komenty co boli na tu fotku a som fakt zvedava ci ju naby tak znicili ako nasa katarina

zara1357
Autor odpoveď zmazal
melynda
28. júl 2016

@katrin21 je úplne jedno kto to začal. Ale mohlo by to skončiť. Ja sa teším po celom dni, že si zapnem koníka, trošku tu vypnem vzdialim sa od toho sveta reálneho plného ohovárania, urážok a na toto tu narazím. Celé na nič... ☹

sono2
28. júl 2016

@rajna to si slon, sa ti ani nečudujem, že sa tak cítiš, alebo hneď palce do úst A vydaviť to, čo si akurát zjedla, lebo do tej sekcie patríš touto blbou otázkou.

sono2
28. júl 2016

@izabelkas ha ha ha že extrémne premeny, si top dalal😀😀😀

katrin21
28. júl 2016

@melynda mas uplnu pravdu. ja som uz skoncila, mudrejsi ustupi.

izabelkas
28. júl 2016

@sono2 vsak taky slon sa na celom svete nenajde 😀

andreamikoczi
28. júl 2016

@0silvia0 praveze islo o to ze schudla a to ze sa divne odfotila to sa riesit nemalo... a Kata ty si pekne seres do huby - najprv sa obranujes ako si ju chvalila a ze si jej pisala v dobrom a teraz ked ti niekto nahra tak sa toho hned chytis!

sono2
28. júl 2016

@izabelkas čo tu baby riešia? Ja nemám čas čítať? Čo sa tu perie špinavé prádlo?

lubkavargova1
28. júl 2016

@sono2 jo...najprv jedna vycapila foto kde chcela povzbudit ze da sa schudnut...tak sa do nej obuli ze je to nevkusne a bla-bla-bla....to mas kauzu cez cca 6 stran, na cca 2 dalsich madarska otazka....a posledne 2 stranky FB/MK skupinky kto-kde-kedy co napisal...tot v skratke 😀

izabelkas
28. júl 2016

@sono2 juj ani ja necitam...

alicina
28. júl 2016

Tá fotka bola moja a viete čo vôbec za to nehanbím dala som to hore pre autorku aby videla podiel vàgy a výšky. Cvičiť som začínala s osobnou trénerkou ktorá je 3násobná vicemajsterka SR v bodyfizness a preto je aj tá póza na špičkách aby zapli všetky svali na nohách ruky po hlave aby sa dala vidieť linia hornej časti a vydýchať aby bola v brušku čo najmenej dychu. Prepáčte že nosím čipkované prádlo mám len 27 rokov nechcem spodnè prádlo ako moja starka. To by bolo OK keď dám tanga plavky??? A čo na to môj manžel? On je mojou najväčšou oporou spolu robíme tú premenu už skoro 2roky a už aj spolu cvičíme on robil aj túto fotku vie aj to kde to vyvesím máme aj také spoločné máme aj skupinu kde navzájom podporíme schudnutie a cvičenie. Vôbec sa za to nenbím nereagovala som len preto že je my už dosť z takých prázdnohlavých akè sú tu niektoré vôbec na ich nàzor nedám. A viete čo páči sa moja fotka môžete začínať od začiatku...

alicina
28. júl 2016
sono2
28. júl 2016

@alicina no krásavica teda niesi😀

sono2
28. júl 2016

To načo sa tu baby vycapujete, veď to je nevkusné.

alicina
28. júl 2016

@sono2 hlavne že mám dobrého manžela a zdravé deti nič iné my k spokojnéhu životu nechýba 😉

rajna
autor
28. júl 2016

Preboha ženy keby som vedela že kvoli jednej fotke tu bude tak rušno radšej nič nepíšem. Nechajte pani na pokoji. Fotku poslala pre mňa a nie pre vás.

winnerka
28. júl 2016

@alicina uz som ti raz písala , ze nech sa sponujes koľko chces, so úplne grotesknej nelichotivej pózy aj tak ti tie svaly žiaľ este nevidno

mirandina
Odpoveď bola odstránená
rajna
autor
28. júl 2016

@sono2 čože? ani neviem ako mam reagovať. prepáčte ale takéto hlúpe reči si nechajte pre seba.

jana290585
28. júl 2016

@alicina super pokrok ;)

mirandina
28. júl 2016

@xxxxxnnnnn citujem Vás "Ak sa bude diskusia uberať nesprávnym smerom, budem nútená ju uzamknúť." Tak už konajte pre boha!

mirandina
28. júl 2016

@winnerka nevidno? Tak otvor oči 😀

winnerka
28. júl 2016

@mirandina mam otvorené a teda bohuzial ! Este to chce popracovať na sebe a nie sa vytáčať ako paragraf

alicina
28. júl 2016

@winnerka cvičím len od decembra ja cítim a aj vidím zmenu 🙂

winnerka
28. júl 2016

@alicina tak hlavne, ze si spokojna , to je základ, verím , ze to dotiahneš do cieľa, držím palec . Je to tvrdá cesta, ale výsledok bude bomba

alicina
28. júl 2016

@winnerka ďakujem pekne prajem aj tebe všetko dobre 🙂

mirandina
28. júl 2016

@alicina
@winnerka klobúk dole ste riadne Ženy takto to treba a chcem sa aj ja pridať
@alicina tebe držím palce aby si dosiahla ciel určite máš pevnú vôlu to sa dá vidieť
@winnerka a prepáč za môj koment nechcela som byť drzá