Mám 175 cm a 57 kg a cítim sa ako slon
Mile mamicky asi v tom niesom sama. Ja len chcem vediet ci niesom na hlavu. Lebo okolie mi tvrdí ze som chuda. Tak mam 175cm a 57 kg. Ale necim sa dobre pred porodom som mala 55. Chcela by som vediet vas názor , nazor zien. Blbe komentari si nechajte. Snazila som tie dva kila dat dole ale stale sa vratia.
A ako slon si mozno pripadas koli tomu ze si vysoka 😉 aj ja som to kedysi riesila kedze kamosky mali tak 160 cm a ja jak zirafka pri nich 😀
Takja by som behala hola po namesti 🙂 a bola pysna ......🙂 naozaj ....krasna sme kazda zena , je jedno kolko vazime ..len si musíme vazit same seba 🙂
@alicina prepáč, ale si trošku na omyle. Dá sa pochopiť, že si na seba hrdá, keďže si zhodila z vysokej váhy, možno sa nevidíš celkom objektívne, ale tá fotka naozaj nie je zrovna estetická a ver mi, že ti nemám čo závidieť. To nekritizujem postavu, ale fotku ako takú. Ono nie je foto ako foto. Uverejniť môžeš úplne hocičo, ale treba rátať aj s odozvami. Ešte dodám, ak si chcela, aby vynikli svaly na nohách, mohla si si dať topánky na vysokom opätku, nejaké pekné plavky, vyholiť podpazušie a celé by to bolo o inom.
co su tlste baby, tak maju sebavedomie vybudovane len na tom, ze chudsie kamosky nazyvaju vychrdnutymi a ze oni su spokojne s tym, co maju ....a vsetko okolo je take obyc a ked schudnu, tak sa idu posrat a zamoria aj cele servre trapnymi fotkami
NIKOMU na tom nezalezi, vsetkym, aj tym, co ti napisu aka si krasna, je uplne up prdele, kolko vazis a co sa ti trasie alebo netrasie, v skutocnosti je to vsetkym jedno, max nasaju nejake akoze rady o tom, ako ten clovek dal to mega tuku dole...jedine preco uz nie je taka zena tlsta ako prasa je, ze sa zdravotne citila zle, alebo ju manzel nechcel, alebo vo vasine pripadov takmer nikto, cize osamelost a zdravotne dovody dozenu kazdeho do toho kroku, alebo si nevie rit utriet fakt neviem
ja v tomto uznavam jedine veseleho, vsetko okolo su dristy a ciste natriasanie sa pre nic, kedze vsetkym je to jedno
@alaguema :D:D:D hej, keby si dala vysoke podpatky, aspon by si na tej fotke mohol dakto slaninu nakrajat :D:D:D
@alicina uf, tak tu fotku som si pozrela az teraz
to snad ani vazne nemyslis toto.....fakt cele zle, toto vycapit na net a este ze to ma byt pre niekoho akoze povzbudzujuce, uf, ani nahodou
a to sa nejdem rozpisovat dopodrobna, ale myslim si priblizne to, co emilia25 a vedela by som to teda aj podrobnejsie rozpisat, ale zle nikomu robit nebudem
vitiligo nezavidim, mali sme v rodine taku zenu a tej sa to do staroby rozsirilo a nepomohli jej ani dobri lekari
@celasapremenim tak ja osobne nechápem toto vešanie fotiek hore dole po nete, ale ok...každý blbne po svojom. Ale tak keď už, tak nech to má úroveň, nie? 😀 Keby si dala vysoké podpätky, tak nemusí stáť v tej smiešnej póze (keďže chcela, aby sa rysovali svaly na stehnách) a vyzeralo by to prirodzene. Nakoniec, minimálne chlapi by možno ocenili 😎 Takto je to proste komické...
@alaguema
ake svaly? :D
Boze dalsia ktora si potrebuje zvysovat sebavedomie tym, ze bude pocuvat aka je chuda.... Moja problem nie je tvoja vaha...
Ale skor tvoja hlava.... Zajdi ku kadernicke a na kozmetiku nech ti s nou nieco spravia.
@celasapremenim píšte čo chcete ma nevytočíte 😀
@alicina ani nechcem, v pohode bud rada, ako vyzeras, ale na publikovanie ani na fotomodeling to nie je ani omylom, je to skor ako zo zdravovedy a to teda nemyslim ako foto na popis fyzickeho tela, lebo to si vyberaju krajsie zeny, ale skor mozno prezentacia toho neduhu a mozno ako foto pred spevnenim a mozno o rok po spevneni by sa dalo dat pri seba
ale hlavne, nikomu ot neukazovat :D ani kamosom
Ja mam 158 a 54 kg som skoro o 20 cm nizsia od teba a delia nas 4kg. Necitim sa ako slon a v zivote som na svoju adresu nepocula ze by som mala zhodit. Problem mas skor v hlave nie v kilach. Podla mna tie 2 kg na takej vyske nemoze byt ani vidno. Skus sa mat viac rada.
žienky ďakujem Vám za koment začínam cvičiť. A ked to ani tak nepôjde nevadí. Mam doma krásnu zdravú dcérku a milujúceho muža. A to sa počíta
si na hlavu, si chuda
myslím, že tvoj problém je problém s hlavou... a nie s hmotnosťou
@rajna ahoj. No ja som o dva centimetre vyssia ako ty a bezne (ked dlhodobejsie) cvicim, tak vazim okolo 63 - 64 kg. A fakt som chuda. Asi mam tazsie kosti. Ak sa ale necitis pri svojich kilach komfortne, tak cvic. Ja tiez ked by som mala o kilo dva viac, tak mam pocit, ze nie som vo svojej kozi. A keby som mala tvoju vahu, tak by som sa tiez necitila dobre, pre mna by to bolo malo.

Podla mna mas nizku hmotnost , a ako uz pisali neni to o hmotnosti a ale o tom ako to vyzera... Baby co sportuju vyzeraju chudsie a mozu mat vyssiu hmotnost. Ja mam 172cm a este take 2roky dozadu som vazila 54 kg ale bola som extremne unavena a uz len pri malej namahe na biku som mala pocit ze kazdu chvilu odpadnem. Dnes mam 62kg a citim sa omnoho lepsie, aj vsetci co mă poznaju povedali ze vyzeram lepsie jak vtedy ako hajzelpavuk 😀 ale brucho mă stve nejak neviem ho spevnit nohy a rit pevne dostatocne 😀