icon

Mám 175 cm a 57 kg a cítim sa ako slon

rajna
23. júl 2016

Mile mamicky asi v tom niesom sama. Ja len chcem vediet ci niesom na hlavu. Lebo okolie mi tvrdí ze som chuda. Tak mam 175cm a 57 kg. Ale necim sa dobre pred porodom som mala 55. Chcela by som vediet vas názor , nazor zien. Blbe komentari si nechajte. Snazila som tie dva kila dat dole ale stale sa vratia.

mirage
25. júl 2016

@mirandina Ahoj, si cudzinka zijuca na Sk?

mirandina
25. júl 2016

@mirage nie

mirandina
25. júl 2016

@trapenka lebo niektoré si myslia že sú múdrejšie ako ostatné a môžu všetko dovoliť

evica01
25. júl 2016

Preboha, zeny! Vy nemate co robit? Pozrite si casy o kolkej tu vypisujete. Vy nemate deti, rodinu alebo zamestnanie?
Krmite sa vypisovanim viet, ktore aj tak nikoho nezaujimaju.
Co tak naucit detvaky nejaku peknu slovensku basnicku, viazat snurky alebo upiect kolac?
Ze sa nehanbite!

mirandina
25. júl 2016

@evica01 moja malá včera odišla na prázdniny k našim, ja pondelok mám volno takže pri komentovaní som stihla povysávať, vyprať a pripravyť večeru pre mm 🙂 takže sa nehanbím 😉

mirage
25. júl 2016

@mirandina myslela som si to preto ze pises velmi zvlastne, rody, pady, sklonovanie mis mas vsetkeho. A ked napises ze sa ponahlas ci pises cez mobil neplati 🙂 ok, som mimo temu, viem.

celasapremenim
25. júl 2016

@stardust ja som o tom neduhu nepisala nic ine ako ty :D takze so vsetkym suhlasime :D

celasapremenim
25. júl 2016

@evica01 preboha zena, co si tu preboha robila, ked si mohla svoje deti ucit viazat snurky a citala si si uplne ale ze uuuplne vsetko :D

celasapremenim
25. júl 2016

@sasa1310 dobry prispevok s tym, ze ci ich muzi o tom vedia :D:D
nuz, ale zamyslime sa, ze ako su na tom muzi tychto zien, ak lepsie, uz davno maju centrum zaujmu radsej inde, ak napodobne, nepochopia ani do 2021veho podobne ako ich publikujuca polovicka a jej nevzdelane roztlieskavacky

mirandina
25. júl 2016

@mirage chidila som do maďarskej ZŠ možno preto ale inak píšem vždy z mobilu 😉

mirandina
Odpoveď bola odstránená
celasapremenim
25. júl 2016

@mirandina s tolkymi comi? :D

mirandina
Odpoveď bola odstránená
cervenaruza123
Odpoveď bola odstránená
trapenka
26. júl 2016

Tak ja neviem,ale ako napisem nazor,poradim a blbe komentare si nevsimam...mali by zalozit skupiny kde by do seba iba skakali poniektore..
cervenaruza123...nechcem nikoho urazit kazda je ina,ale priatel by povedal ze to su ale pulky :D

celasapremenim
26. júl 2016

@mirandina vies, ty ani nevies zhodnotit realne situaciu, diskusiu, ktoru citas
vobec si nemyslim, zeby som napisala nieco zlomyselne na zenu, co sem dala fotku svojej postavy po schudnuti
foto je realne neesteticke, groteskne vyznieva, je nerozumne davat foto tohoto typu na public web, cely prispevok aj s textom nadovazok vyznel akoby zakladatelke diskusie mala nejak ta fotka pomoct, ale nic podporujuce som si v nom teda nevsimla, jedine zeby s povedala, ze to s nou nie je az take zle, ked vidi toto
tiez zakladatelka diskusie riesi fakt koninu, o ktorej uplne urcite vie, ze je to konina :D neexistuje aby nevedela, ze je to cele o spevneni tela a nemoze byt pri tej hmotnosti a vyske ako slon, ako sa sama o sebe vyjadrila, podla mna o tomto je lepsie sa porozpravat s kamoskou na kave, s kamoskou, s takou co ti povie, ze ty truba vyzeras dobre, ak sa ti to nezda, mozno trochu cvicit, ale nic viac
na publik diskusii si kazdy moze vyjadrit svoj nazor, nech je akykolvek
nic z toho co som napisala som nemyslela zlomyselne, ale celkom urcite som sa miestami zabavila, pre mna je to nieco neuveritelne, ze to vobec niekto dokaze tak posudit, ze ano, toto je ta foto, co si dam na diskusiu, tato foto nieco moze pridat do diskusie a vobec ze dam nejaku takuto fotku do diskusie a este ide vyplakavat do inej diskusie o charaktere prispievatelov na internete
halo, potraste si hlavami, mozno vam to pomoze

mirandina
26. júl 2016

@celasapremenim choď sa vybúriť na manżela a nechaj nás už na pokoj už nikoho nezaujíma ani táto téma ani vy ukludni sa už

sasa1310
26. júl 2016

@mirandina nauč sa čítať aj iný názor s akým súhlasíš. Lebo vyznievaš s tvojimi príspevkami fakt smiešne a trápne

celasapremenim
26. júl 2016

@mirandina radsej sa nauc riadne slovencinu, ked uz zijes na slovensku ako mensina a nemas na to, davat niekomu niekam odporucania, obavam sa, ze ani vlastnej rodine

mirandina
26. júl 2016

@celasapremenim keby si poznala riadne ústavu vlády by si vela že maďari na slovensku nie sú menšia ale stvoritelia národa 😉 boli sme tu skorej ako vy 😀

sasa1310
26. júl 2016

@mirandina a toto máš v ktorom oddieli alebo článku zakomponované v ústave ? 🙂

celasapremenim
26. júl 2016

@mirandina ty si nielenze neuveritelne mylis pojmy, ale o historii slovenskeho naroda nemas ani paru, tu koncim, sa nebudem ani spinit s nejakou vytretou madarkou

celasapremenim
26. júl 2016

@sasa1310 kasli na to, nejaka hulicka slovenskeho naroda sa tu ide vyjadrovat a pletie si historiu s ustavou a naroda s vladou a este je to cele aj uplny blud, nakolko sme si vsetci riadne nastudovali dejiny az od paleolitu, uz na zs :D:D:D... ale tejto sa nezmesti ani od samovej rise do kapacity

sasa1310
26. júl 2016

@celasapremenim no pobavila, čo ti poviem 😀 v ústave vlády 🙂

cmulinko
26. júl 2016

@celasapremenim ona sa to kludne mohla ucit.Na madarskej ZS sa totiž ucia uplne ine dejiny Slovenska a vobec Rakusko-Uhorska.Ona za to nemoze ake ma vedomosti.Za to moze výučba na maďarských školách.A tu je jasny priklad ich zlyhania od výučby Slovenského jazyka az po Dejepis.Kym sa niekto urazi.Nemam absolutne nič proti Maďarom žijúcim na SK.Tiez som Madarka,ale v tejto oblasti su rezervy a problémy ktoré začnete vnímať až keď sa na ten problém pozriete objektívnymi očami.Ospravedlnujem sa za odbocenie od temy,ale mala som potrebu reagovat.

alaguema
26. júl 2016

@mirandina Slovania sa nachádzali na území súčasnej východnej Európy (na základe skúmania haplotypov) už pred 4800 rokmi. Huni (teda tvoji predkovia, predkovia maďarov) sa na území súčasného južného Slovenska objavili okolo roku 400 n.l., keďže boli postupne vytláčaní z Ázie, odkiaľ, podľa všetkého k nám prišli. Teda prišli v čase, keď tu slovania boli (matematika by ti problém robiť nemala, tá je rovnaká aj po maďarsky, tak si to vypočítaj. kto tu bol skôr, ak je to pre teba podstatný údaj). História nezačína Rakúskom Uhorskom. Treba čítať aj viac dozadu, aby si pochopila súvislosti a netrepala nezmysly.

celasapremenim
26. júl 2016

@cmulinko ja mam aj kamosky madarky, ale ani jedna nie je takato a to sme rozoberali kadeco

inak ale zarazilo ma, ze sa to mohla ucit takto na madarskej zs na slovensku....co je cele pomylene, ale skor si myslim, ze je "specialna"

cmulinko
26. júl 2016

@alaguema mna osobne velmi irituje tato nezmyselna hadka kto tu bol skor.Nakolko nikto presne nepozna svoj prapovod,tak je uplne irelevantne ktora z vas tu bola prva co sa predkov tyka.Mozeme sa bavit len na urovni Slovanov a Madarov vseobecne,ale si si ista,ze ty si '' cistokrvna '' Slovenka ci Madarka ci cokolvek ine cistokrvne ? By ste sa cudovali ak by ste zacali patrat ake mozne kmenove,narodnostne kombinacie najdete vo svojej krvnej linii.Po mame a po otcovi sme co sme,ale kto vie cim a kym boli prarodicia vasich prarodicov? Vsak v obdobi vojen sa vojaci ( Nemecky,Rusky,Turecky...) poriadne vyburili na '' domacich '' zenach z ktorych vznikli aj nasledky v podobe deti a mladych osamelych matiek,ktore sa potom vydali za miestneho muza a tym dieta ziskalo '' otcovo '' priezvisko. Ja som po rodicoch,starych rodicoch a prarodicoch Madarka a dalej nemam sajnu...mozno Turek,Rus,Nemec,Hun,Mongol...je mi to jedno.Vazim si na ludoch ine hodnoty ako povod.

alaguema
26. júl 2016

@cmulinko o čom to točíš, prosím ťa. Ja som len uviedla na pravú mieru tie bláboly, čo sem popísala dotyčná. Maďari (huni) neboli v Európe skôr, ako slovania. Mne osobne je to jedno 😎 Svoje korene poznám a jedna vetva nie je slovanská, ani maďarská. Nezáleží mi na tom, len nemám rada nabubrelé žvásty a navyše úplné nezmysly. Tak som jej to osvetlila. To je celé. Inak je mi fakt jedno, kto tu bol skôr, alebo neskôr...Ja by som taký idiotský argument nepoužila. Tak ak ťa to irituje, obráť sa na tvoju kolegyňu 🙂

cmulinko
26. júl 2016

@alaguema vidim,ze si ma nepochopila.Vela ludskosti sa do tej tvojej mudrej a arogantnej hlavicky nezmestilo.Pourazat vies dokonale a nechapes to co v zivote je podstatne a slusne.Nikto na tomto fore nie je moja kolegyna a spravaj sa slusne ako sa na pravu damu patri.Viem,ze v dnesnej dobe napisat slusny koment je umenie,ale skus to...neboli to az tak.Pekny den ti prajem.