Mám 175 cm a 57 kg a cítim sa ako slon
Mile mamicky asi v tom niesom sama. Ja len chcem vediet ci niesom na hlavu. Lebo okolie mi tvrdí ze som chuda. Tak mam 175cm a 57 kg. Ale necim sa dobre pred porodom som mala 55. Chcela by som vediet vas názor , nazor zien. Blbe komentari si nechajte. Snazila som tie dva kila dat dole ale stale sa vratia.
necitala som vsetky prispevky, iba par poslednych, nezda sa vam, ze ste odbocili od temy ?
No ja mam 167cm a vážim 73kg kto je tu slon? 🐘🐘 mávala som váhu 50-55kg pred tehu som pribrala Veľa za mesiac a keď som ostala tehotná mala som 74kg teraz mam mesiac pred porodom a vážim 73kg
Dievcata, nehadajte sa.
Ahojte,
vzhľadom na to, že diskusia sa začína vyvíjať nesprávnym smerom, musím zasiahnuť. Úplne ste odbočili od pôvodného názvu, diskusia je plná urážok....... MK je stránka pre mamičky. Ide o verejnú stránku, a preto sa do diskusie môže zapojiť hociktorá z Vás. Je dôležité, aby ste dokázali prijať názor aj druhej mamičky a nepresadzovať si len svoj.
Poprosím Vás, aby ste sa k diskusii "´Mám 175 cm a 57 kg a cítim sa ako slon " vyjadrovali presne. Zakladateľka Vás poprosila o názor a nie o písanie nemiestnych komentárov.
Každá diskusia je najplodnejšia a prebieha bez zbytočných vyhrotených osobných konfliktov vtedy, ak si každý uvedomí, že aj keď s niekým nesúhlasím, snažím sa obracať sa naňho len s vecnými argumentami a nie hodnoteniami jeho osoby alebo zovšeobecneniami o “jemu podobných.”
Verím, že dokážete dať osobné pocity bokom a debatovať navzájom naďalej s rešpektom a konštruktívne
Ak sa bude diskusia uberať nesprávnym smerom, budem nútená ju uzamknúť.
Ďakujem za porozumenie
Adminka fóra
to nemysliš vážne! na 175 cm mať 57 kg je podvýživa. A ak sa teda cítiš ako slon, zrejme trpíš nejakou poruchou. Vyhľadaj prosím odbornú pomoc kým nebude neskoro.
@xxxxxnnnnn v teme Nasla som si milenca....by tiez trebalo trosku spratat zeny do koze.
@sasa1310
@celasapremenim No s tou ústavou aj mňa veľmi pobavila..... 😀 😀 😀 😀
@evittam ja nechápem ako môže niekto sem prísť. Napísať pár príspevkov, s ktorými sa tak zhovadí, že až. Fakt stačilo prečítať z nich 5 a má hanbu na 100 rokov 🙂
Nie, že nevie ani písať, ale ani sa chovať, ani dejiny a z právnického hľadiska ohľadne ústavy má tiež medzery. Ale pritom je najmúdrejšia. A keď sa jej niečo nepáči, tak sme zakomplexované a máme sa vybúriť doma na manžela. Čo na to dodať? 😀 No akurát sa pobaviť.
@mirandina
@sasa1310 a ešte sa pridá jej súkmeňovkyňa, ktorá ju obháji, lebo že ona za to nemôže, tieto bludy sa tá chuderka naučila v maďarskej škole 😀 😀 Normálne človeku rozum zastáva...fórum znesie.
@cmulinko k tebe len toľko - nauč sa v diskusii rozlišovať a neber si veci osobne. A sú to husi, nie husy a netytuluje sa, ale sa tituluje. Vitaj v slovenčine 🙂
Ja mam 175 cm a 54 kg a som suce chuda ale tak nie extremne ..ak chces schudnut tak zmen stravu ale podla mna skor potrebujes spevnit cvicenim lebo si mozno mlandrava a to potom si pripadas tucne..nafuknute brucho atd ..
Ja mam 176 cm a 59 kg a tiež mi hovoria ze som chudá a že by som mala pribrať.
@brblicka88 na taku vysku mas skvelu vahu. Co by sme my niektore za to dali 🙂 zdravo sa stravujes, alebo?
@vikus17489 urcite zdravsia strava ale tysim som tak schudla kojenim...som 3 mesiace po porode a dala som dolu 16 kilo ..pred rehu som mala 57 tak som bola taka akurat no aj ked som podvahou tak je urcite co spevnovat 😂
@katrin21 este ze ty na kazdej fotke vyzeras uzasne dokonale...fotit sa v "normalnej"poze a a nemas desne fotky...ty kokos to uz nieje normalne....zbuzerujes kazdeho za vsetko v kazdej skupine😠😠
@zuzana0409 a ty si sa dnes asi velmi zle vyspala.... precitaj si komenty na prvych strankach k tej fotke. ze si si zrovna mna vybrala.. 😀 😀 😀
Neviem, kde som koho zbuzerovala, ale nevadi, ked mas ten dojem.. zaujimave, ja ani moc neprispievam do takychto tem 😀. Baba pekne schudla, vsetka cest,ale proste aj odfotit sa treba vediet, ked nieco idem zverejnit a pochvalit sa s tym, tak sa to da aj lepsie. Aspon mne na tom zalezi...ale tak niekomu je to mozno jedno. len neviem, aky s tym mas prave ty problem... co uz.
Asi ti vadi, ze sa mi nepacil moj nazor na choditka a ty si tam dala deti o 6 mesiacov a urazila si sa, ked som napisala , ze choditko je škoditko. pricom som na teba ani len neutocila, len som napisala, ze preco za mna choditko NIE- ... Ok, chapem.. tak su posluž 🙂 vselijakí sme.
@katrin21 ja som sa nahodou vy spal a velmi dobre 😉 a mne staci ked si precitam tvoj pripomienky...ci uz tu alebo v ine skupine 😙
@zuzana0409 ano, chapem, tebe vadi, ze ma zaujima ,ako sa mi vyvija dieta.. je mi jasne, pamatam si to.
Podla teba ho mam nechat tak, nesledovat, nevadi, ked bude robit to, co ma v 3-4 mesiacoch aj ked pojde do skolky.. som chora mama ... tabulkova a neviem aka... prehanam to, OK, jasne .... 😀
@katrin21 bez komentara 😂😂😂
@zuzana0409 citujem ta inde: " to si uz clovek nemoze vyjadrit svoj nazor"???
stoj si za svojimi slovami.. a potom to bude bez komentara .. lebo mna sa tam zastalo x mamiciek a teba asi tak 2, ak vobec ...
ale nejdem viacej riesit to tu, nema to s touto temou nic spolocne, akurat od nej odbacame....
pisatelke som napisala k veci. ty si co napisala? poradila?
@katrin21 akoze ty sa uz uvedom komu co pises! Nielen ze si deptala mamicky ake davaju mena a kedy budu rodit, v kuse riesis nejake knizky a internet a tabulky ale este aj zavidis niekomu ked takto super schudne? Chuda tvoje dieta pre boha ved ta si v klude ani prdnut nebude moct lebo vsetko budes konzultovat a prepocitavat ci to bolo v spravny den a hodinu... strasne clivek sa len rozculi ked cita prispevok od teba preto na MK uz ani nechodim radsej...
@katrin21 ved dobre ty si si vyjadrila svoj nazor...Ja tiez....na teba..A to bez komentara bolo k te poslednej vete ze dieta ked pojde do skolky bude vediet to co ma v 3-4 mesiacoch...studuj si dalej net...google...ty vies vsetko najlepsie...si najmudrejsia...sa cudujem ze este niesi prezidentka
@andreamikoczi prosim ??? a co zavidim?? si normalna? keby som mala 100 kil, mozno zavidim, ale ja som stihla :D a vysoka... takze... nemam co. ale to je take slovenske, hned vsetko hodit na zavist a menit temy v nejake teme.... nech sa paci 😀
P.S: mena sme riesili viacere, by si sa divila, kolko bab mi pisalo IP, lebo nechcelo citat komenty od takych , ako si ty, lebo by sa im vysmiali... ake deptanie .. nebud smiesna... kazdy si spravi podla seba predsa.
Prehanas, ja neriesim dni , ani hodiny.. ale pekne od vas dvoch, ze zahlcujete temu , ktora je uplne o niecom inom.... dakujem za pozornost, ktoru mi venujete... asi sa nudite...
kvoli takym, ako ste vy dve, to na MK vyzera tak, ako to vyzera...
radsej piste k teme a ked chcete riesit nieco z nejakej skupiny, tak si to rieste vramci nej ! to bude aspon eticke.

@cmulinko pochopila som ťa dokonale. Namiesto toho, aby si svoj komentár venovala tomu, kto prišiel s tou hlúposťou, reagovala si na môj komentár, ktorý bol úplne vecný a informatívny. A keď som ťa na to upozornila, tak mi tu kážeš o veciach dôležitých pre život. Ja keď tu čítam tieto rádoby slušné bláboly (ktorými nezabudneš poútočiť na to kto je aký a usmerniť ako sa má slušne správať), tak mi je z toho na grcanie. Keby si bola taká ohromne ušľachtilá, na akú sa tu hráš, tak by si nepísala, ako píšeš. Takéto "matky terezy" sú obyvkle pokrytci najhrubšieho zrna. A ešte na záver zapraješ pekný deň, ako polovica sliepok, ktoré sa tu najprv pourážajú a potom si prajú pekné dni. Ja ti neprajem nič. Jedine si prajem, aby ma ľudia ako ty, oslovovali čo najmenej, alebo vôbec. Dúfam, že si pochopila tú poslednú vetu.