Mám dať na jednorázovú kryolipolýzu 70 eur?
Oplati sa mi dat na tento jednorazovy zakrok 70 eur?Neviem ake mate s tymto skusenosti ale ja este ziadne.Viem len ze ide o zmrazenie tukov.Vraj je to perfektne a po troch tyzdnov mam ten zmrazeny tuk dole.Tak neviem ci tomu verit alebo nie!?Majitelka toho estetickeho centra mala postavu stihlu ako prutik.Tak hadam na tom nieco pravdy bude.
Ano ale tie 10- 15 eurove zlavy su neake podradne a neodborne,radsej si zaplatim u odbornika za adekvatnu sumu penazi kryolypolyziu ako neaku zlavu,kde vlastne pracuju ludia ,co nemaju ziadny certifikat na osetrenie.
@ssisska Ahoj... No, aj ja som si to chcela dat spravit....ale samozrejme som si pred tym precitala o tom, co ma caka a ked som sa preklikala tu na MK k jednej kocke, ktora tu dala fotky ako jej to ublizilo, ako jej ta procedura zamrazila pokozku az tak, ze potrebuje plastiku.... Nedala by som si to nikdy....
@ssisska Pozri si temu "KRYOLYPOLYZA A VASE SKUSENOSTI S NOU" str:2 😉
@ssisska tá kryolipolýza je toľko na zľavách nie preto, žeby ju robil niekto v pivnici bez certifikátu,ale preto, že je toho strašne veľa a nepredáva sa to za 70€ tak ako by chceli a samozrejme hodnota tejto atrakcie nie je ani len tých 10€.. túto informáciu máš určite od tej pani, ktorá by ti ju rada spravila za 70€ a je asi jediná certifikovaná na celom Slovensku a v širokom okolí 😅 nie je to operácia, na ktorú by sa u nás vyžadoval titul z medicíny, ten certifikát získa po krátkom školení každý, koho električka nezrazí, asi tak...
@ssisska ja som bola v ustave lekarskej kozmetiky - certifikovana firma a stoji to za dva prdy.. takze ak si myslis, ze ked das 70 eur alebo 300 eur tak to bude o to ucinnejsie, si na omyle.. Argumentacia, ze majitelka je stihla neznamena, ze svoju postavu ma z kryo.. Takisto ti nepomoze ani cez zlavovy portal za 10 eur. Ak chces schudnut a vytvarovat si postavu, treba zmenit jedalnicek, upravit stravu a zacat cvicit. Mne sa osvedcila tato kombinacia.
@sissy27 že koho električka nezrazí 😀 😀 😀 😀 😀
@ssisska skús a uvidíš. Všetko je to aj tak o genetike a o nejakej tej životospráve. vštky tieto kryo a lymfo je ti na nič, ak to nebudeš absolvovať pravidelne. Veď si len predstav, že za tých 70 EUr by stačilo prísť raz a budeš ako prútik. Veď to by tam boli rady a nebolo by už ženy čo by sa sťažovala na svoju postavu.
Sama som kvôli problemovej partii absolvovala niečo podobné. Pracovníčka len híkala ako mi to veľmi pomohlo a ako som po polhodine stratila zo stehien 3 cm 😀 . No neskutočne mi to polichotilo a potom som sa aj cítila tak, že som vhodná už len do katalogu na plavky 😀 😀 😀 . moje nadšenie razom vyprchalo, keď som sa doma pozrela do vlastného zrkadla a uvidela presne to čo aj predtým. 😀 😀 akurát že som bola o niekoľko eur ľahšia.

@ssisska neviem, na zľavových portáloch to stojí okolo 10-15€, tak sa mi zdá tá cena dosť prehnaná... a hlavne po jednom ošetrení výsledok určite vidieť nie je, treba viackrát opakovať s odstupom niekoľkých týždňov, takže ak ti ide o schudnutie do plaviek na túto sezónu, tak je neskoro... poznám pár báb, čo absolvovali, nejakú zmenu k lepšiemu vidno je, ale podotýkam, že u nich sa jednalo len o malú kozmetickú úpravu cca 2cm, nič v štýle 10kg za týždeň dole...