Mám neustály hlad
Ahojte, idem z 82 kg momentálne som na 72 a som neustale hladná... už stojím na váhe 2m ako sa nakopnut co vám pomáha.?
ja často používam tvrdý syr, lebo keby len pečivo, nátierka, zelenina, tak o chvíľu som hladná
presne, treba vela proteinu a vlakniny. vysokoproteinova strava pekne zasyti. no a ako snack kdd uz clovek nevie vydrzat tak chrumkat veci ako uhorka, ta ma zanedbatelne mnozstvo kalórií
protein ale hlavne po cviceni. Dovtedy skus viac vlakniny a ked mas hlad, skus tvrde jedla, ktore treba dlhsie zut, kym ich spracujes. Napr. kalerab, mrkva, orechy. Ak sa potrebujes zasytit, tak skus k salatu pridat tvrdy syr alebo vajicko. Ale aj tak z 82 na 72 si super !
Jest komplexne jedla, vela pit. Zaludok zasytis aj zeleninovym salatom (rajciny, uhorka, paprika s balkanskym, alebo struhanym syrom),... Niekedy telo ani nema hlad, ale mas proste na nieco chut. Vtedy rob nejaku aktivitu, chod von, zabehaj si a ked na to zabudnes, tak to prejde. A mavaj cheat days. Ked mas po par dnoch odriekania hlad, tak sa normalne najedz a viac, ale zdrave jedla - jogurt, tvaroh, zelenina, tuniak, strukoviny,... A dalsie dni pokracujes normalne s menej jedlom.
Pravidlom chudnutia je zistit si BMR a prijat menej kalorii ako je tvoje BMR. Ale ked mas hlad, tak sa normalne najedz vo vyske svojho BMR. Vtedy nechudnes, ale ani nepriberas. A o par dni pokracujes zase s menej kaloriami dalej. Nic ti neujde, ked budes chudsia o tyzden neskor. Ale nebudes znechutena neustalym hladom, pricom aj telo spomali metabolizmus, ked vidi ze dostava menej energie.
Popíš viacej ako sa stravuješ, ja som mala tiež problém s neustálym hladom ale mne pocit hladu dokázali zahnať tabletky hlad od naturalprotein.
ak si neustále hladná tak budeš mať veľmi nízky príjem kalórií
ja som tiež stále hladná. Keď sa najem vždy si musím dať niečo sladké, hlavne večer a potom pokračujem. Naozaj bielkoviny zasýtia? Len kde ich nabrať, nechcem protein - prášok. A ostatné veci (syry, šunka, .....) majú aj veľa tuku a často aj sacharidov.
Ja tiez môžem piate cez deviate, veľa, aj zdravo a aj tak si musím na záver dať niečo sladké. A potom sa už nejdem zastaviť.

Viac pohybu a sytejsie jedla? Proteiny?