icon

Manžel mi nedovolí jesť sladkosti

6. máj 2025

Baby, vždy som bola stihlucka, no tehotenstvom plus komplikáciami po pôrode som pribrala 30kg 🙈 už sa mi podarilo schudnúť 10 ale niekde som sa zasekla a nejde to, nechce sa mi ani cvičiť ani dietovat…proste som guľa a manželovi to strasne vadí (keby som vyzerala takto za slobodna si so mnou nikdy nezačne). Najnovšie keď sme v obchode a chcem si kúpiť nejakú sladkosť/kolac tak mi to vyhadzuje z košíka že nech sa na seba pozriem. No cítim sa vtedy dosť blbo. Normálne sa bojím že sa mu o chvíľu zhnusim, no neviem sa dokopat do ničoho. Kde zobrať pevnú vôľu a schudnúť?

mizoko
8. máj 2025
@lenkasarka

@mizoko ja sa pýtam
@wiccawicca či mysli vážne to čo napísala. Lebo väčšiu Bludariu som tu asi ani necitala. Ale tak jasne,keď nosí velkosť xxxl tak nejakú obhajobu treba. A muz ma držať hubu a byt rad,že je rad.

@lenkasarka ja som len odpovedala. Ja viem že sa pýtaš autorky toho výroku 🙂 hej no nevyžiadana odpoveď na otázku ktorá mi nepatrila. Pardon 😁

sova7
8. máj 2025
@denkabemommy

@sova7 ty čo skáčeš 😂 však ona sama napísala, že sa jej nechce 🤦‍♀️ čítaj s porozumením. A nie, žena nemusí po tehotenstve, ani po pôrode pribrať, prečo by mala? V zaujme ženy by malo byť držať svoje telo zdravé, so zdravou váhou -nie postava fitnessky zdravá nemusí byť, hlavne ak chce ísť žena svojim deťom nejakým vzorom a príkladom by nemala vyzerať ako hroch - áno, netýka sa to zdravotných dôvodov, tie autorka nespomína, aj keď tie sú tiež občas len zástierka lenivosti 🫠

@denkabemommy neskacem. Píšem. Akurát sa mi potvrdilo že ženy sú na iné ženy najväčšie mrchy

mizoko
8. máj 2025
@danielahamar

Keby bolo priberanie o sladkom, tak by to bolo super, co tak únava, stres, hormóny? Nič také existovať nemôže? Ja som napr. typ, kt. priberá pri strese🥴 a môžem robiť čokoľvek. Telo sa mi musí dostať do kľudu a potom to ide aj samo.

@danielahamar áno,u mňa stres a únava pôsobí rovnako. Ale ako píšeš len dočasne. Kým sa telo neukludni. Ale na to aby si vôbec ale vôbec nechudla by si musela byť v extrémnom strese. A to nevieme či autorka je. Ale inak dobrá poznamka

denkabemommy
8. máj 2025
@mizoko

@denkabemommy ja som počas tehotenstva pribrala 25 kg a bolo to zo zdravotných dôvodov a k tomu ja som mala veľmi aktívnu prácu a zrazu som kvôli tomu aby som neprišla o dieťatko musela výrazne ubrať. Nevyzierala som sa a aj tak som takto pribrala. A po pôrode začali ďalšie veľké problémy zdravotné ktoré sa ťahajú roky. Schudnúť sa mi podarilo 15 kg ale tých 10 nejde dole ani za nič. A to mám opäť veľmi aktívnu prácu (10 hodín denne som na nohách a nachodím kilometre,je to práca v teréne) nevyzieram sa a napriek tomu váha stojí dokonca občas ide hore. Takže niektoré ženy sa môžu snažiť akokoľvek a tá váha dole nepôjde. Takže takéto zavádzanie že každá dokáže schudnúť je sprostosť. A áno,bola som aj za nutričnou poradkyňou a nechápala ako je to možné že váha jednoducho ostala stáť. A dodržiavala som všetko tak ako som mala. Moje telo sa jednoducho rozhodlo že 58-60 kg je preňho ideálne a nepustí. A biť sa nasilu s vlastným telom - to sa nedá vyhrať. Len si ublížis.

@mizoko ja nikde nepíšem, že má mať žena 45 kíl, ale že má vyzerať zdravo, to hneď neznamená mať miery modelky alebo tehličky na bruchu. To znamená mať pevnosť v postave, nie byť mäkká ako obláčik, vedieť sa prekonať a ísť si zašportovať párkrát do týždňa (pre rýpalky aj 2 je pár), učiť deti príkladom, že jesť všetko je zdravé, ale len pokiaľ to má mieru. 🙈 ženy tu máte dobre skreslené postavy, lebo podľa väčšiny je buď žena tučná alebo vyšportovaná fitnesska akosi sa zabúda na zdravý ideál, ktorý sa tiež dosahuje menej spracovanými potravinami a viacej pohybom. Čo úplne stačí (ak si človek prizerá aj množstvo)… to že si sa nemohla hýbať v tehotenstve absolútne nikde tiež nehaním, ani to, že žena priberie v tehotenstve - veď to je úplne logické, ale vždy sa dá (áno aj rokmi tvrdej práce) vrátiť aspoň do podobného stavu ako pred tehotenstvom. 🙂

lesiiaoldi
8. máj 2025
@danielahamar

Keby bolo priberanie o sladkom, tak by to bolo super, co tak únava, stres, hormóny? Nič také existovať nemôže? Ja som napr. typ, kt. priberá pri strese🥴 a môžem robiť čokoľvek. Telo sa mi musí dostať do kľudu a potom to ide aj samo.

@danielahamar a keď máš stres nejdeš náhodou? Ja pri strese dokážem schudnúť, ale len preto, že nedokážem veľmi jesť. Nie zo samotného stresu, ale vlastne z toho, že prijmem malo jedla

denkabemommy
8. máj 2025
@mizoko

@lenkasarka ja som len odpovedala. Ja viem že sa pýtaš autorky toho výroku 🙂 hej no nevyžiadana odpoveď na otázku ktorá mi nepatrila. Pardon 😁

@mizoko tu ti ešte pripomeň video ako môže vyzerať zdravý ideál podľa mňa 🙂

mischy00
8. máj 2025

Neviem prečo je tu toľko tém o kilach a nadváhe, ked sú všetky ženy so sebou vlastne spokojné? Založím tému, že mi niekto povie, že som moc vyšportovaná? Nie, načo.. keď je človek so sebou spokojný, akákoľvek poznámka ho nerozhodí, sa len pousmeje...jedine, žeby to tak celkom nebolo, ze baculky,?

mizoko
8. máj 2025
@denkabemommy

@denkabemommy ja ju sledujem 😁

denkabemommy
8. máj 2025
@sova7

@denkabemommy neskacem. Píšem. Akurát sa mi potvrdilo že ženy sú na iné ženy najväčšie mrchy

@sova7 mrcha? Ty si dobre mimo 😂.. mne len nepríde v poriadku normalizovať obezitu, ktorá nie je zdravá 🤷🏼‍♀️.. to je ako tvrdiť, že popíjať alkohol s cigaretou v ruke je zdraviu prospešné 🙂

denkabemommy
8. máj 2025
@mizoko

@denkabemommy ja ju sledujem 😁

@mizoko a to je moja predstava krásneho ženského tela 🙂

mizoko
8. máj 2025
@denkabemommy

@denkabemommy ale veď píšem že sa s mojím telom nebijem 🙂 ja nie som rozkysnuta postavu mám pevnú no len tie kilecka proste sú a nie som tak Stihla ako som byvalá. Popravde moa 12 ročná dcéra sa nedokáže zapnúť do mojich riflí ktoré som nosila ešte pred tehu a to je dcéra gymnastka a je štíhla 😅

lesiiaoldi
8. máj 2025
@denkabemommy

@denkabemommy podľa mňa je tá dievčina z videa trocha zakomplexovana

mizoko
8. máj 2025
@denkabemommy

@mizoko a to je moja predstava krásneho ženského tela 🙂

@denkabemommy veď to je krásne ženské telo 😁 ja ju rada sledujem. A hlavne tie jej komentáre Annin trápny den 🤣🤣🤣 mrem z nej. A ukazuje aj ako si varí a čo varí a ja chybu nevidím. Občas si dá aj tuná toľko spomínaný koláčik a je to ok 😉 aj Petr Dubec ju vychvalil že to čo robí je ok a zdravé

mizoko
8. máj 2025
@lesiiaoldi

@lesiiaoldi prečo myslíš? Mne skôr príde že má u prdele kto si čo myslí 😁

mischy00
8. máj 2025
@denkabemommy

@denkabemommy za mňa ta slečna je normál ale na druhej strane, 6 rokov fitka a takto vyzerať....to nieje v pohode. Telo sa cvičením mení, ak si tam chodí len posedieť, nech nepíše, že chodí do fitka. Pretože je to zavádzajúce. ...

denkabemommy
8. máj 2025
@mizoko

@denkabemommy ale veď píšem že sa s mojím telom nebijem 🙂 ja nie som rozkysnuta postavu mám pevnú no len tie kilecka proste sú a nie som tak Stihla ako som byvalá. Popravde moa 12 ročná dcéra sa nedokáže zapnúť do mojich riflí ktoré som nosila ešte pred tehu a to je dcéra gymnastka a je štíhla 😅

@mizoko Petr Dubec je moja instaláska 😂

michaela329
8. máj 2025
@mischy00

Neviem prečo je tu toľko tém o kilach a nadváhe, ked sú všetky ženy so sebou vlastne spokojné? Založím tému, že mi niekto povie, že som moc vyšportovaná? Nie, načo.. keď je človek so sebou spokojný, akákoľvek poznámka ho nerozhodí, sa len pousmeje...jedine, žeby to tak celkom nebolo, ze baculky,?

@mischy00 ja som vyšportovaná, celý život sportujem a autorky som sa zastala. Lebo často som videla zeny ako ona, ktoré ich chlapi zdeptali a komunikovali s nimi podobným buranskym stylom. Myslíš, že im to pomôže? Také 💩 Vela z nich to zajedala ešte viac. A keď už do toho fitka prišli, mali tej práce viac.

mizoko
8. máj 2025
@denkabemommy

@mizoko Petr Dubec je moja instaláska 😂

@denkabemommy no vidíš,nakoniec si rozumiemeb😁😉😎

mischy00
8. máj 2025
@michaela329

@mischy00 ja som vyšportovaná, celý život sportujem a autorky som sa zastala. Lebo často som videla zeny ako ona, ktoré ich chlapi zdeptali a komunikovali s nimi podobným buranskym stylom. Myslíš, že im to pomôže? Také 💩 Vela z nich to zajedala ešte viac. A keď už do toho fitka prišli, mali tej práce viac.

@michaela329 autorka nekomunikuje, napísala jednu časť ich života 🙂, niekoho nakopne keď mu to povieš na burana a niekoho musíš motivovať. Ja som za úprimnosť, manžel si ju pozna, snáď vie co na ňu platí. Ci ona nikdy nič hlúpe a nevhodné nepovedala? Jaj, o tom téma nieje.
Ja si myslím, že zrkadlo ma každý doma, niekedy sa stačí do neho pozrieť, ale aj od krku nižšie. A ani netreba sprosté komentáre od manžela

valerya
8. máj 2025

20kg, to už je aj nezdravé. Od dnes, nie od zajtra prestaň jest múku, ryžu a zemiaky. Jedz len mäso a zeleninu. Dusenú, smaženú, varenú. Nie veľa mrkvy. Žiadny cukor. Kúp si pernamentku do fitka a začni cvičiť silový tréning. Ak nevieš, nájdi si trénera. 1.8. budeš vyzerať ako pred tehotenstvom. Kávu môžeš. Vezmi to tak, že neexistuje nič, čo by ťa zlákalo. Nič znamená nič. Uvidíš, aká bude v auguste šťastná, že si to zvládla. Potom nám napíš 😊 držím palce.

lenkasarka
8. máj 2025
@valerya

20kg, to už je aj nezdravé. Od dnes, nie od zajtra prestaň jest múku, ryžu a zemiaky. Jedz len mäso a zeleninu. Dusenú, smaženú, varenú. Nie veľa mrkvy. Žiadny cukor. Kúp si pernamentku do fitka a začni cvičiť silový tréning. Ak nevieš, nájdi si trénera. 1.8. budeš vyzerať ako pred tehotenstvom. Kávu môžeš. Vezmi to tak, že neexistuje nič, čo by ťa zlákalo. Nič znamená nič. Uvidíš, aká bude v auguste šťastná, že si to zvládla. Potom nám napíš 😊 držím palce.

@valerya prečo nie veľa mrkvy?

valerya
8. máj 2025
@lenkasarka

@valerya prečo nie veľa mrkvy?

@lenkasarka je tam veľa cukru

valerya
8. máj 2025
@valerya

@valerya môžeš ešte vajíčka

denkabemommy
8. máj 2025
@mischy00

@denkabemommy za mňa ta slečna je normál ale na druhej strane, 6 rokov fitka a takto vyzerať....to nieje v pohode. Telo sa cvičením mení, ak si tam chodí len posedieť, nech nepíše, že chodí do fitka. Pretože je to zavádzajúce. ...

@mischy00 prečo si myslíš, že by mala vyzerať inak a čo konkrétne je na nej zlé? 🙂

lenkasarka
8. máj 2025
@valerya

@lenkasarka je tam veľa cukru

@valerya to som netušila ja ju jem na kila týždenne

horvmarek
Odpoveď bola odstránená
sova7
8. máj 2025
@denkabemommy

@sova7 mrcha? Ty si dobre mimo 😂.. mne len nepríde v poriadku normalizovať obezitu, ktorá nie je zdravá 🤷🏼‍♀️.. to je ako tvrdiť, že popíjať alkohol s cigaretou v ruke je zdraviu prospešné 🙂

@denkabemommy neskac. Máš empatie a citu toľko ako varná kanvica. Motivovať k chudnutiu sa dá aj inak ako to robí tamten manžel. Áno obezita zdravá nie je ale nie je len o prezierani a nie vždy sa dá schudnúť tak ľahko ako si to ty predstavuješ

denkabemommy
8. máj 2025
@lesiiaoldi

@lesiiaoldi nesúdim jej správanie, pridala som tu len to ako vyzerá v pohode zdravá postava 🫠

valerya
8. máj 2025

Pozri si zopár jeho príspevkov https://www.facebook.com/share/r/1N3EM4VjGC/

denkabemommy
8. máj 2025
@sova7

@denkabemommy neskac. Máš empatie a citu toľko ako varná kanvica. Motivovať k chudnutiu sa dá aj inak ako to robí tamten manžel. Áno obezita zdravá nie je ale nie je len o prezierani a nie vždy sa dá schudnúť tak ľahko ako si to ty predstavuješ

@sova7 o mojej empatii ide písať osoba, ktorá sa ma snaží uraziť? 😂 super ďakujem 👌.. prešla som si rôznymi zdravotnými problémami a zatiaľ mi schudnúť šlo najľahšie 🙂. Priberanie bol kus väčší záhul