icon

Máte reálne skúsenosti s Belly Burn Biotic?

bubuska233
2. apr 2025

Ahojte na fb mi teraz hodne vyskakuje Belly Burn Biotic.. Máte s tým niektorá reálne skúsenosti? Vďaka

taktotedanie
2. apr 2025

Teraz vyskakuje toho vela lebo si zaplatia vela reklamy blizi sa leto najlepsie obdobie kedy vyplakat z oveciek peniaze za blbost
Nie nefunguje

taktotedanie
2. apr 2025

Realne ta to naozaj pneumatiky na bruchu nezbavi
Investuj do bielkovin, proteinu,kreatinu a zeleniny , najdi si cas na cvicenie, pridaj prerusovany post a mas vyhrate
Ja som tak schudla za 6mes 25kg islo to brutalne rychlo

denkabemommy
2. apr 2025

Tu si vyber výživový doplnok, všetky obsahujú rovnako lactobacillus planatrum https://www.adc.sk/databazy/potravinove-doplnky...
K tomu zelený čaj a máš presne to isté, čo ponúkajú oni v tých pilulkach na chudnutie, možno aj čosi navyše 😅🙈.. zbytočnosť na Ntú

superholka77
8. júl 2025
@taktotedanie

Realne ta to naozaj pneumatiky na bruchu nezbavi
Investuj do bielkovin, proteinu,kreatinu a zeleniny , najdi si cas na cvicenie, pridaj prerusovany post a mas vyhrate
Ja som tak schudla za 6mes 25kg islo to brutalne rychlo

@taktotedanie môžem viac info konkrétnejšie ako ste fungovali čo vam pomohlo atd ďakujem

taktotedanie
9. júl 2025
@superholka77

@taktotedanie môžem viac info konkrétnejšie ako ste fungovali čo vam pomohlo atd ďakujem

@superholka77 kaloricky deficit, prerusovany post, prve 2 mesiace vynechane vsetky sladkosti, nepijem alkohol ani sladke vody, denne 3l vody, zacala som prechadzkami, neskor doma kardio a islo to strasne rychlo dole

anonym_169735
9. júl 2025
@taktotedanie

@superholka77 kaloricky deficit, prerusovany post, prve 2 mesiace vynechane vsetky sladkosti, nepijem alkohol ani sladke vody, denne 3l vody, zacala som prechadzkami, neskor doma kardio a islo to strasne rychlo dole

@taktotedanie A máš už po 40-ke?

taktotedanie
9. júl 2025
@anonym_169735

@taktotedanie A máš už po 40-ke?

@anonym_169735 po 30

superholka77
9. júl 2025
@taktotedanie

@taktotedanie Aj ja mám po 30tke ale dve deti tak pohyb mám jak kardio 🙂 aj tie prechádzky sú. No ten prerušovaný pôst by som skúsila 16hodin nič 8 ano vy ste ako mali? A aké kardio ste cvičila ? Ale okrem sladkosti ste ten čas čo ste mohli papať sa asi v ničom nejak neobmedzovali? A koľko za aký čas ste asi schudli?

taktotedanie
10. júl 2025
@superholka77

@taktotedanie Aj ja mám po 30tke ale dve deti tak pohyb mám jak kardio 🙂 aj tie prechádzky sú. No ten prerušovaný pôst by som skúsila 16hodin nič 8 ano vy ste ako mali? A aké kardio ste cvičila ? Ale okrem sladkosti ste ten čas čo ste mohli papať sa asi v ničom nejak neobmedzovali? A koľko za aký čas ste asi schudli?

@superholka77
Tiez mam dieta co neobsedi a hovorila som si ved mam pohybu dost- somarina, toto je len vyhovorka nas mamiciek aby sme necvicili
Ano 16/8, samozrejme ze obmedzovala ( len grahamove pecivo, nizkotucne potraviny) a hlavne v porciach jedla , to by bolo super 8 hodin clovek papa ako prasiatko a 16 odfukuje na gauci, nie…vsetko som mala nahodene v kalorickych tabulkach
Zuzana hoferica na youtube si mozte najst
Za 6mesiacov -25kg