Máte skúsenosť s Adipex Soft Pink na chudnutie?
Ahojte baby,rada by som schudla pár kíl (aspoň 15) a hľadám niečo dobré. Keďže adipex je už zakázaný, našla som na nete adipex soft Pink. Je prírodný, čiže tam účinok asi nebude tak rýchly ale skúsila by som ho. Máte s ním nejaká skúsenosť?alebo čo by ste mi odporučili?
@monillia myslíš?? nemám nič užívať? vieš, na podporu nejaku. aby to slo rychlejsie. chcela by som skusit na par mesiacov. uvazovala som aj o trenerovi, ale ja nechcem byt svalnata a nechcem aby niekto na mna hucal ked pojdem do fitka, som dosť ohučaná z roboty ...
@katkademko85 tréner vôbec nie je zlý nápad, veľa žien sa bojí fitka, že bude moc svalnatych Ako žena nemáš šancu nabrať toľko svalovej hmoty aby si vyzerala ako rambo. A ohľadom tej rychlosti, pomaly ďalej zajdes, je to udrzatelnejsie,naviac koža sa má šancu prispôsobiť lepšie. Kila si nepribrala za mesiac ,tak nečakaj, že za mesiac ich schudnes
@katkademko85 blbost blbost blbost
Ja som za 5 mes schudla 20kg
Stiahni si kaloricke tabulky, vytiahni kuchynsku vahu, chod prerusovany post a zacni chodzu alebo 20min kardio bez skakania na youtube
Mne kila leteli dole ako sialene
@katkademko85 nepomoze ti to ani ti to nepojde rychlejsie sni pomalsie nijako, nic nepotrebujes ziadny adipex
@taktotedanie vaaaaau, tak to je super. urcite si so sebou spokojnejsia. cize strava a pohyb najlepsie .. a tie tabulky, tam si si znacila alebo sledovala ze uplne vsetko?
@taktotedanie ani nic ine? vieš, tie vseliake doplnky co su, lacnejsie len an podporu. akoze trosku sa bojim ze ci to nebude mat nejaky vedlajsi ucinok na mna
@monillia mam kolegynu co mala trenera, platila ho, hned do nej pchal tie prášky a správal sa k nej jak k handre. vieš, chcela sa to akoby naucit, tie cviky aby spravne robila a on hned do nej hustil a smial sa jej ze jej to nejde... vydrzala 2 mesiace a povedala ze nikdy viac. ale asi to zavisi aj od trenera. jezisiiiii, to mi ani nenapadlo ze koža mi moze trčať potom.
@katkademko85 zadaj udaje, vytiahni kuchynsku vahu a vaz vsetko
Svoj ciel za rok som dala dole za 5mesiacov a pokracujem dalej uvidim co bude za dalsich 5mesiacov
@katkademko85 nic nepotrebujes, 3l vody denne ti urobi to iste
@taktotedanie budem ti držat palčekyyy 🙂 a ja to skúsim ... hlavne aby som nezabudala na to
@katkademko85 inak, ak mas chut a naozaj motivaciu mame skupinu asi 15 dievcat co sa podporujeme v chudnuti
@katkademko85 Nie každý tréner je taký

Odporučila by som ti kaloricky deficit, jedine ten na 100% funguje. Zvyšok len nici penazenku