icon

Máte skúsenosť s Adipex Soft Pink na chudnutie?

katkademko85
5. feb 2025

Ahojte baby,rada by som schudla pár kíl (aspoň 15) a hľadám niečo dobré. Keďže adipex je už zakázaný, našla som na nete adipex soft Pink. Je prírodný, čiže tam účinok asi nebude tak rýchly ale skúsila by som ho. Máte s ním nejaká skúsenosť?alebo čo by ste mi odporučili?

monillia
5. feb 2025

Odporučila by som ti kaloricky deficit, jedine ten na 100% funguje. Zvyšok len nici penazenku

katkademko85
autor
5. feb 2025

@monillia myslíš?? nemám nič užívať? vieš, na podporu nejaku. aby to slo rychlejsie. chcela by som skusit na par mesiacov. uvazovala som aj o trenerovi, ale ja nechcem byt svalnata a nechcem aby niekto na mna hucal ked pojdem do fitka, som dosť ohučaná z roboty ...

monillia
5. feb 2025

@katkademko85 tréner vôbec nie je zlý nápad, veľa žien sa bojí fitka, že bude moc svalnatych Ako žena nemáš šancu nabrať toľko svalovej hmoty aby si vyzerala ako rambo. A ohľadom tej rychlosti, pomaly ďalej zajdes, je to udrzatelnejsie,naviac koža sa má šancu prispôsobiť lepšie. Kila si nepribrala za mesiac ,tak nečakaj, že za mesiac ich schudnes

taktotedanie
5. feb 2025

@katkademko85 blbost blbost blbost
Ja som za 5 mes schudla 20kg
Stiahni si kaloricke tabulky, vytiahni kuchynsku vahu, chod prerusovany post a zacni chodzu alebo 20min kardio bez skakania na youtube
Mne kila leteli dole ako sialene

taktotedanie
5. feb 2025

@katkademko85 nepomoze ti to ani ti to nepojde rychlejsie sni pomalsie nijako, nic nepotrebujes ziadny adipex

katkademko85
autor
6. feb 2025

@taktotedanie vaaaaau, tak to je super. urcite si so sebou spokojnejsia. cize strava a pohyb najlepsie .. a tie tabulky, tam si si znacila alebo sledovala ze uplne vsetko?

katkademko85
autor
6. feb 2025

@taktotedanie ani nic ine? vieš, tie vseliake doplnky co su, lacnejsie len an podporu. akoze trosku sa bojim ze ci to nebude mat nejaky vedlajsi ucinok na mna

katkademko85
autor
6. feb 2025

@monillia mam kolegynu co mala trenera, platila ho, hned do nej pchal tie prášky a správal sa k nej jak k handre. vieš, chcela sa to akoby naucit, tie cviky aby spravne robila a on hned do nej hustil a smial sa jej ze jej to nejde... vydrzala 2 mesiace a povedala ze nikdy viac. ale asi to zavisi aj od trenera. jezisiiiii, to mi ani nenapadlo ze koža mi moze trčať potom.

taktotedanie
6. feb 2025

@katkademko85 zadaj udaje, vytiahni kuchynsku vahu a vaz vsetko
Svoj ciel za rok som dala dole za 5mesiacov a pokracujem dalej uvidim co bude za dalsich 5mesiacov

taktotedanie
6. feb 2025

@katkademko85 nic nepotrebujes, 3l vody denne ti urobi to iste

katkademko85
autor
6. feb 2025

@taktotedanie budem ti držat palčekyyy 🙂 a ja to skúsim ... hlavne aby som nezabudala na to

taktotedanie
6. feb 2025

@katkademko85 inak, ak mas chut a naozaj motivaciu mame skupinu asi 15 dievcat co sa podporujeme v chudnuti

monillia
6. feb 2025

@katkademko85 Nie každý tréner je taký