Máte skúsenosť s Omg diétou podľa knihy Omg diéta - Za šesť týždňov božsky štíhla?
včera v reflexe ukazovali ako schudla dievčina ktorá sa šesť týždňov držala zásad v tejto knihe a schudla šesť kíl 🙂 takže knihu som si objednala a som zvedavá či to fakt funguje. Je niekto kto sa pridá k chudnutiu. 😲
ja by som sa aj pridala, len nemám knihu :P
neschudla sest ale sedem a pol kg..zase to tu poprekrucate ..a dieta je dost narocna rano sa spruchujes v 20 stup.vode mozes pit ciernu kavu do 12tej nejes nic pred kazdy jedlom pol hodka cvicenia ..akoze myslim ze dost brutal ..ja som za tri mesiace schudla 10 kg momentalne mam 55 ale nemusela som podstupit taketo sialenstvo a pokazit si zaludok tym ze budem do seba liat cele doobedie len kavu
Účinná môže byť ale zdravá ani náhodou... Ráno nejest, namiesto toho cvičiť a ďalšie 3 HODINY nejest potom si dať šálku čiernej kávy... Výdaj veľký, príjem na bode mrazu. Povolené su 3 jedlá cez deň založené na bielkovinach. Okrem toho nič iné. To je jasné že schudnes ale koľko sa ti vráti keď sa začneš normálne stravovať radšej si nechcem predstaviť.
ziadna dieta nie je dlhodoba a trvaca pokial je zalozena na nejedeni...

ziadna dieta nefunguje. Ak by fungovala, tak by na svete nebola ziadna obezita. Funguje len zdravy zivotny styl a pohyb 😉