Máte skúsenosti s chudnutím so zemiakmi?
Držala som dukanovú dietu a to mi už akosi nejde preto by som sa vás rada spýtala či nikto z vás držal zemiakovú dietu ďakujem za každú odpoved
no kedze zemiaky su z velkej casti iba sacharidy,neviem si akosi takuto dietu predstavit,kedze pri diete by mali byt sacharidy z velkej casti obmedzene a aj tie "zdrave" sacharidy...
tak to hej ozaj riadna blbost, ja nedrzim ziadnu dietu, co zjem to vecer vybeham alebo si zacvicim a nemam s priberanim ziadne problemy
dukanova dieta je ucinna prvy a druhy tyzden, lebo pre telo je to zmena, ale kedze ide o bielkovinovu dietu, ucinna je vylucne spolu s cielenym pohybom, cize kardio a abs. ked niekto drzi dietu a nehybe sa kazdy den aktivne aspon pol hodiny-hodinu / a nie, behanie okolo deti sa nerata 😉 / tak schudne malo alebo vobec alebo bude mat jojo efekt, lebo sa z depky znova zacne prezierat.
zemiaky sa pri chudnuti obmedzuju, presne ako pise @saska.t - prave z toho dovodu.
taketo mono diety su nezdrave a nebezpecne a vysledok ziadny. alebo ano, depresia z neuspechu. frustracia a podobne. chudnutie= mensi prijem, vyssi vydaj, nastavit si hlavu, ze to pojde, nevzdavat sa, venovat sa tomu poriadne, hybat sa cvicenim - najidealnejsie sa spaluje pri kardiu / aerobic, zumba a pod./ a pravidelne, neflakat to, nevyhovarat sa a necakat vysledky za 4 dni. chudnutie a tvarovanie je beh na dlhu trat. a hlavne, treba jest vsetko a s mierou. aj prirodne sacharidy malo, radsej viac bielkovin a zeleniny.

už len podľa názvu to musí byť blbosť...
každá diéta je sprostosť, po každej jednej príde jojo efekt... ak chceš schudnúť a udržať si novú postavu, tak musíš zmeniť svoj životný štýl...