icon

Máte skúsenosti s chudnutím so zemiakmi?

stupel29
24. nov 2014

Držala som dukanovú dietu a to mi už akosi nejde preto by som sa vás rada spýtala či nikto z vás držal zemiakovú dietu ďakujem za každú odpoved

sissy27
24. nov 2014

už len podľa názvu to musí byť blbosť...
každá diéta je sprostosť, po každej jednej príde jojo efekt... ak chceš schudnúť a udržať si novú postavu, tak musíš zmeniť svoj životný štýl...

saska.t
24. nov 2014

no kedze zemiaky su z velkej casti iba sacharidy,neviem si akosi takuto dietu predstavit,kedze pri diete by mali byt sacharidy z velkej casti obmedzene a aj tie "zdrave" sacharidy...

timca55
24. nov 2014

tak to hej ozaj riadna blbost, ja nedrzim ziadnu dietu, co zjem to vecer vybeham alebo si zacvicim a nemam s priberanim ziadne problemy

mawka
24. nov 2014

dukanova dieta je ucinna prvy a druhy tyzden, lebo pre telo je to zmena, ale kedze ide o bielkovinovu dietu, ucinna je vylucne spolu s cielenym pohybom, cize kardio a abs. ked niekto drzi dietu a nehybe sa kazdy den aktivne aspon pol hodiny-hodinu / a nie, behanie okolo deti sa nerata 😉 / tak schudne malo alebo vobec alebo bude mat jojo efekt, lebo sa z depky znova zacne prezierat.

zemiaky sa pri chudnuti obmedzuju, presne ako pise @saska.t - prave z toho dovodu.

taketo mono diety su nezdrave a nebezpecne a vysledok ziadny. alebo ano, depresia z neuspechu. frustracia a podobne. chudnutie= mensi prijem, vyssi vydaj, nastavit si hlavu, ze to pojde, nevzdavat sa, venovat sa tomu poriadne, hybat sa cvicenim - najidealnejsie sa spaluje pri kardiu / aerobic, zumba a pod./ a pravidelne, neflakat to, nevyhovarat sa a necakat vysledky za 4 dni. chudnutie a tvarovanie je beh na dlhu trat. a hlavne, treba jest vsetko a s mierou. aj prirodne sacharidy malo, radsej viac bielkovin a zeleniny.