icon

Máte skúsenosti s jedálničkom Naturhouse na chudnutie?

9. sep 2025

Ahojte, mate prosim niekto jedalniček naturhouse? Mám 62 kg a chcem schudnuť na 55 a neviem sa rozhýbať. Dakujem

nyusika
9. sep 2025

dve zname aj s manzelmi tam chodili, pocas programu schudli...po programe pribrali napsat aj s urokmi.

anonym_e16d10
9. sep 2025
@nyusika

dve zname aj s manzelmi tam chodili, pocas programu schudli...po programe pribrali napsat aj s urokmi.

@nyusika no ak začali jest tak ako pred chudnutim niet divu

nyusika
9. sep 2025
@anonym_e16d10

@anonym_e16d10 no ale dlhodobo jest (hladovat) tak, ako pocas programu je neudrzatelne + kvapky na chudnutie

majus2323
9. sep 2025
@nyusika

@anonym_e16d10 no ale dlhodobo jest (hladovat) tak, ako pocas programu je neudrzatelne + kvapky na chudnutie

@nyusika súhlasím s pani , majú neudržateľné jedálničky

spongebob1
9. sep 2025
@anonym_e16d10

@anonym_e16d10 Sorry, ale jest na desiatu jablcko, ktore sa ma zene zmenit do zavretej dlane 🙉 a podobne haluze. Efekt je psychologicky, vazia a meraju tam cloveka. Vsetkych, ktorych poznam su naspat so svojou vahou a to je cca 10 ludi.

halford89
Odpoveď bola odstránená
halford89
Odpoveď bola odstránená
stankadu
9. sep 2025

Ja som chodila do Naturhausu, ale toto si musite kupit, tam to si kupte a kopa vyhodenych penazí a žiaden efekt. A ten jedalniček bol ozaj neuzdržatelny. Ked uz chceš investovat peniaze, tak ja by som uz teraz zvolila os. trénera.

elief
9. sep 2025
@nyusika

@nyusika presne ako píšeš, tiež v okolí ženy, ktoré schudli, je to neudržateľné, bohužiaľ, všetko majú nazad

princezna_bosorka
14. sep 2025
@nyusika

@nyusika jj, to ale znamena, ze program nie je dobry pre ludi, co chcu trvalo schudnut

halford89
Odpoveď bola odstránená
nyusika
14. sep 2025
@princezna_bosorka

@nyusika jj, to ale znamena, ze program nie je dobry pre ludi, co chcu trvalo schudnut

@princezna_bosorka podľa mňa nie je dobrý pre nikoho, veď ja ho nechválim

anonym_4e521f
15. sep 2025

Áno, osobná skúsenosť….. a ako už bolo spomenuté, je to dlhodobo neudržateľné. Schudla som pekne, ale doslova hladovanim a v podstate princípom “delenej stravy”. A samozrejme každá navsteva podmienená nákupom produktov.
Poradím…. Hod si do ChatGPT tvoje základne údaje, váhu a koľko chces schudnúť. Vypočíta ti optimálny denný príjem a zadaj aj návrh jedálnička /je na tebe či 3 alebo 5 jedál denne, plus čo máš rada resp.co vynechať alebo kvôli rôznym obmedzeniam. Navrhne ti jedalnicek na xy dni podľa preferenci, s prihliadnutím na denný príjem a zachovaním potrebných bielkovín - a máš to zadarmo. 🤪

anonym_bfa051
15. sep 2025

@anonym_autor nekupujte si žiadne jedálničky stačí vám aplikácia kalorické tabuľky zaplaťte si kľudne verziu na mesiac 7€ ale nemusíte vyslovene len viac viete
Jedzte čo vám chutí len si to vážte a sledujte
Neprekracujte a schudnete