icon

Máte skúsenosti s liekom na chudnnutie Alli?

babulka
7. máj 2009

Tak uz mame tento udajny zazrak aj v SR. Je to liek, teda nie nejaky vyzivovy doplnok typu Lipoxal, Clarinol a pod. Mate niektora s Alli skusenosti? Chcela by som to vyskusat, aj ked mi je jasne, ze musim sama aj nieco robit - co aj robim, chodim cvicit, drzim delenu stravu (viac-menej)....ale aj tak, ide to pomaly, tak by som potrebovala pomoct a na to je vraj Alli urcene...

alle
1. jún 2009

no krasne reakcie 🙂 vidim že vas to chytilo .mam taky pocit že tu niekto neznesie kritiku.moje chudnutie je v poho.lebo každa sme ina (aj v nazoroch) ja sa jojo efektu neobavam kedže som zmenila život.štyl.alli by som určite nebrala ,lebo radšej jojo efekt ako každu chvilu pos....tie tuky neustražiš, kollko možeš prijat a sledovat stale tabulky s cal.hodnotami to tiež nie je bohviečo.len rozmyslam co ta tak babulka rozčertilo tie moje 4kg alebo nova konf.velkost? 😎

alle
1. jún 2009

mimikyky smejes sa pekne.a ty nesutažiš vo fitnes ked si taka vymakana? stacionar a ine kardio stroje to ti da riadne zabrat .robiš aj niečo ine?j

helenkasabinka
1. jún 2009

alle jojo efekt asi tazko ked sa bude zena aj nadalej spravne stravovat a tuky sa daju velice lahucko ustrazit pokial viem.......a chces povedat ze ty mas uplne perfektnu a dokonalu dietu ked nechces ani tabletky a ani tuky si strazit a ani nic podobne? 😕 a je lepsie vyhadzovat velke prachy za nejake pristroje na cvicenie ako si ustrazit stravu a cvicit? hm?

a ked sa ti ich nazory nepacia tak na co na ne aj reagujes? 😕 😉

a mimi nie nadarmo cvici a maka na sebe 😉

alle
1. jún 2009

pacia sa mi všetky nazory a viem prijat aj kritiku . a ty HS zasa odhovaraš?ja budem reagovat kedy chcem a na čo chcem. som vyrovnany človek a stravujem sa zdravo a prikladne ale mam taky pocit že na tuto temu nemam viac čo povedat .tak vas necham lebo z niekym sa tu dohadovat je pod moju uroven.mam doležitejšiu pracu!!!!! 😝 a ano mam super recept na dodrž.diety, to by si pozerala aky.

babulka
autor
1. jún 2009

Myslim, ze toto je diskusia o Alli, a nie o Alle. 😉 Kto nema co k Alli............nech si zalozi temu o inom. 😀

Helenka - ziadne vedlajsie ucinky zatial neboli?

renda71
1. jún 2009

babulka u mě také žádné vedlejší účinky 😵 naopak,můžu říct,že se cítím skvěle 😉

mimikyky
1. jún 2009

k tým vedľajším účinkom

ja som kedysi skúšala lieky na podobnom princípe ako funguje alli, sú z obchodu so športovými doplnkami,
lebo som bola už strašne zúfalá........nedarilo sa mi chudnúť ☹ ☹ ☹
mala som vtedy pri 163cm 67kg BMI 25

a mala som z nich stráááááááááášne hnačky..........neschudla som nič,len som bola strašne slabá a nervózna

takže asi na tom niečo bude,že sú takéto lieky vhodné len pre ľudí s vyšším BMI

helenkasabinka
1. jún 2009

alle ahoj maj sa 🤐

babulka vystizne 😀

babulka nie zatial neboli ziadne vedlajsie 😉

renda tak kolko mas kg dole odvtedy? aj ja sa citim skveleee 😀

renda71
1. jún 2009

od té doby co beru alli mám dole 1,7kg,ale teď mám MS,takže se to zastavilo ☹ už se těším,až hupsnu na váhu a uvidím zas úbytek 😵

lenka007
1. jún 2009

Ja zatial tiež žiadne účinky nevidim a citim sa chudsie a je mi lepšie. 🙂

helenkasabinka
1. jún 2009

renda drzim palce moc

kocky ja sa citim aj chudsie,aj lepsie a mam aj ubytok hmotnosti 😀 😝

a ozaj kam sa nam vytratil tucko? 😕

monca4ever
1. jún 2009

kočky porade mám 170cm a asi 70 kíl
a chcem Alli, moc chce, byť chudučká, môže mi uškodiť?

helenkasabinka
1. jún 2009

monca urcite neodporucam kedze tvoje BMI je 24,22 a alli je pre osoby,ktore maju BMI VYSSIE ako je 28

daja7
1. jún 2009

🙂 ahojte dievčatá, čítam si tu vaše príspevky k alli a poviem vám, že vás obdivujem, že sa nebojíte kombinovať diety + alli. Pre telo a organiznus človeka to musí byť riadny šok - stojí to za to?

Ja sama mám 15 kg nadváhy po pôrode a tiež som sa pustila do boja s kilami a pekne sa to začalo pohýnať aj bez diet a prípravkov na chudnutie.

helenkasabinka
1. jún 2009

daja prezrad nam akym sposobom teda chudnes? 😕

daja7
1. jún 2009

Naučila som sa pravidelne jesť a cvičiť - a to sa nevyhýbam skoro žiadnym jedlám
🙂

helenkasabinka
1. jún 2009

daja tak gratulujem

daja7
1. jún 2009

aj mňa zaujala reklama na alli, ale potom som si povedala, že sú to asi zbytočne vyhodené peniaze - a keď mám pravdu povedať bojím sa rôznych takýchto prípravkov - vedľajších účinkov. Tak som začala meniť svoje stravovanie a troška sa hýbať a za mesiac mám dole 2 kg - čo je pre mňa úspech a obrovská motivácia.

helenkasabinka
1. jún 2009

daja kazdy sa bojime vedlajsich ucinkov ale ked neskusime tak nezistime 😉 mne to osobne nerobi ziadny problem a na alli zatial nemozem povedat ani len krive slovko....takze u mna ano alli

mimikyky
1. jún 2009

kočky, zase chvíľková poradkyňa???? 😀 😀 😀

daja7
1. jún 2009

a čo potom keď ho nebuš užívať nebojíš sa, že sa to vráti späť - lebo s toho čo som o alli čítala, tak je to vlastne liek, kt. ťa taktiež vlastne učí držať nízkotučnú dietu

mimikyky
1. jún 2009

no ale čo potom, keď sa prestaneš troška hýbať a zase zmeníš stravovanie späť???
to je to isté,nie??????????

mimikyky
1. jún 2009

samozrejme, že najlepšie je celý život pravidelný pohyb, cvičenie........a zdravá strava v primeranom množstve.....
ale komu sa nedarí, tak prečo by si trošku nepomohol, keď má tú možnosť??? ja som za 😉

helenkasabinka
1. jún 2009

daja ked si budem davat pozor tak preco by som mala ........

helenkasabinka
1. jún 2009

mimi 😉

daja7
1. jún 2009

myslím, že to nie je to isté pretože ja jem v podstate všetko čo mám rada, neodopriem si ani sladké, a všetko je to len o tom jednom PRÍJEM = VÝDAJ a hýbať sa pre mňa znamená aj dlhé prechádzky s malým, alebo behamie po detskom ihrisku a pod. - strážim si to

helenkasabinka
1. jún 2009

daja tak si to straz aj nadalej-drzim palce

daja7
1. jún 2009

a aspoň viem, že moje telo nedostáva šokovú terapiu - ktorú by mi možno ono niekedy vrátilo 🙂

helenkasabinka
1. jún 2009

ani nase nie

mimikyky
1. jún 2009

ok, tak si potom superžena 😉 šikuľka 😀 😀 😀 škoda že sa Ti podarila tá 15kg nadváha