Máte skúsenosti so štokholmskou diétou?
Mate s nou skusenosti ?🙂
Ja len ze ci to nie je podfuk lebo sa tam plati platobnou kartou🙂
@kvitinka5112000 no vzhľadom k tomu čo čítam na nete, ako z nej za krátky čas schudli kopu kíl, čiže čisté reklamné kecy, je to blbosť. Aj to, že len dnes prvých 50 uchádzačov platí namiesto 49,95 LEN 9,95 eur 🙂 . Plus už tu bola diskusia o štokholmskej diéte z novembra 2016 a tiež sa pýtala pani či je to OK, že si pýtajú údaje: číslo karty, aj meno, už to by sa mi nepáčilo, namiesto bežnej úhrady na účet . Ja by som neriskovala.
A to chceš túto diétu skombinovať s adipexom, ktorý si si objednala z netu? Však to je jediné čo naozaj funguje, aj keď za cenu možného poškodenia zdravia. Ja by som už nekombinovala, najmä keď ideš do nemocnice, nedajbože ťa budú uspávať. Alebo si adipex predsa radšej prestala brať a preto skúšaš ďalej?
Hej prestala som ho brat nemala som vedlajsie ucinky ale radsej a preto hladam dalej a nevzdavam sa 😉
@kvitinka5112000 to je dobre, že ho už neberieš, ja by som sa bála jesť hocičo, čo bolo objednané takto asi načierno z netu, nevieš čo to obsahuje, a tým pádom čo to môže spôsobiť
A kolko asi tak schudla a za aky cas ak sa smiem spytat ? A este ako asi platila lebo tam je cez paypal alebo kreditnou kartou
@kvitinka5112000
diskusia išla do stratena, asi ju neskúšala, môžeš sa jej spýtať, tu je odkaz: https://www.modrykonik.sk/forum/chcem-schudnut/stokholmska-dieta/
Osobne sa rozhodujem medzi bielkovinouvou od Prodietix.sk a stohkolmskou pricom nemam priamo vyrobcu od koho - je tu niekto kto popripade testoval aj obe?? Dakujem.
@juliankaaa1995 Urcite odporucam Prodietix, ci uz kvoli cene, CHUTI!!!, ale aj ucinkom.

mam kamosku co sa na tento typ diety dala a ta si to velmi chvalila.vraj je to zdrava forma diety, lenze ja mam coraz viac pocit, ze ziadna dieta nie je zdrava a ani vhodna.mnohokrat staci len stravu trosku poupravit a vysledky sa dostavia.