Medical Medium

17. feb 2023

Ste v tom niekto? Stravujete sa tak? Boli ste v nejakej očiste?

annamudra123
3. apr 2023

Ahoj, známy mal myslím 90 dňový detox máva atopický exém a velmi mu to pomohlo - je to zo začiatku náročné, pokial sa stravuješ nezdravo ako on , ale pokial jedávaš rada zeleninu a ovocie tak nebudeš mať problém do toho nabehnúť.

akiana
3. apr 2023

To je ten posuk, ktory pise amatersko-medicinske knihy na zaklade udajnej komunikacie s duchmi? Na tak to vyborne, hlavne treba pre takychto vyvalit stovky eur za "rady", ktore su vsade zadarmo. Jedz normalne, nebudes mat problemy. Otrasna zivotosprava - otrasny zdravotny stav. Teraz co, nauctujem ti 200€?

@annamudra123 znamemu nepresiel ekzem z "detoxu", ale skor z toho, ze z nezdravej stravy presiel na ovocie a zeleninu.

Ked uz som pri tom, jediny detox, ktory existuje, uz davno vykonavaju pecen a oblicky. Z predrazenych "detox" drusov sa clovek akurat dobre poserie.

annamudra123
3. apr 2023

neviem o akom posukovi hovoris, on ziadne knihy nepise len viem že fungoval na tomto Medical medium stravovani..a ono to neni brane ako detox je to celková zmena stravy.

akiana
3. apr 2023

@annamudra123 Medical Medium je autor obcianskym menom Anthony William, ktory zarobil priblizne 2 miliony na knihach a programoch, ktore mu podla vlastnych slov vnukli stretnutia s duchmi. Ved si to vygoogli.

annamudra123
3. apr 2023

áno o tom som počula dosť ale tak vieš to máš ako s fitness...niekto vie začať cvičiť sám aj si upraviť stravu a niekto potrebuje trénera, ktorému zaplatí..tak je to aj tu a čo viem tak Medical medium pomohlo veľmi veľa ľuďom po celom svete. Je to na každom nikto nikoho do ničoho nenúti je to každého rozhodnutie, na čo sa dá, ale ja v tom zmysel vidím, hlavne u ľudí, ktorí majú zdravotné problémy a nevedia si sami rady.

akiana
3. apr 2023

Je v tom trochu rozdiel, lebo MM je kategoria alternativnych liecitelov, ktori vedia narobit viac skody ako uzitku. Tu mas cele spektrum od detoxov, az po tvrdenia, ze vie vyliecit rakovinu.

annamudra123
3. apr 2023

Nemyslím si, že je to uplne alternatívna liečba, verím tomu, že pokiaľ sa človek dobre stravuje a stará sa o seba tak sa vie vyliečiť aj bez liekov ale je to o každého presvedčení ale ako si písala samozrejme človek čo vkuse je vysmazane jedla pije alkohol a fajci nemože čakat zazraky vramci zdravia.

nikita001
27. apr 2024

@akiana a máte vlastnú skúsenosť? Lebo máte veľmi sebavedomý prejav ale pokiaľ nemáte vlastnú skúsenosť tak sú to len prázdne reči a mudrovanie. Skúste teda zbytočne neodrádzať niekoho, kto chce urobiť niečo pre seba. Ja obdivujem skôr tých, čo sa na to dajú a zvládnu to ako tých, čo mudrujú a pritom nemajú o výžive možno ani základné vzdelanie. Každý to robí na vlastné riziko podľa toho, či ho to oslovilo alebo nie...