Moja 10 mesačná výzva od 2.9.2015
Kedze zacina skola,do tried mi nastupuju obaja chlapci,vyborny datum ako zacat.doteraz som zhodila 25kg,no nieco mam naspat a potrebujem nabrat svaly,energiu a dobry pocit.Motivacia je vitana.Potrebujem kohosi na pridanie sa....Az budem chciet naletiet do chladnicky,tak sa mozem vyzalovat.Kto sa prida?vzajomna podpora velmi pomaha.
@vanesenka ak ides dole z nízkej vahy tak V pohode ale ak z vysokej tak áno ide ti to pomaly, ja som od septembra do konca decembra dala dole 25 kíl ale ja som mala cez 100 kíl pri výške 161cm ale neboj najhlavnejsie je že ti to ide stále dole však keď aj kilo za mesiac tak do roka to máš 12 kíl čo je super tak sa drz A neboj vždy je lepšie chudnut pomaly ako vôbec A nedajboze to kilo každý mesiac priberať 😀
@vanesenka mne to tiež ide takto pomaly - od septembra som dala dole len asi 6 Kg. Ja si myslím, že je to ok, čím pomalšie tým lepšie pre dlhodobé udržanie váhy, niet sa kam ponáhľať. Len ja zažívam opakované pocity frustrácie - keďže váha dosť kolíše aj 2 Kg hore dole podľa obsahu čriev a vody v tele a ja mám potom pocit, že už mi to nejde vôbec a viac mi to už ani nepôjde 😒 . Tak si stále opakujem "nevzdám to, nevzdám to, nevzdám to" a nakoniec sa to predsa o trochu pohne dole. Bola by som radšej keby to išlo rýchlejšie ale keď pritvrdím a jem menej, tak už som potom moc hladná a nervózna a to nie je dobrá cesta. Podľa mňa je najťažšie si sám sebe nastaviť režim "šitý na mieru" tak aby sme boli v pohode a bez stresu a to sa nám už podarilo. Už len vydržať...
Ahojte zienky.ja som pri porode pribrala cca 25kg, po porode v septembri mi zostalo 20kg. Pocas 5mesiacoch som zmenila jedalnicek -jem teraz castejsie ale mensie porcie pricom sa snazim jest vela zeleniny i ovocia. Okrem toho chodim na kazdodenne prechadzky.A vysledok? Zostalo mi este 2,5kg.
Teraz by som mala asi zacat cvicit ak ich chcem dat dole ale som prilis leniva. 😖 viete ma nejako nakopnut?
Ahojte, ste tu ešte niekto? Mne váha zúfalo stála možno aj 2 mesiace. Až teraz sa to pohlo konečne smerom dole. Dnes ráno 84,5, hurá dala som hranicu 85, už som myslela že sa tak nikdy nestane. Nevzdávajte to!!!
@odm3 supeeeerr gratulujem, ja sa dajako neviem naserinkat a pustiť sa do toho poriadne váha stále od 81 do 83 kg ale našla som dačo ako dieta podľa hodín raňajky máš stihnúť do 1 hod. Po prebudení a obed o 5 hodín len jeden chod si máš dať olovrant o 5 hodín a večera buď za 1 a pol hodinu alebo pred spaním jeden a pol hodinu jasné mesko chudé alebo rybu na večeru že vraj aj 8 kil za mesiac tak skúsim a dám vedieť drzim palce a isto že sa nedám ani náhodou a všimla som si aj ja že nikto tu už nechodí asi sme ostali my dve a dokopeme to aj no nie? Pekné sviatky
Baby aj ja som tu. Vaha stále 66 nejako sme sa zastavili.alebo ako som polavila.ale po sviatkoch sa chcem nakopnut tak ako ked som prišla do tejto skupiny .drzim vam všetkým palce
@veronikabarkacsova nie si sama kto polavil aj ja 64 kg uz to islo pomaly na 63 len yie sviatky ale usom dojedena na dalsi pol rok id zajtra zase na plne obratky
@odm3 no jasné o tých 8 kíl som ani neuvažovala, z takého sme už hádam vyrástli ale nejaké 2-3 za mesiac by som brala uvidíme ako dopadnem ináč moja polovička mi ide robiť vonku A že ak budem mať V júli 70 kg čo ja som chcela 65kg ale ok snáď aspoň na tých 70 zidem tak ma čaká 500 eur na čokoľvek isto by to šlo do nového šatníka A menšie úpravy na mne no baby čo poviete dosť dobrá motivácia ni?
Super baby tak sme na to 4, keď schudneme dáme si babské stretko veľmi vám A ovsem aj sebe drzim palce viem že to neni ľahké ozvem sa ako som dopadla
Hodinová diéta vydržala kým nedošla návšteva A bolo po, neva skúšame od zajtra, som V práci tak hádam pekne začnem od zajtra, vanesenka myslíš že Za 3 mesiace 13 kíl dám dole je to kurna dosť že? Ešte tak za 4 no uvidíme cawte
@sany28 no ak ides z velke vahy a malej vysky tak mozno ake to by si sa museka aj zodrat pri cviceni ale ak sa vudes ako tak snazit tak 2-3 kika za nesiac by mohlo ist ked nebudes jest kaloricje jedla ja uz dnes po sviatkoch som mala taku ocistu a id zajtra ken vajcia mozzarella zelenina sunka ryza kuracina jogurty no sim zvedava 🙂
Dobré ranko baby dnes deň č.1 vstavaná som 5:15 pohár vody A keď som došla do prace tak 7:00 2 knakerbrot so syrom A pol litra zihlavoveho čaju dúfam že mi to vydrží do ďalšieho A ďalšieho dňa cawte zatiaľ
No baby 10:15 jablko, obedik o 13:00 mesko kuracie zemiak A mrkva všetko varené, o 16:00 jogurt + mlieko 150 ml A ešte ma čaká večera o 19:30 pohár 200 ml mlieka, zatiaľ vypite 1,5 litra vody A 1,5 litra čaju zihlavoveho ešte pol litra zeleného čaju A vyše A pol litra vody A aj som sa 2 krát ubehala síce také behanie na mieste ale aspoň pohyb A super dník zamnou už to len večer nepokazit cawte baby

Baby co hovorite ked som od septembra dala dole 5 kil ? Dobre ci to je malo sa mi zda ze to ide pomaly ale syrasne pomaly