icon

Moja 10 mesačná výzva od 2.9.2015

voskovka
30. aug 2015

Kedze zacina skola,do tried mi nastupuju obaja chlapci,vyborny datum ako zacat.doteraz som zhodila 25kg,no nieco mam naspat a potrebujem nabrat svaly,energiu a dobry pocit.Motivacia je vitana.Potrebujem kohosi na pridanie sa....Az budem chciet naletiet do chladnicky,tak sa mozem vyzalovat.Kto sa prida?vzajomna podpora velmi pomaha.

sany28
2. apr 2016

Dnešný deň baby na jedničku raňajky 2 knakerbrot šunka syr paradajky, obed grilovaný losos so zeleninou, večera kurací šalát so zeleninou, 2 krát čaj A veľa vody to je všetko čo som dnes papala tak ešte zajtra A pondelok uvidím majte sa

sany28
3. apr 2016

No baby kde ste čo makate či leňošite cez víkend? 😝 raňajky 2 knakerbrot šunka syr paradajky, čaj, desiata jablko,obed špagety tuniak syr,čaj,olovrant čaj A malinova jogobella, no A večera bude cotagge polku,čaj veeela vody A zajtra som zvedavá aká bude váha Z mojich 😱84 kíl majte sa ozvem sa zajtra

sany28
4. apr 2016

Baby baby umrem moja dnešná váha 81,4kg čiže 2,6 kg dole som šťastná ako blcha, jasne viem že šla voda dole po tej slanej šunke ale I tak super za 6 dní 2,6kg uvidím tento týždeň koľko pôjde dobre by bolo 1,5 kg dole nech som už na 7 cke A potom už len pekne pomaly držte sa baby

12janka12
4. apr 2016

@sany28 tlieskam, pekne, nech ti to tak ide i nadalej! 😉 ja sa znova rozbieham, snad to bude tiez klesat 🙂

odm3
4. apr 2016

ahojte, u mňa sú víkendy vždy kritické. Moji teenageri rastú ako nejaké brojlery alebo čo - strašne veľa jedia - napríklad že 6 obložených rožkov alebo praženicu z 8 vajec a ja len varím a chystám jedlo pre nich. V nedeľu vymysleli, že pirohy bryndzové by chceli - no to som ich pol dňa varila a potom som sa mala len pozerať? to sa fakt nedá...Konečne pondelok, sú v škole a môžem nabehnúť na svoj režim...

sany28
4. apr 2016

@12janka12 A Z akej váhy ideš dole A aký je tvoj ciel, A diky ti pekne

sany28
4. apr 2016

@odm3 tak to ti verím že tie víkendy sú kritické ja som bola V robote takže som mala šťastie

12janka12
4. apr 2016

@sany28 tak podobne som na tom, uz sme si aj ip pisali kedysi 😀

sany28
4. apr 2016

@12janka12 jojo kukam že áno 88 kg A 174 cm A dnes či rovnako? Ja dúfam že bude tam už 7, lebo pred Vianocami bola A odvtedy blúdim ale snáď to už zmaknem drzim palce pa

12janka12
4. apr 2016

@sany28 hej, ved aj ja sa akosi motam, tiez tam uz bola 7ka 🙂 onedlho by mohla byt zas a potom snivam o 6ke 🙂 drzte sa, baby 🙂

sany28
4. apr 2016

@12janka12 sme na tom rovnako drzim palčeky tebe aj všetkým babám

12janka12
5. apr 2016

@sany28 dakujem, ved aj ja drzim 😀

sany28
5. apr 2016

No cawte baby dnešný deň za 3 ale raňajky 2 knakerbrot syr paradajky, čaj,desiata proteinova tyčinka vanilková, obed opekané šampiňóny s fit kockou, čaj,no A teraz to pride večera cotagge to by bolo ešte ok ale potom mailový croasant polka,pagáče jeden skvarkovy, banány V čokoláde dojedla som po malej,A polka langosa čistého chytila ma únava nervozita zravost všetko do kopy A teraz mi je straaasne zle asi sa povraciam trúba som ja riadna A rozmýšľam že prečo A jasné ešte K tomu aj krámy nechcem sa vyhovárať stalo sa idem ďalej majte sa a vážiť sa budem radšej až V utorok pa snáď to už nepokazim

trdelnik234
6. apr 2016

Ahojte, baby, prave som objavila tuto temu a kedze ste tu fajn partia, rada sa k vam pridam, teda ak mozem. Momentalne som nenormalne rozjedena, tak sa potrebujem trosku znormalizovat a nabehnut na zdravsi zivotny styl. A idealne zhodit 8 kg.

odm3
6. apr 2016

@trdelnik234 samozrejme, že sa môžeš pridať 🙂 Z akej váhy ideš dole?

odm3
6. apr 2016

@sany28 To poznám, že únava, nervozita a žravosť – mala som to isté cez víkend – treba to brať tak, že telo len potrebovalo na niečo energiu tak si ju vyžiadalo – vtedy sa treba jednoducho len do sýta najesť a ďalší deň pokračovať v zabehnutom režime.. Ja si myslím, že hladovku treba občas prestriedať s pocitom sýtosti - aby sa mohli bunky obnoviť, imunita fungovala atď.

sany28
6. apr 2016

@odm3 no hej hej už si z toho nerobím veľkú hlavu stalo sa idem ďalej A uvidíme zatiaľ som V poho tak hádam aspoň pol kila pôjde teraz dolu ale kilo by bola pecka oki držme si palce A makajme ďalej

sany28
6. apr 2016

@trdelnik234 jasná vec že môžeš akú máš výšku A vahu A tvoj cieľ? 😝

trdelnik234
6. apr 2016

@odm3 Ahojte, tak prosim pekne zo 63 kg zivej vahy, co ja na vysku 162 cm dost blbe, lebo mam kratke nohy a dost siroke boky. Nejde asi o nadvahu v pravom slova zmysle, skor sa bojim, ze budem pokracovat v nekontrolovanom vyjednani gebuzin a skoncim na 70tke ( v rodine mame nadvahu, plus ja mam este aj sedave zamestnanie).

Ciel je 55-56 kg, vtedy mam normalne stehna, standardny zadok a citim sa dobre. Plus mam v plane dalsie tehotenstvo, a to by som nerada zacala s aktualnou vahou. Mojou slabostou su sladkosti a kadejake hyperkaloricke slane veci ( bohuzial som schopna zjest aj chipsy, ked to na mna pride). Cvicenie ma bavi, plus chodim 1x tyzdenne na africke tance ( aerobna aktivita, dlzka 1,5h).

sany28
7. apr 2016

@trdelnik234 cha ja mam 161 výšku A snívam o tých tvojich 63 kíl vtedy som vyzerála supis, jasne že nie stihlucka ako lan ale citila som sa max spokojná A čo je dôležité moja polovička tiež,lebo on nemusí tie vychrtliny. A zato ta chápem ak sa pri tých 55 kíl cistis super tak len makat A makat, za ten pocit to stojí. Ja najprv mam cieľ 70 kil A potom už len tak by som chcela zísť na 60 kg že 1 kg za mesiac. Ak 1.augusta budem mať 70 kg odmena je že od mojej polovičky dostanem 500 eur A to už je dačo. Ináč idem Z predporodnej vahy 106kg momentálne 81,4kg len sa neviem dostať pod 80 kg.drzim palce A ako sa chceš stravovať? Ja ficim na knakerbrote,nizkotucne syry tvrdé,šunka,jogurt,ovsené vločky,vajíčka, kuracina,zajac,polievky,ryby,občas mlieko,ryža, zemiaky,cestoviny malinko,cotagge, tvaroh,do 14 tej ovocie poobede zelenina, veeeeela vody fakt aj 3 litre A asi tak 3-4 krát pol litra čaju zihlavoveho, zeleného, mätový. Snažím sa medzi tým nejesť ale niekedy šup čoko máličko,alebo keks,ale to keď mám blbý deň,ináč keď idem do mesta tak si zvyknem miesto nejakého jedlá dať proteinovu tyčinku vanilkovu mnam. Jasné ak mi mama donesie koláčik, langos, alebo niečo iné mnam tak si dám A neriesim to teraz za posledný týždeň mi zišlo 2,6 kíl A teraz V utorok keď sa budem vážiť tak dúfam že 0,5 tam aspoň bude drzim palce A ak máš nejaké poznámky k mojej strave tak sem snimy rada si nechám poradiť pekný den

trdelnik234
7. apr 2016

@sany28 Ahoj, v prvom rade chcem vynechat maskrtenie medzi jedlami a sladkosti uplne ( povolena iba horka cokina), vies, take to nezdrave napchavanie sa. Potom obmedzit pecivo, vylucit uplne sa mi urcite nepodari, uz teraz je priam zazrak, ze som si zvykla na naklicene vlocky a semienka rano namiesto bieleho peciva. Vcera som sa trosku sledovala a zistila som, ze mam take tri kriticke momenty, rano medzi 10.00 a 11.00 ( to by som zjedla aj kona, tak budem jest ovocie a tekvicove semienka), potom medzi 18.00 a 19.00h ( to je asi najhorsi moment, lebo som hladna pred vecerou a mam chut slane veci), tak tam si uvarim matovy a ibistekovy caj, no a potom po veceri okolo 20.30h mam chut na sladke. Inak sa stravujem tak podobne ako ty, milujem cottage cheese, mohla by som ho jest na kila.

trdelnik234
7. apr 2016

@sany28 Len som este chcela dodat, ze poznamky k tvojej strave nemam, skor naopak, pride mi to rozumne, ze vsetko s mierou, a nie vyslovene, ze iba bielkoviny a tak. Inak ja som dostala vypracovany dietny program na 2 mesiace ( od kolegyne), takze ak by vyvazena strava a pohyb nepomohli, tak skusim normalne ze dietny plan na mieru ( zatial neskusam, lebo ja som rebel a viem, ze ked tam bude tyzden bez sacharidovych priloh, tak just dostanem chut na sacharidovu prilohu). Aj cvicenie mam k tomu.

sany28
7. apr 2016

@trdelnik234 tak to máš pravdu aj U mňa to tak je čím viac si poviem toto V žiadnom prípade tým väčšia chuť, A inak ja som jedla chleba hádam ku všetkému čomu sa hodilo A keď obložený tak aj 4 polky,V živote som si nevedela predstaviť že by som len jeden deň bola bez chleba alebo pečiva A div sa svetu bez problémov maximálne tak 3-4 krát do mesiaca A to len na raňajky, takže pre mňa veľké prekvapenie A ešte druhá vec čo sa mi podarila okrem toho chleba sú sladké vody dzusi, radler už eeee vôbec odvikla som si od toho že až A tomu som tiez veľmi rada aj keď niekde ideme tak vždy pol litra čistej vody aj keď na mňa kukajú čudné nevadí aspoň tu vodu mám vždy zadarmo checheche zase ja A cvičenie eeee ale plávanie, bicyklovanie, tenis atď to hej to by som brala aj keď teraz sa mi moc nedá oki drž sa idem "sežrát" pomaranč

trdelnik234
7. apr 2016

@sany28 Tak ja uz som uspesne prekonala prvu dnesnu krizu, v office okrem semienok nic nemam, tak to zase nebolo az take tazke. To doma keby som bola, ta za seba nerucim ( velkonocny zajacik a ryba by to uz mali za sebou). 😀

sany28
7. apr 2016

@trdelnik234 tak tak aj ja keď som V práci tak poho lebo tu nemám možnosť nič kúpiť A doma katastrofa, veľmi pevná vôľa musí byť A keď je už na mňa veľa tak pevná vôľa odchádza

ivetkab.
7. apr 2016

Ahojte dievčatá, teraz ste ma riadne všetky naštvali, že ako Vám to ide dole. Musím sa k Vám pridať, nech som viac motivovaná 😀 Ja sa snažím dať dole tiež niečo. Nevedela som o Vás a dala som dole od polovice januára 5kíl. Momentálne 175cm výška 87váha. Potrebujem sa dostať po 80kg. Pred 3 rokmi som tam bola, ale nejako popri deťoch a času strávenom doma, sa toho na mňa nalepilo viac než dosť.

sany28
7. apr 2016

@ivetkab. Tak tak len sa motivuj A ako sa stravujes?

ivetkab.
7. apr 2016

@sany28 aj napriek mojej váhe, pečivo celá rodina sme nahradili zeleninou. Raňajky máme napríklad mäsové párky alebo klobáska so zeleninou, či zeleninovým šalátom, zemiaky nevarím vôbec ani knedle. Čiže v strave ako takej u mňa nie je problém. Môj problém je, že v jednom kuse niečo ďobem a teda hádžem do seba. Dávam dcérke jogurt a šup dve tri lyžičky zjem ja, syn nedoje niečo a už to dojedám ja a večer keď je konečne kľud, tak si s manželom dáme "romantickú večeru". 😀 Takže u mňa je skôr problém v "dávkovaní jedla" 😀

sany28
8. apr 2016

@ivetkab. Hm tak to potom je čisto na tebe aby si si povedala eeee nezjem, drzim fakt palce

ivetkab.
8. apr 2016

@sany28 no, presne toto je môj kameň úrazu. Presne takýmto spôsobom sami podarilo dať dole takmer 15 kíl. Ale to bolo už dávnejšie. Počas 2 rokov mi prišli naspäť 5ale tých 10 nepribudli. Teraz som dala dole 5, ale, normálne trpííííím 😀 😝