icon

Moja 10 mesačná výzva od 2.9.2015

voskovka
30. aug 2015

Kedze zacina skola,do tried mi nastupuju obaja chlapci,vyborny datum ako zacat.doteraz som zhodila 25kg,no nieco mam naspat a potrebujem nabrat svaly,energiu a dobry pocit.Motivacia je vitana.Potrebujem kohosi na pridanie sa....Az budem chciet naletiet do chladnicky,tak sa mozem vyzalovat.Kto sa prida?vzajomna podpora velmi pomaha.

trdelnik234
20. apr 2016

@veronikabarkacsova Ahpj, ja by som ti rada motivovala,ale este som poriadne nezacala. Teda zacala, ale trosku som to pokaslala minuly tyzden. Schudla som nejake trapne kilo, jedno jedine. 10 kil je pomerne dost. Kolko si schudla za pol roka?

veronikabarkacsova
20. apr 2016

@trdelnik234 do vcera 9 kil taze som na 66. Planovala som do júna ist na 60 ale uz to ružovo nevidim😊

trdelnik234
20. apr 2016

@veronikabarkacsova Sikovna si, aj tak. Tak si daj nie, ze do juna ale do jula, a v lete budes kocka ako lusk. Menila si kompletne satnik? A ako sa staras o pokozku ( strie a podobne zenske radosti)?

veronikabarkacsova
20. apr 2016

@trdelnik234 nemenila som satnik zatiaľ .pred porodom som nosila 42 a teraz 38/40 taze este veľká zmena to nie je. Strie mam na bruchu dosť po dvoch deťoch ale našťastie nemam previs na bruchu keďže som rodila pred 8 mesiacmi a skoro hneď som začala chudnut a cvičiť.aby sa pomaly telo spevnilo.mojou chybou je že dam napr.kilo dole tesim sa a potom 3,dni jem lakocinky a všetko čo ma napadne a hneď pol kila nazad taze ide to pomaly ale som rada že jojo efektu predchadzam.

mejky77
Odpoveď bola odstránená
veronikabarkacsova
9. máj 2016

Ahojte baby.ako sa Vam dari?

odm3
9. máj 2016

Ahojte, mne to nejde. 1.4 som mala 83,7 a dnes ráno 85,6 - tak to vyzerá, že som dve kilá pribrala.

veronikabarkacsova
9. máj 2016

@odm3 ahoj.vážne ?ale nevadi to zíde dole .mne sa tiež nijako nedarilo v apríli stojím na vahe .mala som taký oddychový mesiac a teraz už chcem pritvrdiť nech ešte do leta nejaké kilečko zíde.držím palce

migrificka
9. máj 2016

Dievčatá nezabudnite že ak cvičite tak svalová hmota je ťahšia ako tuk takze na váhe sa to prejavit nemusi, ale rozhodne v cm áno 🙂

veronikabarkacsova
14. máj 2016

Baby konecne. Konecne 65 prisla .uz som neverila ze sa toho niekedy dockam. Rovnych 10 kil dole. Ale eate nieje koniec .😁

odm3
14. máj 2016

Mne to ide skor hore - dnes rano 86. Ale nevzdam to.

selina.liana
14. máj 2016

Ahojte chcem sa k Vam pridat

veronikabarkacsova
15. máj 2016

@selina.liana jasne pod medzi nas😊

sany28
18. máj 2016

@veronikabarkacsova gratulujem gratulujem A držím naďalej palce ja stále 83 kg ale aspoň viem že ked takto jem tak nepriberam čiže vahu by som si vedela udržať už len schudnúť chichi

sany28
18. máj 2016

@odm3 presne tak nevzdaj to ja sa teraz idem pustiť do 10 dňovej výzvy

sany28
18. máj 2016

Baby caute nebola som tu už dlho ale dajako som sa na to vykašlala A dosť vecí sa riešilo unas doma takže tak ale od soboty začínam 10 dňovú výzvu ak by sa chcel niekto pridať tak by bolo super, činí to strava tu každý vieme akú, plus napitie nalačno ráno A môže byť aj vecer to jest citrón, 1 dcl vody plus nájomno nakrajana petržlenová vňať 60 g., plus cvičenie ráno A vecer jasné týchto 10 dní žiadny koláčik ani zmrzlina tak baby ak by vám pomohlo tak si môžme aj zavolať ja mam hovory neobmedzené

sany28
18. máj 2016

Jaj A že prečo 10 dní lebo moja polovička odchádza preč A príde až za 10 dní on bude najlepšie vidieť či mi to pomohlo alebo nie

odm3
18. máj 2016

Dobre, tak sa pripájam k tej 10 dňovej výzve 🙂 Už sa to musí pohnúť dole. Ja som mala dnes ráno hrozných 86,6. To vyzerá, že som tri kilá pribrala, ale ja verím, že to je len voda a nakoniec sa to pohne dole - tak hovoria moje skúsenosti. Boli časy keď som nie a nie zdolať 90-ku, potom som zápasila s 88 a potom s 86 - niekedy aj celé týždne aj dva mesiace a nakoniec sa to predsa pohlo. Ja mám zásadu dlhodobo nehladovať a aspoň raz za deň sa najesť do sýta. Obmedzujem sa hlavne večer. Preto mi to ide veľmi pomaly. Len to netreba vzdať!

veronikabarkacsova
18. máj 2016

Drzim palce baby.ja praktizujem teraz metodu dojedania.nerobim si ranajky dojem za malou prazenicu alebo ovocie.obed tiez dojedam polievky a druhe jedla a pomaha to .zjem malinke porcie ale casto.a tak si ja uz nenaberam pre seba nic.

sany28
18. máj 2016

@veronikabarkacsova wau tak toto ma nenapadlo potom skusim

sany28
18. máj 2016

@odm3 oki keď tak rozmýšľam môžme ísť na to aj hneď zajtra síce nemám citrón ani petržlenovu vňať ale tak cvičiť A krotiť sa môžme ja až V sobotu budem piť ten"zázrak" chichi ale nevaz sa už len 1.juna oki? Lebo fakt váha zvykne demotivovat tak si držme palce

selina.liana
18. máj 2016

Vdaka za vzatie do skupiny. Co je to za zazrak ?

sany28
22. máj 2016

No ako? Ja dnes super až na to že citróny U nás nemali fnuk ale snáď to pôjde dole tak som zvedavá dokedy tentoraz vydržím

csina
23. máj 2016

Dievcata..ja vas sledujem a strasne vam fandim...ja som to nezvladla..tak vas nejdem.ani demotivovat.. :-/ nejako sa mi neda nakopnut..mam slabu volu, ci sa tyka stravy.. zas som pribrala ☹ takze uz to nemam, ze chudnem do plaviek ale priveram do nafukovacieho kolesa 😀 aby som nevypadla

csina
23. máj 2016

Ale zase..aby som nebola vyslovene negativna..mala som cez vikend narodky..pojedla asi 100 kolacov ale dostala som bicykel 😀 takze dnes vecer mam plan ist ho testovat 🙂

odm3
23. máj 2016

Tak ja som nezvládla zase víkend - bola som u babky a pojedla prehnane veľa koláčikov. Ale váha ukázala dnes ráno 84,6 - teda tie dve kilá ktoré som na váhe v poslednom čase pribrala boli naozaj len voda. Je pondelok, pokračujem vo svojom režime, do júna chcem mať menej než 83.

odm3
23. máj 2016

@csina ja to permanetne nezvládam cez víkendy - musím variť a piecť mojim strašne hladným teenagerom a to je potom naozaj skúška pevnej vôle sa nenajesť s nimi. ale vždy sa do toho svojho režimu znova a znova vraciam. Váha sa mi hýbe aj +/- 2 kilá. Nedržím žiadne drastické diéty a odmietam hladovať celý deň. Vždy si poviem, že napríklad - teraz večer už vydržím a zajtra sa najem - potom to nie také vyčerpávajúce. Idem dolu veľmi pomaly - len asi 1 Kg za mesiac.. Podľa mňa ja najťažšie si to tak akurát nastaviť aby človek veľmi nehladoval a súčasne išla váha pomaly dole. Držím palce nech ti ten nový bike pomôže sa znova do toho nakopnúť..

sany28
23. máj 2016

Baby nebojte nevzdame to aj keby neviem co bolo ale dufam ze koncom roka dosiahne kazda svoj ciel ja uz mam citrony ale pre zmenu vnatku petržlenovu nemám mali taku ze kaput vnatka cheche ja dnes celkom ok aj ked dalo by sa aj lepšie ale takto vydrzim dlho drzte sa všetky ste sikulky len ta pevna vola je sviňa checheche

sany28
30. máj 2016

No co k9cky makate riadne? Zajtra sa vazim dam vedieť kolko zislo

vanesenka
31. máj 2016

Baby ja som.zacala na cahe v septembry na 71kg dnes 61.5 kg ide to.poamly niekedy zhresim.niekedy sa tak snazim.ze by som.cakala.aj viac 🙂 chcela som 65 ked som.ru vtedy.pisala.no stale velke brucho tak.idem.na 57 fu ako.som.rada ze.som uz tak daleko.este si zivo.pamatam.ked.som.mala.dva roky dozadu aj nieco 86 nevzdavajte to.ide.to.pomaly zdravo a hravo ale.ide 🙂 aj ja som.to chcela.niekolko.krat vz dat a som.rada ze som to neurobila 🙂 pokracujem.dalej s vami a uz sa.neviem.dockat mojej 57ky 🙂