icon

Moja 10 mesačná výzva od 2.9.2015

voskovka
30. aug 2015

Kedze zacina skola,do tried mi nastupuju obaja chlapci,vyborny datum ako zacat.doteraz som zhodila 25kg,no nieco mam naspat a potrebujem nabrat svaly,energiu a dobry pocit.Motivacia je vitana.Potrebujem kohosi na pridanie sa....Az budem chciet naletiet do chladnicky,tak sa mozem vyzalovat.Kto sa prida?vzajomna podpora velmi pomaha.

trdelnik234
31. máj 2016

@sany28
uz som sa isla pridat k tebe , ale ked som si precitala, ze treba tu petrzelenovu vnat, tak ma skoro naplo. Harmancek, petrzlenova vnat a odvar zo zihlavy su 3 veci, ktore neznasam ( kvoli voni).
Tak nic, ale cvicenie samo o sebe 2x denne je skvely napad.
Ja uz mam celkom pekne vysledky ale nie je to este koniec.
Inak mne sa neosvedcil ted den off, idem bez prestavky, davam pozor len na zbytocne kaloricke gebuziny.

sany28
31. máj 2016

@trdelnik234 ahoj vies co petrzlenovu vnat som nakoniec nepouzila nevefela som zohnat taku peknu a velmi som zhresovala kazdy den az do toho dna kedy ma osvietilo a dostala som druhy dych nastastie takE makat na sebe som zacala az v sobotu a dnes vaha o 1,5 kg menej cize za tri dni teraz budem makat dalej a vazim sa 10 teho tak dufam ze 1,5 kg bude dole za tych 10 dni lebo viem ze tak lahlko to uz nepojde a moja aktualna vaha 81,8 kg mala som 83,3 kg a moj prvy ciel do 1.augusta je 70 kg dufam ze sa mi to podari drzim palce

sany28
10. jún 2016

No cawte baby dnes vaha z 83,3kg som zišla na 79,6kg konecne som pod 80kou čiže krasnych 3,7 kg su fuč juchuchu a ako to ide vam?

veronikabarkacsova
11. jún 2016

@sany28 supetesim sa s tebou. kedy vlastne oficialne konci tato 10 mes. vyzva? ja som na vahe 64 taze dalsie kilecko dole. koncom jula ideme na svadbu chcela by som este aspon 2 kila dat dole tak dufam ze to vyjde. drzim ti palce.

odm3
11. jún 2016

mne to nejako nejde v poslednom čase - 84,5

vanesenka
11. jún 2016

Za 10 mesiacov 9 kg neviem ci to.je malo ci vela

evittam
11. jún 2016

@vanesenka Tak akurát 😉 Hlavné je ako sa cítiš ty a ako si ty spokojná.

vanesenka
11. jún 2016

@evittam som spokojna.ale.citim.sa.stale tucna.🙂

evittam
11. jún 2016

@vanesenka Neviem koľko máš kg a koľko ešte chceš-potrebuješ schudnúť aby si sa necítila tučná.....takže ťažko sa vyjadriť. 😉

vanesenka
11. jún 2016

@evittam 61 _ 62 chcem 57

evittam
11. jún 2016

@vanesenka Tak to už nemáš veľa 😉

vanesenka
11. jún 2016

@evittam nie.nie

veronikabarkacsova
9. júl 2016

Ahojte baby.ako Vam to ide.je tu este niekto?

vanesenka
9. júl 2016

Ja stále rovnako 61-62 nejak stojím v lete 😂

odm3
9. júl 2016

ja stojím už tri mesiace a neviem sa nakopnúť ďalej. Ale deti dnes odišli do tábora, tak budem menej variť a piecť, snáď to pomôže. Oni teraz strašne veľa jedia a ako mám chudnúť keď neustále musím riešiť nejaké jedlo 😒

vanesenka
10. júl 2016

@odm3 ja tiež tojom dva mesiaca niekedy mám kilo viac inokedy zase rovnako hádam to zase čo chvíľa pôjde ešte mi ostáva pár kg a tiež papam keď sú všetci doma

veronikabarkacsova
10. júl 2016

Ja tiez cely tyzden dobehnem cez vikend ked sme vsetci doma a varim peciem 😊 .tu zobnes tam .ale mne sa celkom dari uz som na 63 kg .ide to teraz pomaly ale dasa.

sany28
20. júl 2016

Ja som tu tiež ja makám ako vcelicka a idevmi to teraz mám 74,8kg takže tých mojich 70 kg v auguste nebude ale nevzdávam sa a idem ďalej drzim vám palceky hlavne nech sa viete naštartovať lebo to poznám kým sa človek nakopne potom to už ide, ja sa ozvem ako mi to ide majte sa

sany28
20. júl 2016

Za mesiac aj dačo necelých. 5 kg dole sombspokojna

zimmi1
21. júl 2016

no baby, pridavam sa, za prvy mesiac po prichode z porodnice som dala dole 7kg, odislo samo 🙂 druhy mesiac ani gram, dokonca som kilo pribrala, kks, takze zacitam cvicit, zatial len tak pomenej v ramci moznosti, kedze kojim a som po cisarskom, ale treba ten metabolizmus nejak nastartovat🙂 dnes som dala prve kolo, citim sa skvelo, navyse som sa rozhodla nedat si tu zmrzku, na ktoru si brusim zuby od rana, ze kde som uz vynalozila nejaku tu namahu, nezabijem to zbytocnymi kaloriami 😝 dufam, ze mi to vydrzi..mojich 10 mesiacov zacina dnes, a potrebujem dat dole minimalne 10kil, optimalne 13 (nech som na povodnej vahe) 🙂 citim sa jak prasa 😠 😀

sany28
27. júl 2016

Caute baby dnes váha 73,8kg konečne trojka drzim palce všetkym a ďalej pokračujem pa

judita009
27. júl 2016

@sany28, obdivujem ta, ako to nevzdavas a bojujes. si super, drzim palce. 🙂

matulikm
27. júl 2016

Ahojte kočky 🙂 tak idem sem aj ja pridať skúsenosť. v septembri som mala cez 58 kg...čistá katastrofa, pri mojej výške 164 cm...Ako tak som sa odhodlala, že skúsim dajaké to kilečko dať dole. Šlo to pomaly. Veľmi pomaly ☹ po Novom roku som už bola nešťastná. Tak sme si zakúpili stacionárny bicykel. Každy večer som krútila 🙂 plus aj brušáky. Jedla som nie podľa tabuliek, ale vynechala som úplne sladké, pečivo, vyprážané...neboli to diéty ani nič. Len som dávala pozor. Ale mekáč sem tam bol 🙂 moja váha sa zastavila na 56,6 kg a ani za svet dole ☹ tak som siahla po pomoci. Karnitín 🙂 po 2 týždňoch som videla na váhe 55,6 kg....veľká radosť 🙂 No zhoršila sa mi pleť ☹ tak som sekla s karnitínom ☹ a váha zase len okolo 55,4 kg - 55,6 kg...už som bola zlá 🙂 to bolo cca 2 týždne do zadu....šli sme na dovolenku. Kde som jedla o dušu, 3 krát do dňa...plné taniere... 🙂 no všetko zdravé. Ovocie, zeleninka, mäsko, musli, jogurty 🙂 každý deň plávanie v mori + opäť karnitín, ale už iný 🙂 po príchode domov, som sa hneď povážila...skoro som odpadla 🙂 54,2 kg..radosť veľká 🙂 od septembra sa to ťahalo, šlo pomaly....ale predsa to šlo dole 🙂 teším sa a idem ďalej 🙂 babuľky, aj Vám veľmi fandím, hlavne aby ste sa samé pred sebou cítili skvelé 🙂 ♥

sany28
27. júl 2016

@matulikm ja mám výšku 161 cm a keby som mala 58 kg čo aj chcem nech sa váha cphybe tak 58-60 kg tak skacem 5 metrov od stastia takže tak buď rada že nemáš cez 70 kg ale si dobrá a držím palce hlavne je aby sme boli so sebou spokojné

matulikm
28. júl 2016

@sany28 Áno, počúvam to často, že pri svojej výške mám váhu super. No nie ☹ mám síce "len" 54,4 kg...no vyzerám hrozne ☹ mám ovisnuté brucho ☹ ale že veľmi ovisnuté...nemôžem si obliecť obtiahnuté triko, či plavky..no des a hrúza, človek by neveril, že pri takej váhe môžem mať brucho ako keby som bola v 4 mesiaci ☹

sany28
28. júl 2016

@matulikm tak potom spevniť bruško alebo ak je ovisnuté čo aj ja mám tak chirurgický odstranit tam pôjdem aj ja teraz už mám 30 kg dole a este necelých 20 chcem dať dole cize ešte horšie to bude

ivetkab.
28. júl 2016

dievčatá, ja od včera pokračujem tiež v "odstredivke tukov". Dala som dole 5 kíl od začiatku roka do mája a tie sa mi aj udržali dole. Teraz potrebujem dať dole ďalších 5 kíl do októbra. Ach jaj, to bude zase boj. Vôbec nemám záľubu v upravovaní stravy a v obmedzovaní sa, ja nechápem čo som to ja za ženu... 😅

matulikm
28. júl 2016

@ivetkab. Nie si sama 🙂 inka, v prvom rade gratulujem už k úspechu 🙂 ja by som chcela ešte zhodiť 2 kilá ☹ ale už teraz viem, že to pôjde strašne pomaly :-/ ale dúfam, že sa zadarí 🙂 a nie si sama, aby som pokračovala ...Ja vôbec nemám záľubu v upravovaní stravy. Keď pozerám niektoré albumy žien, ako si varia a vyzerá to ozaj skvelo - a hlavne zdravo....No až do plaču mi je, že ja tak nekuchtím 🙂 nejem veľa, dávam pozor hlavne na sladké, či pečivo....ale to je všetko 🙂

matulikm
28. júl 2016

@sany28 no ja som sa už tiež bola informovať, ale viac menej na odstránení celulitídy...to moja nočná mora ☹ nič také nejem nezdravé, kilá idu dole, cvičím ale celulitíde sa nechce...asi je to genetikou

ivetkab.
28. júl 2016

@matulikm podarilo sa Ti už dať niečo z váhy dole? Máš aj prípadne nejaký cieľ?