icon

Moja 10 mesačná výzva od 2.9.2015

voskovka
30. aug 2015

Kedze zacina skola,do tried mi nastupuju obaja chlapci,vyborny datum ako zacat.doteraz som zhodila 25kg,no nieco mam naspat a potrebujem nabrat svaly,energiu a dobry pocit.Motivacia je vitana.Potrebujem kohosi na pridanie sa....Az budem chciet naletiet do chladnicky,tak sa mozem vyzalovat.Kto sa prida?vzajomna podpora velmi pomaha.

sany28
9. aug 2016

@vanesenka supisss rozdiel krasny ak sa smiem opytat co budes robit stou previsnutou kozou lebo ja mam taku istú

vanesenka
9. aug 2016

@sany28 bola horšia a postupne ide dole vidím to len na cvičenie ja som neni na plastiky moc a ide to dobre doke na bicykli už je len málo percento z toho čo bolo bicykel a v zime cvičiť určite ak ju chcem menšiu ty máš akú ?

sany28
9. aug 2016

@vanesenka ahoj no co ja viem moju kozu asi nespevnim 2 porody cisarskym a teraz tych 31 kg dole a ked este dam 20 kg tak si myslim zeto bude skor strach a hroza takze tak ale teraz mam maniu strasne aa mi pacia tie vysportovane gulate ritky taku by som chcela velmi uvidime casom

sany28
9. aug 2016

@veronikabarkacsova ahoj ako ti to ide akurat citam tvoju dojedackovu dietu ako ti to ide snou?

vanesenka
9. aug 2016

@sany28 no ja som strašne zameraná na to bruchu aby šlo ešte dole a boky

veronikabarkacsova
18. aug 2016

@sany28 ahoj tak stojim na váhe 63.teraz cez leto necvicim tak asi aj preto

vanesenka
18. aug 2016

@veronikabarkacsova ahoj. Aja celé leto stojím na 61 neviem či to je začarovaného alebo čo celé leto

selina.liana
24. aug 2016

tak baby 22 .8 som začala cvičiť plus strava som zvedavá ako to pôjde dole.

henika001
11. sep 2016

@veronca91 mozem sa opytat,co by ste odporucali jest pocas dna,ked v sobotu som v skole,odchadzam z domu rano a vratim sa vecer,teda nic teple nemozem zobrat so sebou ... Vdaka za radu

veronca91
12. sep 2016

V tom prípade bude podľa mňa najlepšie riešiť to na desiatu niečo sladké (kľudne aj keksík alebo čokoládu v rozumnej miere) ,aby si nakopla organizmus,obed nejakou polievkou,ktorá sa dá zjesť aj studená-kyslé polievky zahusťované rozpučeným zemiakom a druhé zeleninový šalát s mäsom a na okovrant do nejakej 3 ovocie.Myslím,že na tom vydržíš,len je to náročnejšie na prípravu.

henika001
12. sep 2016

@veronca91 ďakujem,vyskúšam to 😃 najhoršia asi nebude príprava,skôr to prenášanie vo vlaku či autobuse 😃

veronca91
12. sep 2016

Treba si kupit tupperware dozy,nerozleje sa a vydrzi dlhsie cerstve 🙂

veronikabarkacsova
13. sep 2016

Baby ako podarilo sa vám dosiahnuť cieľ za tých 10 mes.mne nie 3 kila ešte ostali tak som si to natiahla do vianoc.snad už pôjdu dole.prestala som jesť všetko čo má lepok.nerobi mi dobre po zdravotnej stránke ale tej prekliate čokolády sa neviem zbaviť.😀

veronaistokova14
13. sep 2016

@vanesenka skvely vysledok ja mam 70kg 168cm nemohla by si my poradit ako zacat a vydrzat jem zdravo cvicim na stepery skacem cez svihadlo a chodim behat snazim sa obmedzovat sladke ale vzdy to porusim

odm3
13. sep 2016

Ahojte, tak ja som dala počas tej 10 mesačnej výzvy dole 9 Kg. Potom som celé leto stála na 84 - od apríla až do augusta mi to nešlo dole. Až teraz v septembri som sa trocha nakopla a dala dole nejaké dve kilá. Dnes ráno som mala 81,9 tak sa teším. Ale ešte by som mala pokračovať - môj krátkodobý cieľ je váha menej ako 80. A dlhodobý - ešte rok vydržať a dať dole ešte 10 kíl.

odm3
13. sep 2016

@veronikabarkacsova dobre ti to ide, tie 3 kilá už nemáš tak veľa. Čokoládu papám aj ja, podľa mňa to je úplne v pohode, len to netreba preháňať 😉

matulikm
23. sep 2016

Babuľky, tak ako pokračujete v chudnutí? 🙂

womankc
23. sep 2016

@matulikm ja zatiaľ nulovo, ale tak zas nič som pre to neurobila okrem cvičenia , ktoré tiež by patrilo zintenzívniť , v lete som schudla 7 kíl ale zas som to hádam aj celé pribrala ....

womankc
23. sep 2016

@henika001 urobiť si do misky šalát a nejaké kuriacie kúsky do toho, to sa dá zjesť aj za studena a zasýti to a ešte druhá misky nejaké musli s jogurtíkom, alebo nejaký zmixovaný ovocný alebo zeleninový nápoj

matulikm
23. sep 2016

@womankc no ja ani neviem, teším ma tá vec, že taký čas pred rokom som mala 60kg. V marci, teda presne na veľkú noc som mala 58 kg. Do leta som dala len 2kg dole, na dovolenke tiež 2kg a tak na tých 54 kg sa to zastavilo. Prišla do toho operácia kolena a spolu s tým aj obavy z toho ako priberiem. No aj keď bolo koleno po operácií, aj tak som si povedala že sa nevzdám cvičenia...teda len posilňovanie stehenného svalu a brušáky...ale tak, výsledok je 52 kg 🙂 tak sa aj teším, aj keď...stále mi treba dať dole ešte 3 kg...Dúfam, že to pôjde, lebo mám pocit, že sa to zastavilo...

matulikm
23. sep 2016

@selina.liana ahoj 🙂 už máš výsledok? 🙂

henika001
23. sep 2016

@womankc dakujem za radu 😃

selina.liana
23. sep 2016

@matulikm ahoj taky mensi -2kg za mesiac

womankc
26. sep 2016

@matulikm krásny výsledok

matulikm
26. sep 2016

@womankc ďakujem pekne 🙂 aj keď by to chcelo ešte 3 kilá, kedže ja som malá a mám útlu postavu ☹ kúpila som si už nový - iný spaľovač, tak hádam pomože...

womankc
26. sep 2016

@matulikm aký používaš???? u nás vo fitku mal také spaľovače tuku také malé ampule to boli , tie dievčatá tam čo robili, to užívali, ale na mňa boli až moc štíhle až tak nezdravo

matulikm
26. sep 2016

@womankc ja beriem tekutý, doteraz som brala L- Carnitine 100 000...ale teraz mi už odporúčili iný, silnejší...ale je lepšie vraj začať s tým slabším a potom s tým silnejším...teraz užívam Thermo Drine Liquid...chuť je troška horšia, aspoň pre mňa. Ten prvý som len tak vypila, ako vodu, toto musím zapiť 🙂 a dávam si to tak cca 10 minút pred cvičením. Cvičím len doma...keďže som po operácií, môžem len brušáky robiť a posilňovať stehenný sval. Ale dám si ho aj keď idem na prechádzku. Treba to piť raz denne pred aktivitou...keď je vonku pekne, tak sa ideme na hodku prejsť, a pred tým je dobré vypiť spaľovač, ja do fitka nechodím...akurát teraz cez víkend som skúsila bicykel, aj v sobotu cca 5 km aj v nedeľu...ale cítila som kolienko ☹

sandrasstini
26. sep 2016

super baby drzim vsetkym palce! ja sa pokusim nastartovat tento tyzdne a od dalsieho ist pevne nato 🙂

matulikm
26. sep 2016

@sandrasstini aj tebe držím palce 🙂 ja chcem ísť tiež naplno 🙂 motiváciu mám veľkú 🙂 kedže sme sa rozhodli vziať sa 🙂 tak nech sa môžem vopchať do vysnených svadobných šiat 🙂

sandrasstini
26. sep 2016

No super tak to teda mas! a myslim ze potom ked natiahnes tie svadobne saty budes najstastnejsia zena 🙂 no kedze mna nikto nepoziadal este o ruku :D chcem aspon kvoli sebe a aby som si mohlakupit pekne tesne riflicky :P a ides formou zdrava strava a cvicenie ci daka dieta alebo ako?
@matulikm