Moja 10 mesačná výzva od 2.9.2015
Kedze zacina skola,do tried mi nastupuju obaja chlapci,vyborny datum ako zacat.doteraz som zhodila 25kg,no nieco mam naspat a potrebujem nabrat svaly,energiu a dobry pocit.Motivacia je vitana.Potrebujem kohosi na pridanie sa....Az budem chciet naletiet do chladnicky,tak sa mozem vyzalovat.Kto sa prida?vzajomna podpora velmi pomaha.
caute baby vidim ze vam to pomaly ide dole a drzim palce kazdej jednej , ja znovu zacinam je tomu rok co som dala dole 31kg a teraz mam 75 kg ano viem mala som vela ale som hrda na seba lebo po dvoch porodoch mam menej ako pred prvym porodom . takze moj ciel je do Vianoc zist na 67-65 kg drzte palce
@sany28 super blahozelam
Kočky nepôjdete niektorá do toho ? Už som tu s Vami kedysi "chudla" ,ale môžem a musíím isť odznova 🙂 predtým som išla chudnúť zo 72,5kg teraz idem zo 78😨😨 som 5 mesiacov po pôrode ,tak už by som mohla začať 🙂 môj prvý cieľ 69,9kg 😀
Môžeme sa inšpirovať jedlom a trošku sa vzájomne podporiť 🙂 Budem rada ,keď sa niektorá pridáte 🙂
Ahojte, mne váha stojí už pekných pár týždňov a nejako sa neviem nakopnúť ďalej. Ani odvážiť sa nemám odvahu. Teraz sú prázdniny - to vždy skôr priberacie obdobie u mňa, pretože mám doma dvoch strašne hladných teenagerov, krotí by len jedli, jedli a jedli a ja len varím a pečiem stále dookola 🙂. Prijímam teda tvoju výzvu @aanetkaa1 a skúsim to chudnutie znovu rozbehnúť 🙂.
@aanetkaa1 @odm3 ja som uspesne schudla a uspesne nabrala naspat 😝 ale nebol to jojo efekt, uspesne som drzala vahu niekolko mesiacov, len potom som sa vypapkala, cestne priznavam, zrala som jak svina a nie a nie prestat, a "odzajtra" bolo na dennom poriadku 😠 takze pome, ja som sa dnes rano odvazila, 67,5 kg, prvy ciel je 59,9 🤐
@odm3
@la_bella Kočky ahojte, tak som rada, že už nie som sama 🙂 no čo Vám poviem aj ja priznávam , že som sa vyžrala jak prasnica 🙂 🙂 78kg bol moj odhad,lebo odvaha isť na váhu sa včera nenašla a ešte k tomu večer,ked som to tu pisala už vobec nie ... Ale tak ráno som sa hecla a úkazala 76,8 kg..čiže 1,2 už je dole 😂 asi len ta odhodlanosť chudnut mi odratala kilečko 🙂
Ale nie teraz vážne 😂 tých 7 kil na tých 69,9 dám dám a dáááám 🙂 len by sme si mohli dať aj nejaky čas dokedy si dáme prvý ciel .. navrhujem 1.3. ,alebo 1.4.?? 2-3 mesiace ?
Inak včera som požrala asi ešte všetko čo by ma dnes provokovalo a dnes na raňajky som dala rýžovú kašu s jablčkom 😂 medzi tymi šunkami,klobáskami,kapustnicou,koláčmi bolo ťažko niečo vhodné nájst.. a tak som si spomenula, že kaša sa v šuflíku povaluje už dosť dlho 🙂 a čo budete obedovať?
@la_bella To „odzajtra“ poznám 🙂 Najťažšie je začať, ten prvý deň, nájsť to správne odhodlanie. Dávam si to teda na dnes ako taký krátkodobý cieľ – vydržať do zajtra a ráno sa vážim. @aanetkaa1 ja som obedovala kapustnicu – zas to nie je až také nezdravé jedlo si myslím a treba ju dojesť 🙂 ale večer idem behať a po behu už nežerem...
Ja musim tiez odznova zacat chudnut pekne sa mi darilo drzat dietu schudla som na 63 kg a posledny mesiac som jedla a jedla az mam zas 71kg. a to vsetko sposobil balik zo Svk so samymi dobrotami + vianoce a silvester.
no od zajtra musim zacat naozaj zas si davat pozor na to co budem jest mam velmi dobry dovod a inspiraciu aby som naozaj schudla.
@odm3 no čo zabehané ? tak ak v tej kapustnici nebola klobasa a udene ,tak hej nie je az taka nezdrava 🙂 nám tiež ostala ,ale mužovi som odliala na obed a ostatne dala do mrazaku..ale vela jej nastastie neostalo...ja som si spravila na obed hráškové pyre s pečenou koreňovou zeleninkou..u mna su horšie večeri ,vždy mam chuť na nejaku vyžieračku 🙂
Baby ja som sa tiez cez tieto sviatky niako vyzrala aj ked na vahe to neni vidiet mam mozno o 1 kg viac ale brucho mam take nafuknute a prejedene az mi je tazko....dnes som cvicila a povedalla som ze budem 5 krat do tyzdna potrebujem sa spevnit sice mam 49 kg ale brucho vyzera na 80 kg...a lutujem teraz ze som tolko zrala a tie raw torty baby ak som raw tort cez vianoce nezjedla za kamion tak ani jednu
@milos32nika21 ak sa ti da, tak na to brucho sfuknute a prejedene vzdy treba vypit acidko nizkotucne biele, mne vzdy pomoze aj na nafuknutie, aj na tazky pocit po prezieracke 🙂
no co, ideme uz oddnes rana pekne seriozne nato? 🙂 ja akurat ranajkujem biele acidko a este si dam jeden sojovy rohlik s troskou masla a detskej morcacej sunky. samozrejme kavicka, caj bez cukru a pitny rezim vela vody pocas dna musi byt 🙂 prve dni aj tak clovek straca vodu, ktora je zadrzana v tele slanymi vecami a sacharidmi, co sme pozrali 😝 trochu sa odfukne brusko a vyprazdnia creva a hned je kilecko-dve dole za 2-3 dni 🙂 a potom mozme zacat to realne chudnutie 🤐
Tak ja som začala včera - o 18 som zabehla asi 4 km a potom som už nejedla. Ani som nebola hladná - asi ešte trávim všetky tie nezdravé veci čo som pojedla cez sviatky. A ráno som nabrala odvahu sa postaviť na váhu - 83,6. Pribrala som teda len asi 2 kilá, to nie je také hrozné. Môj krátkodobý cieľ - menej ako 80 - do konca januára. Všetkým, čo nabrali odvahu znovu začať držím palce.
@sany28 @veronikabarkacsova Ako? 🙂
Ja po sviatkoch jedno kg hore čiže momentálne 63 kg tak som spokojna nato ako som sem tam jedlá som aj spokojná tak pokračujeme ďaľšie kg dole do konca februára by sa mi páčilo 61-60 tak som zvedavá
Caute ja sa pripajam 😊 Zacala som dnes cely den pekne zdravi a doma sa zvalila s priatelom posledny balik cipsov a dva coko bonbony😀 Takze zajtra sa mozem riadit heslom co doma nemas to nezozeries!
Tak žienky, aj ja sa pripájam "opäť" k vám 😉 ja sa už snažím schudnúť istý čas. Ako každá z Vás, aj ja som sa bála sviatkov, a hlavne toho ako sa vyžrem 🙂 doslova 😂 chválabohu som nepribrala ani k gram, no ani neschudla 🙄
Môj cieľ je dať dole 3 kg...ktoré ale pôjdu isto ťažko...schudla som za cca rok 8 kg a no celkovo okolo 12 kg..prvé kilá išli v pohode, no tie posledné sa držia ako kliešte 😅😂 tak dúfam, že tú nájdem "spolubojovníčky" a že to ako sa hovorí DÁAAAME 🙂 🙂 👍 👏
@matulikm ahooj neboj das to ☺☺a myslim si ze uz 3 kila hore dole to neni take hrozne...kolko vazis a merias?
Dievčatá ak ka bojujem už takmer tri roky za dva a pol roka dole takmer 25 kg pol roka sa uz flakam ale chcem ste niečo dať dole lebo ma je ešte dosť hlavne brucho a boky váha je k dnešnému dňu stále 63 chcem aspoň do leta 57
Čaute žienky, tak ako Vám to ide?? Ja za týždeň ani gram...mna asi šlahne ...skoro som okoktavela,ked som sa na váhu postavila, že nič :(

@sandrasstini šaty by som chcela jednoduché, a hlavne nie tortové, ale skôr niečo na telo 🙂 takže faldíky neschovám za obrovské kruhové šaty 🙂 polovička ma požiadala o ruku už pred rokom 🙂 ale neriešili sme svadbu, a tersz sme sa zmysleli 🙂 cieľ mám ešte 3 kilá..a ty? koľko? Vieš čo? ja som zmenila stravu, ale netrpím, nehladujem, nedietujem 🙂 len nepapám sladké...sem tam, si niečo dám, no nie večer. Pečivo mám len na raňajky...ale áno, sem tam si dám bagetu, či skočíme do mekáča 🙂 na burger a hranolky 🙂 ale nikdy nie večer. a Dávam spalovač pred cvičením. Snažím sa cvičiť každý deň....alebo aspoň prechádzka. Ale cviky len také na stehna a bruško, keďže ho mám veľké ☹ ale nehladujem, to je základ...a vylučila som ryžu...prvé mesiace som mala len ryžu a kilá nešli dole...tak som ju vysadila, veď to sú vlastne sacharidy...a kilá šli pomaly dole 🙂 a ten pocit, keď si už kupujem rifle o 2 čísla menšie....No kráááása 🙂