icon

Moja 10 mesačná výzva od 2.9.2015

voskovka
30. aug 2015

Kedze zacina skola,do tried mi nastupuju obaja chlapci,vyborny datum ako zacat.doteraz som zhodila 25kg,no nieco mam naspat a potrebujem nabrat svaly,energiu a dobry pocit.Motivacia je vitana.Potrebujem kohosi na pridanie sa....Az budem chciet naletiet do chladnicky,tak sa mozem vyzalovat.Kto sa prida?vzajomna podpora velmi pomaha.

zakiela
9. jan 2017

Mozete sa pridat aj k nam do sukromnej skupiny Chudneme (po porode) 2016/2017
Mame tabulku kde sa meriame a sukromne zdielame aj foto a motivujeme sa navzajom.

zakiela
9. jan 2017

@voskovka ja som bola doslova posadnuta sladkym kym som nevidela dva dokumenty o cukre, ktore mi moj pohlad na sladkosti zmenili a trochu mi ich znechutili,ked som si uvedomila svoju zavislost. radsej si dam 70percentnu alebo inu kvalitnu cokoladu a upeciem nejaky zdravsi kolac.

aanetkaa1
9. jan 2017

@zakiela možeš ma prosím pridať?

odm3
10. jan 2017

@vanesenka 25 Kg to je už naozaj slušný výkon - ako si to dosiahla? Mne sa veľmi páči, že nejdeš na to rýchlo - tak je to podľa mňa správne. Keď pol roka stojíš na rovnakej váhe - tak to znamená že tá zmena je naozaj trvalá - bez jojo efektu - super, gratulujem. Aj ja si to takto nejako predstavujem - snažím sa chudnúť pomaly bez stresujúcich diét - zatiaľ som dala dole za rok a pol asi 10 Kg, momentálne tiež stojím.

odm3
10. jan 2017

@aanetkaa1 nenechaj sa odradiť. Mne to tiež moc nejde - ale mám skúsenosť že niekedy aj 2 - 3 týždne nič a potom sa to predsa pohne. Možno si len pojedla veľa vlákniny a teraz to máš v črevách všetko.

matulikm
10. jan 2017

@milos32nika21 No meriam 165 cm a momentálna váha je okolo 51,5 kg - 52 kg....Ale tak tie 3 kilá by mi veľmi pomohli...stále mám brucho ako keby som tehotná bola.

matulikm
10. jan 2017

@vanesenka Waaauu, klobuk dole, ked sa ti tolko podarilo 🙂 👏 neboj, do leta to dás, ja by som tiez chcela 3 kilá, tak dúfam, že sa podarí 🙂

vanesenka
10. jan 2017

@odm3 pomohla mi strava pohyb ale to neznáme že som nejedla aj niečo nezdravé keď som mala chuť na pizzu tak som ju zjedla aj celú ale potom dva týždne zase len dobkala zdrave veci no u mňa o je vždy tak pol roka hidnem pol oka stojím a vždy ked pol roka stojím sa mi spevňuje koža aspoň ja som si to všimla ani celulitída nie je taká 😃

sany28
11. jan 2017

No moja strava bola taka aku napisem hlavne koli dcerke ked som kojila vsetko jej vadilo na brusko cize uplne jednoducho som sa stravovala ,chleba velmi malo skor tie knokerbret sunka hocijaka aj syr,

sany28
11. jan 2017

Obed varene mesko so zeleninou a vecer polystirenovy chlebik a vela vela vela vody to fakt caje cez zeleny metovy zihlavovy ale to az ked som prestala kojit ziadne sladkosti ani sladke vody ziadne mlieko, bolo to dost prisne a teraz sa snazim dalsich 20dat dole ked nieco ozvi sa mi pa🙂

sany28
11. jan 2017

Ahoj ahoj za pol roka plus 6kg ale zacinam od zajtra odznovu tak drz palce a ty ako?

sany28
12. jan 2017

To bola odpoved pre odm3,neviem preco to tam nehodilo🙂

odm3
13. jan 2017

@sany28 Ahoj, ja som pribrala asi 1,5 kila za posledné 4 mesiace, chcela by som sa konečne dostať pod 80. Teraz mám 82, asi týždeň sa snažím odznova - nejako mi to zatiaľ nejde. Ako u teba prvý deň?

sany28
13. jan 2017

@odm3 prvy den na jednicku , no dnes druhy den tak na dvojku dva linecje kolaciky u maminy😛 ale dam to tak by som chcela ze 3kg za mesiac nech idu a na veceru uz nejem nic iba vypijem proteinivy napoj, obed klasika a ranajky raz ovsene vlocky a raz vajicka ,drz sa a ozvi sa ja napisem o tyzden ci daco zislo, naozaj ti drzim palce a kolko je tvoj ciel? Moj 60-65kg tam sa pohybovat aj ked niekto povie ze na vysku 161cm je to moc ale eee premna dokonale viac nepotrebujem pa

odm3
14. jan 2017

@sany28 ja by som chcela mať tak 70-75. Krátkodobý cieľ mám konečne sa dostať pod 80 - keby sa mi podarilo do konca januára bolo by super, čím ďalej ťažšie mi to ide. Koľko máš teraz?

sany28
14. jan 2017

@odm3 a aku mas vysku? Ja som dlho drzala 75kg ale od leta a po vianociach 81kg, tak uvidim . Ja tak strasne chcem 60-65kg velmi snad v lete to uz bude,ja mam vysku 161cm a drzim ti palce velmi vo štvrtok sa vazim tak uvidime kilo musi zist dole dam vediet a ty kedy sa vazis?

odm3
15. jan 2017

@sany28 držím palce... Ja mám výšku170 a momentálne váhu 81,5. vážim sa aj viac krát denne - mne to proste nedá, ale nestresujem keď to nejde dole. Mne stačí kilo mesačne, inak som už moc nervózna a hladná.

sany28
15. jan 2017

No

sany28
15. jan 2017

odm3 díky peknediky pekne ti ,neboj aj ja som taká že neviem vydržať aspoň tak že po týždni sa budem vážiť , každý deň supnem na váhu ono keď sa snažím tak každý deň je tam menej, no ja by som chcela tie 3kg uvidíme mesiac bude tomu čo som začala znovu presne ,12.2.februara tak dúfam že bude menej,čo vlastne robíš alebo nerobíš?

odm3
15. jan 2017

@sany28 ja jem všetko, žiadna špeciálna diéta, len sa snažím menej. Obed mám v robote v jedálni - tak jem čo mi dajú na tanier - len niečo nechám, no a potom sa obmedzím hlavne večer - snažím sa ísť spať najedená len tak do polosýta. A sladkému sa večer vyhýbam - vždy si poviem, že ten koláč do rána neutečie a potom ho zožerem ráno ku káve. Večer mám krízu vždy keď chystám deťom jedlo a hlavne by som dojedala čo nechajú na tenieri - to musím fakt zaťať zuby aby som to nezožrala 🙂 A chodím behať -tak 5x do týždňa 5-8 km a občas plávať. Ty ako? máš nejakú špeciálnu diétu?

sany28
16. jan 2017

@odm3 nie nemam ani ja nic specialne len nejem jedno cez druhe a nevyhryzam, no a u mna podobne tiez ma furd mika dojest za detmi😁choroba mamičiek😝rano si davam ovsene vlocky hrozienka skorica, alebo ako teraz ze mam jablkovy kolacik tak spapam ten a uz len nekavu ktomu , ja volam tak Caro alebo Inku chichi, alebo vajicka, no obed tiez co navarim rodinke tak to jem aj ja , a vecera proteinovy napoj, medzi tym len vodu a zeleny,matovy,zihlavovy caj ,nic ine rano vecer beham kolko vladzem ale neni to dlho a nejake tie drepy a jasne mam dve baby a male steniatko takze sa nenudim a ked som v robote ako aj dnes tak mam len 1banan a jablko na ranajky, obed to iste a vecera uhorka salatova, vela vodyyy a caju a zajtra normalne ,tak uvidime a plavat by som chodila aj kazdy den ale som z dediny a mesto mame daleko takze max vo vani cheche, a kedy sa vazis?

goliath88
28. jan 2017

Kto sa pridá do tejto 21 dňovej výzvy na chudnutie: http://bit.ly/2keDPZ7 ?

odm3
11. feb 2017

Ahojte, ako vám to ide? Ja som dala za mesiac dole kilo, momentálne 80,5 - tá 80 je nejaká začarovaná, neviem sa cez ňu dostať. Rýchlejšie ako to kilo mesačne mi to jednoducho nejde, ale stačí to aj tak, len nech to ide aspoň pomaly..

sany28
14. feb 2017

@odm3 AHOJ NO BOZE TEBE TO IDE ALE JA SOM UZ AJ CVICIT ZACALA A VAHA STOJI AKO PRIKLINCOVANA TAK SOM ZVEDAVA DO KEDY A DRZIM PALCEKY

odm3
18. feb 2017

@sany28 ide mi to straaasne pomaly. Niekedy sa najem trochu viac a hneď mám o dve kilá navyše. Teraz sa mi zdá že stojím zase...Ale mám skúsenosť že niekedy to tak vyzerá že to nejde - no nakoniec sa to predsa pohne. Nenechaj sa znechutiť, len pokračuj. Držím palce.

sany28
20. feb 2017

@odm3 ved to nie a nie pohnut sa ale budem bojovat kolko sa len da aj tebe drzim palce pa my to dame

sany28
3. apr 2017

Zdravicko babenky najkrajsie nema niekto zaujem ist do jedneho testu somnou? Ide o to min.mesiac nejest cukor iba v ovoci a psenicu v hocijakej forme ,ostatne v poho, ak by sa niekto pridal ku mne budem rada navzajom sa podporovat ,oki baby cakam ci sa najde nejaky blazon ako ja✌😋😁

odm3
4. apr 2017

@sany28 ahoj, ja asi nevydržím bez sladkého úplne, asi mám závislosť už, ale môžem to skúsiť. Mne váha stojí stále rovnako - aj sa snažím, potom to znovu poruším a tak dookola. Ty ako?

sany28
4. apr 2017

No ja som rovnako natom nieco som od vianoc pribrala potom som sa snazila zhodit ale miesto toho som pribrala 4kg za mesiac potom som dva zhodila teraz kg pribrala a neviem sa nakopnut cize cele zle a dodokola asi ani ja uplne bez cukru nevydrzim ale rano si dam s potom uz ni , skus napisat nejake pravidla a budeme sa ich drzat hm, snad nam dvom sa to uz podari ako vidim si tu taka stalica utraprna ako ja xheche

fadama
4. apr 2017

Ja som tiez taka nevydrzim bez sladkosti tiez chvilku vydrzim par dni potom zas zacnem a zas neviem prestat cize tiez schudnem a priberem a uz som to raz dokazala dost dlho som vydrzala dietovat aj som pekne schudla a uz zas mi to akosi nejde. ☹