icon

Moja 10 mesačná výzva od 2.9.2015

voskovka
30. aug 2015

Kedze zacina skola,do tried mi nastupuju obaja chlapci,vyborny datum ako zacat.doteraz som zhodila 25kg,no nieco mam naspat a potrebujem nabrat svaly,energiu a dobry pocit.Motivacia je vitana.Potrebujem kohosi na pridanie sa....Az budem chciet naletiet do chladnicky,tak sa mozem vyzalovat.Kto sa prida?vzajomna podpora velmi pomaha.

odm3
4. apr 2017

@sany28 Ťažko zaviesť pravidlá keď každému vyhovuje niečo iné. Skúsme to takto: vieme prečo nám to nejde – každý vie o svojich prehreškoch. Tak navrhujem presne si to zadefinovať, pomenovať a napísať sem na MK. Potom navrhnúť cielene konkrétne opatrenia a dodržiavať ich. Napríklad u mňa: 1. po obede mám príšernú chuť na sladké, že by som vraždila a neostane len pri tej chuti 😊, 2. Keď prídem z práce, asi o 17 som strašne hladná a neviem prestať jesť, 3. Deti večerajú dosť neskoro po tréningu – medzi 20-21, ja im chystám večeru a aj keď viem, že by som nemala najem sa spolu s nimi, alebo príliš ochutnávam, alebo dojedám po nich a to by som fakt nemala. Takže pravidlá pre mňa sú 1. vyhnúť sa poobede sladkému, 2. po príchode z práce sa najesť len do polosýta, 3. nevečerať s deťmi po 20 hod. Dajme si cieľ najprv vydržať prvý deň, potom celý týždeň a potom celý mesiac.

sany28
4. apr 2017

@fadama ved toto moj pripad detto

sany28
5. apr 2017

@odm3 awoj no to je dobry napad a ok suhlasim potom daj vecer hlasenie ako si dopadla veeellmi drzim palce , no a moje chybycky o ktorych viem a neviem sa ich zbavit a pritom viem ze staci toto vynechat a pojde to , takze 1. ziadne vyhryzacky medzi jedlami, ham tu a tam, a pojedanie po detoch😋 2. no za obedom aj ja mam chut na sladke a vyriesila som to tak , ze jednu hryzku z kolacika alebo niecoho ineho, ale len hryzka ,nie vsetko zozrat xixi, 3. Nejest do syta, 4. Vecer uz nic len nejaku bielkovinu alebo protein, vecere su premna dooosttt tazke😕 a vacsinou tam pohorim, 5.vela vody a cajov , ked bude chut na hovadiny tak pit dovtedy kym ma to neprejde. No a aj by stacilo 😁 . Ok dohodnime sa dnes 5.4.2017 Nas PRVY DEN, vecer pisem aj ja pa a diky ti pekne🙋🌻

vanesenka
5. apr 2017

Ahojte aj ja stále stojím či sa snažím či nie stále 62 a už ma vytáča to moje brucho už všetko by bolo ok len to bruchu som z neho nešťastná a leto sa blíži a ja sa rada obliekam pekne milujem nakupovanie ale s tým bruchom ma ani to nebaví

fadama
5. apr 2017

@vanesenka jáj co by som dala ja za 62 kg....😂

vanesenka
5. apr 2017

@fadama ale mám veľké brucho 😊 nejde ani koč o váhu ako o cm 😊 a son z toho brucha nešťastná strašne

angd
5. apr 2017

@vanesenka Ahoj, uz som to písala v inej téme, ak máš stále problém len S bruchom,zajdi sa vyšetriť,či nemáš diastazu.Ak ju máš, darmo cvicis na brucho, niektoré cviky to len zhorsia.Vyhľadaj si diastaza brusnych svalov.

sany28
5. apr 2017

@odm3 No awoooj ako? Ja bod jeden zvladnuty -ziadne vyhryzacky, bod dva za obedom sladke - som pohorela, bod treti- zvladnuty, bod stvrty - moja lasocka varila pizzu jeden trojholnik som zhamkala zleeeee, bod piaty zvladnuty , takze den 1. Tak na vacsiu polku zvladnuty som hrda a idem dalej zajtra hadam este lepsie, tak sup aj ty ako ti vysiel den pa azajtra sa ozvi znovu pekny vecer o tyzden sa odvazim a uvidim ci zislo dole 🌻

odm3
6. apr 2017

@sany28 haha aj ja som pohorela na tom sladkom poobede, ale inak som to zvládla - o 17 som sa najedla len do polosýta potom som ešte športovala - bola som behať a večer už nič. Išla som spať mierne hladná, takže prvý deň sa podaril.

sany28
6. apr 2017

@odm3 o tak super gratulujem ja mam uz odskakane 10min viem ze nie vela ale ked ja mam velke kozy a musim si ich pridrziavat fakt na nervy hned by som ich odtala , ale spotena som ako muco ,video co som kukala tak baba 20min dala a klobuk dolu , takze dnes to iste vsetkych 5 bodov zvladnut drzim aj tebe aj sebe palce nech tie dni ubiehaju a mame sa cim pochvalit ,pracuj ja mam dnes volno a zajtra makam papa

sany28
6. apr 2017

No cawes dnes max spokojna rano odcvicene ,upratane, ranajky smoothie, vela vody, obedik dva peciva, bola som v meste tak zato, doma potom zeleninova polievocka, nekava , a len ta spominana jedna hryzka, a uz nic, este vypijem cajicek a haja buva zajtra do roboty , ziadne vyhrizacky som nemala, a este som spravila pocas dna 100drepov na ritusku, a varila som ziadnr ochutnavky neboli som veeeelmi spokojna tak pa a drzim usilujucim babam a mojej partacke odm3 palce silno nech sa to pomaly stane nasim zivotnym stylom a nie chudnutim , som mrtva takze bru noc

odm3
7. apr 2017

@sany28 ahoj, ja som zvládla včerajšok tiež - všetky tri záväzky, bola som aj plávať, išla som spať mierne hladná. pri večeri som mala problém sa udržať ale dala som to. Druhý deň za nami 🙂

sany28
7. apr 2017

@odm3 no super ako nam to ide "zrazu"😛uvidim ci aj na vahe to pojde dole a to plavanie ti zavidim hned by som isla kazdy den ale mesto mam cca 24km daleko takze nic z toho, drzim palce vecer pisem ako som na tom zatial v poho pekny dnik prajem🌻🌻🌻

sany28
8. apr 2017

Takze vcera supis az na jeden stlpik coko, kolegovia mali meniny, a mam 400drepov urobenych, takze wauuu a idem dalej dnes rano odskakane 10min viem ze nie vela aspon daco , drzte sa 🌻🌻

sany28
9. apr 2017

Takze dnes super hlavne som nepocitovala hlad a tych vyhryzaciek som sa zbavila ,vela vody ranajky pol krajca chlebika zelenina a syrik, obed 2knedliky s kuracim stehnom a kapustou to sme spapali s malou a vecer smothie- tvaroh mlieko kakao banan med a ostalo mi aj na zajtra , no a zhamkala som okolo obeda makovnik😋 inac som spokojna a ovsem kazdu hodinu 20 drepov ,bru nocku v stredu rano sa vazim tak snad teraz 1kg a potom mi staci po pol kile, a veeeelllaa vody 🌻🌞

sany28
10. apr 2017

Odm3 kde si sa sa zatulala ,si ma nechala v tom ? Ja zatial ok az na sladke pudingove ranajky ale potom uz nic a obedik to iste co vcera a rano aj cajik pol litra a hlavne veeeela voooddddyyyy no a na veceru cottage s uhorkou a veeeellla voooddyy😁tak sa drz a ozvy sa potom pa a pekny den🌻🌻🌻🌞🌞

odm3
11. apr 2017

ž som tu 🙂. víkend bol ťažký - musím veľa variť pre deti a potom to nejesť, alebo len do polosýta. Ale dala som to - minimálne dva body z troch sa podarili. Pondelok som zvládla- všetky tri body a ide mi to pomaly dole, aj keď zatiaľ žiadne váhové rekordy nepadli. Musíme vydržať - leto sa blíži 🙂 Držím palce.

sany28
11. apr 2017

@odm3 ja v poho len si nesmiem dat sladke vela lebo pohorim, a supeeer ked ti to ide a ty si sa uz vazila?ja zajtra sa vazim tak som zvedava, ale co je najhorsie ze idu sviatky bude to tazke, som zvedava pa a drz sa zajtra hadam 1 kg dole aspon

odm3
12. apr 2017

@sany28 ja sa vážim každý deň, ide mi to pomaly dole ale zatiaľ žiadny váhový rekord. Včera som pekne zvládla všetky tri body. Sviatky budú kritické - budem variť pre 6 ľudí. Musím sa niečím motivovať aby som to nepokazila. Tak koľko si dala dole?

sany28
12. apr 2017

@odm3 no ahoj ja za tyzden 1,4kg cize pllnnnneeee spokojna a zvladam to dost dobre no a tie sviatky uvidime a tebe kolko zislo za tyzden ? Drzim palceky a daj vediet

odm3
17. apr 2017

@sany28 Ahoj, tak ja som cez sviatky totálne pokazila celú diétu. No nič iné mi neostáva, len zajtra znova začať ☹. Dávam si teda cieľ vydržať prvý deň - zajtra. Ty ako?

sany28
17. apr 2017

@odm3 chachacha musim sa zasmiat myslela som na teba ze ako sa ti dari ja som v sobotu piekla varila cely cas v poho a vecer ked som si uz konecne sadla tak som to dosrala 😋 v nedelu ok ale so sladkym a dnes ranajky obed v poho poobede navsteva tak som neodolala a teraz som v nocnej a mam tu len zeleny caj a nejaky celozrny chcebicek, takze ano suhlasim stebou zajtra znovu prvy den a vydrzat ,ja sa v stredu odvazim dufam ze som nepribrala lebo ma picne ,predtym 1,4kg za tyzden a teraz dufam ze aspon 100gramov 😁😁😁😁 a budem spokojna tak sa drz a zajtra dam vecer vediet ako som dopadlo bo kolace este su😛papa

denisa12345
17. apr 2017

Ahojte 🙂 začínate niekto chudnúť ? 🙂 teraz niekedy ? zišla by sa podpora 🙂

fadama
17. apr 2017

Mozem sa k vam pridat ? od zajtra 1 den ?

sany28
17. apr 2017

@denisa12345 awoj jo zaciname po sviatkoch znovu ja a odm3,od stredy po stredu som schudla 1,4kg a teraz sa budem az v stredu tak dufam ze som nepribrala tak pod snami od zajtra tvoja vaha a vyska? Ja 160cm a 85,2kg a prvy ciel 75kg tie som mala v lete , vecer dam vediet ako som prezila🌻

sany28
17. apr 2017

@fadama jasne ze mozes daj vahu a vysku a o tyzden uvidime co sme schudli ,moja vaha a vyska a ciel som tu vyssie pisala tak sa drz ,neboj das to🌻🌞

juliet86
17. apr 2017

Caute.mam 174cm a 72 kg a do leta by som rada mala 67-68. Ja uz som asi 30kil aj schudla aj pribrala za 15rokov a ma to nebaviiiii

fadama
17. apr 2017

@sany28 Dakujem , ja mam 70 kg a vysku 158cm. chcela bu som na 60kg.

sany28
17. apr 2017

@juliet86 caw caw no ty mas dost dobru vahu ale chapem ,no tebe to pojde pomalsie lebo nadvahu nemas ako ja ale drzim palceky kazdy je s nejakou inou vahou spokojny ,ja mam 165cm a takych 63kg by mi uplne stacilo, drz sa daj zajtra vecer vediet ako sa ti darilo🌻🌞

sany28
17. apr 2017

@fadama tak taku vahu by som aj ja moc chcela vyska si skoro taka ista tak sa drz a zajtra daj vedieť ako ti dopadol den , inac ja obed mam vzdy klasický len v mensom mnozstve, u mna kg idu hore s cukru a muky ako asi u vela ludi, pijem iba vodu ale veeeelllaa ,sladke vody nepijem uz skoro 2roky ale ja by som chcela tak 2-3kg za mesiac ziaden extrem, bo to nedodrzim=mnoho diet predtym. Ved ked zoberes kazdy mesiac do Vianoc 2-3kg schudnut to mas cca od16 -24kg a to uz je pekne ok pa🌻🌞