Moja 10 mesačná výzva od 2.9.2015
Kedze zacina skola,do tried mi nastupuju obaja chlapci,vyborny datum ako zacat.doteraz som zhodila 25kg,no nieco mam naspat a potrebujem nabrat svaly,energiu a dobry pocit.Motivacia je vitana.Potrebujem kohosi na pridanie sa....Az budem chciet naletiet do chladnicky,tak sa mozem vyzalovat.Kto sa prida?vzajomna podpora velmi pomaha.
@rik01lulaka a kolko más teraz ?
Jezisiiiii veľa...ráno som sa vážila však som dnes mala začať...110kg 😢
Jój tak 110 kg to je uz dost, ale dás to musíme sa vsetke posnazit a hádam to pojde dole .🙂
@rik01lulaka tak to klobuk dole ze si dva mesiace bola v ketoze... to by som ja nedala z toho by mi prepinalo. A ako vyzera cca tvoj jedalnicek v "dobry" den a v zly den? Aka strava ta dostala k 110kilam? Vies ono mozno ten pristup vsetko alebo nic nie je najlepsi. Bud 100 percent keto alebo? Neuvazovala si nad tym najst zlatu strednu dlhodobo udrzatelnu cestu? Ja som tiez unavena z tych vykyvov hore dole. Velmi ti drzim palce! A z tej vahy sa nedes! Zvladnes to!
Caute baby! Dako ste ticho tak napisem ja 🙂 bola som statne nachcipana. Moj jedalnicek vcera:
Rano vlocky s jablkom skoricou a biely jogurt
Ostatne dokopy Kohuti vyvar, 6krajcov razneho chleba s maslom a cesnakom, 2jablka, miska hrozna.
Mohla som sidat o krajec menej a o ovocia trochu menej. Dnes to bude podobne. Zatial mam v sebe len to co aj vcera na ranajky a cakam kym mi vyhladne na tolko ze dostanem chut do jedla ;) drzte saaaa
@juliet86 tak v ketoze bol asi takýto...rano oprazena kapusta s vajcom a slaninou, obed šalát s nejakym mäsom resp.zeleninove jedlo a dosť veľa vody.
Zlata stredná cesta bola ta ketoza...nejako mi sacharidy nechýbali ked som bola ustalena tak som si aj sladejsie dala bo ma nevyhodilo hneď a k 110 kilám som sa po pôrode vyzrala bo malá len na cici a s mojimi prsiami sa kojit v satke nedalo alebo tak bo som si musela aj musím pri kojeni drzat prsnik tak sme len sedeli celý den a cicali von sme chodilu na max2 hodiny aj to vela bo mala zacala revat...a nic som nestihala a kedze mala sa narodila v novembri tak to uz boli k dispozicii najjednoduchsie zranice teda kolace...jooj jak ja seba za to neznasam a to mi po porode kym som bola u mojej mamy kilá isli ako voda dole bo v tehu som tiez viac menej paleovala...☹
A teraz mam problem sa nastaviť a potrebujem...
Moj stale nachcipany jedalnicek dnes:
Ranajky vlocky jablko skorica biely jogurt
Obed rizoto s mozzarelou
Vecer vyvar kuraci a 4krajce chleba s maslom a cesnakom. Viem ze ten vecer nic moc ale snad som aspon tak ze nepriberam
caute baby. ako sa vam dari?
ja sa este doliecujem. po dvoch tyzdnoch som sa postavila na vahu 71.4 cize nepribrala som cez sviatky a chorobu...co sa vcelku ze tesim
Mojim snom a cielom, ak by bol svet dokonaly je na den deti, je to 1. juna (ale envadi ak to bude aj v polke juna vsak co az vtedy zacne kupacia sezona), ze, cize za cca 5-6 tyzdnov vazit 68.5 a ostan tam do vianoc :D myslim ze 3 kila za 5-6 tyzdnov nie je uplne mimo.
Snad bude pekne pocasie vonku a budem sa moct vela prechadzat.
vcera som jedla moju rannu klasiku, potom slaninu vajcia 2 dve hrianky s maslom, potom 150g pecenych zemiakov so smotanovou omackou a potom nic.
Mam tyzden pred kramami, takze sa skusim odvazit az o dva tyzdne. Drzim vam palce vsetkym!
Ja idem na ketozu dufam sa podarí...zatiaľ sme len tak viac paleo bo este máme ako také zásoby lákadiel, ale hádam od zajtra...a to ešte teda aj kramy prídu☹ a vtedy som zravaaaa...ale dnes som bez nepovolených sacharidov...A zajtra zrejme hladovka na rýchlejší nástup ketozy...
P.S zabudla som, že musím dopiť vinko v chladničke...
Cieľom je do kontroly u gyndu...asi tak v july tiež dať dolu cca 15kg aby sme mohli baby robiť🙂 tak už len kôli tomu by som chcela aby sa podarilo...🙏
Ahojte baby,tak ja sa celkom držím 🙂 snažím sa nežrať ,ale iba jesť 🙂 sladke týžden nejem čo je teda u mna zabijak..,ale nevydržala som a cez víkend upiekla mrkvanky (82% maslo,šp.muka,mrkva) a obalila som ich v kokosovom cukre..) to bol moj hriech..
Inak sa snažim pravidelnejsie jest a ked uz musim pečivo (co musim ☹),tak nejake špaldove,alebo celozrnne a s kopouuu zeleninky...
v týždni obedy vyzerali takto: špenat s vajkom a trošku zemiakov, kuskusovo-zeleninkove rizotko, sojove platky na sposob gordon blue 😨(blee) a zeleninkove salaty..
No a ešte bojujem s pitným režímom..Musím sa naučiť viac piť.. Momentalne sa držím iba okolo 1,5l čo je malo,zajtra musim aspon 2l... A na váhe som ešte nebola...Asi zajtra rano sa odvážim ,teda nech mam presne týžden 🙂
Držím Vam palce,nech sa darí 🙂
Takže hladovka nevyšla malú som kŕmila tak som si dala, ale nič čo nemôžem...🙂 aaa tetin muž má vraj dietu asi takúto: 8 hodín môže jesť, s mierou a zdravo, zvyšok nič len vodu. Vraj schudol 40 kg tak to idem skúsiť...
Nastavila som si 8 hodinovku jedaciu od 8.00 do 16.00...ja som po týždni ťažšia o kilo, ale pripisujem to tomu, že mám krámy. Takže nech sa nám darí :-P
@rik01lulaka heeej? Tak to skusim aj ja tu osem hodinovku ale od 10tej do 18 kto skusi somnou najprv tyzden a potom az mesiac ?
@sany28 ja som zvedavá ako vydržím, ale prvý deň je za mnou 🙂
@rik01lulaka heeejca ako v pohode? Ja skusim od zajtra a na veceru si dam protein s mliekom , polovicka ma tak mu smajznem 😁😁😁tak sa drz a 1cka za dneska pre teba zajtra sa ozvem ako som dopadla, tebe kolko kg treba dat dole?
Babule je tu niektora z vas, ktora este koji?
@katka1981 ja kojim....
Žienky takže už týždeň som úspešne v ketóze a kilečká idú dole, cvičím 20 min. denne na orbitreku a k tomu jem len 8 hodín a potom už nič...(nejaká tibetská či aká metóda) a za týždeň 5 kg ( voda a glykogén viazaný vo svaloch...) A v nedeľu ideme k starkovcom takže dieťa bude mať zábavku a ja si vychutnám behanie po mojich krásnych štiavnických vrchoch 👏
@rik01lulaka ahoj, ja som tu nová... a máš nejaký konkrétny jedálniček pri ketóze? ďakujem 🙂
@ikulka07 Ahoj...konkrétny nie...len to čo povoľuje ketogenické paleo...teda nepresiahnuť 50g sachaidov na deň...teda zleniny hodne, trochu maska alebo vajec a veľa tukov na začiatok...
@rik01lulaka ďakujem veľmi pekne 🙂, rozmýšľam, či to neskúsiť..., momentálne som vynechala pečivo+sladké, snažím sa jesť zdravšie a cvičiť 🙂
baby, dako to tu viazne.
Ja som sa vratila zo Slovenska kde som pribrala 2 kg ( za cca 9 dní) tak od dnes dufam ze to dáko dám do svadby (co je 99dní) by som chcela schudnút aspon na 65kg co je 7kg. No budem si musiet davat pozor no neviem ci to dám .
A vám sa ako darí ?
@fadama Ahoj a čo si bola u rodičov? To sa dobre priberá...ja som u rodičov teraz a včera bol prehrešenýýýýý :-/ ale darí sa ťuk ťuk ťuk. Zatiaľ podľa váhy u rodičov ( neviem či to aj neskresľuje, bo ja mám inú) ukzuje 9 kg. Každý deň si dávam nordig walking, keď som doma orbitrek...
a to dáš v pohode za 99 dní 😉 držím palce
@rik01lulaka áno boli sme aj u rodicov ale aj v cukrárni 😀
9 kg tak to je uz pekné a co je to prosim ta nordig walking ? 😲
@fadama to je to chodenie s paličkami...🙂 joooj jakú ja mám chuť na takú dobrú čkololádovo višňovú tortu s marcipánom🎂 no tak snažím sa nemôžem polaviť aj keby som veľmi chcela...
@rik01lulaka jáááj a to kolko prejdes ? No ja tiez na podobné dobroty musim zabudnut.
Aj ja ti drzím palce.🙂
s
@fadama na km neviem aj apku som si stiahla, ale nejako nepočíta...a sama som zvedavá koľko to je... doma na tom orbitreku to je 20 min...ale toto sa ani porovnat nedá s orbitrekom....keď zistím napíšem...
ahojte, mne to nejde - cez týždeň, vždy v pohode, ale potom príde víkend a poruším to - lebo varím a pečiem pre hladných teenagerov - oni rastú aj športujú a strašne veľa jedia - a ja nevydržím len navariť a napiecť a potom sa len pozerať keď som hladná. Je to ťažké..

@juliet86 a ano sla som bez všetkého...zemiaky, strukoviny atd. Všetko som vylúčila...samozrejme aj alkohol...