icon

Moja 10 mesačná výzva od 2.9.2015

voskovka
30. aug 2015

Kedze zacina skola,do tried mi nastupuju obaja chlapci,vyborny datum ako zacat.doteraz som zhodila 25kg,no nieco mam naspat a potrebujem nabrat svaly,energiu a dobry pocit.Motivacia je vitana.Potrebujem kohosi na pridanie sa....Az budem chciet naletiet do chladnicky,tak sa mozem vyzalovat.Kto sa prida?vzajomna podpora velmi pomaha.

emuskaaa
7. jan 2016

@sany28 no ide to tazko a hlavne ak chces dat 0,6 za den dole normalna vahavchudnutiavje tak 1-1,5 kg tyzdene kedbchudnes viac a rychlejsie tak pokozka sa bestiha stahovat 😒 tak zeny pamalicky dalej zajdete 😉

sany28
8. jan 2016

@emuskaaa však nie za deň ale za týždeň je 25 týždňov do leta A ak každý týždeň pôjde dole 0,6 kg tak tých 15 mám dole, ja nie som blbucka že za deň kokos

sany28
8. jan 2016

@emuskaaa z takých extrémov som vyrástla 😉

odm3
9. jan 2016

Ahojte, ja sa dnes musím pochváliť - dala som svoj rekord čo sa týka behania aj váhy, dnes ráno som zabehla takmer 10 Km za niečo vyše hodiny, spálila 1300 Kcal - nie je to žiadny super výkon, ale je to môj niekoľkoročný rekord a myslím, že pri mojej váhe je super. Váha mi ukázala 86,4, čo je tiež môj rekord, aj keď viem, že veľká časť straty je voda, ktorú zachviľu naberiem späť. Schudla som od septembra len asi 6 Kg ale cítim to - aj pri tom behu, ide to lepšie.

sany28
9. jan 2016

No super chvalime a velmi len tak dalej dufam ze sa konecne rozkyva aj ta moja vaha nqdol hlavne uvidim v pondelok aj ked tento tyzden bude asi nanic viem to a ani vahu uz nepotrebujem chichi

sany28
11. jan 2016

No cawinko baby takže 0,5 kg dole čiže 80,5kg A ideme ďalej teraz už po 0,6 kg musí byť aby som bola do leta eňo ňuňo

natalym
11. jan 2016

@sany28 0,5 kg dole? Si sa vycikala. 😉

sany28
11. jan 2016

@natalym čo nerozumiem? Tvojej odpovedi

sany28
11. jan 2016

@natalym jaj že málo tak to bolo myslené, premna to neni malo, nepotrebujem chudnúť 3 kila zq týždeň A potom jojo efekt na to som už veľká na také drastické diéty, takže tak že vycikala kokooosss, to už hej

janaochi
11. jan 2016

@sany28 dobre na to ideš, držím palce, ani ja už neverím na úbytky 3kg týždenne a následné jo-jo. Ja tiež chudnem pomalinky, za 10 mesiacov 9kg, ale aj s prestávkami cez opekačky v lete, cez vianoce, atď, potom sa vraciam k starému režimu a čo je dôležité, aj počas ,, páuz", kedy jem čo mi príde pod ruku nepriberám-to je pre mňa dôležité, ja nechcem schudnúť 3-4 kg týždenne a potom sa vrátiť po prvom normálnom najedení na pôvodnú váhu, chcem trvalé výsledky a toto je cesta. Držím palce. 🙂

sany28
11. jan 2016

@janaochi no ved zato ja ze ti je smiesnych mojich pol kila a ja ze ty chudnes aspon 3 kila tyzdenne ale ano tak je najlepsie chudnut pomalicky akoze niekedy mi padlo aj 1,7 kil za tyzden ako kedy a toto je povianocne startovanie moja polovicka mala narodky a teraz bude mat moja mala takze oslava torticky a tak taze stymi pol kilami som spokojna a tych 0,6 co mam dat kazdy tyzden si myslim ze to pojde bez stresu a hladovania inac drzim palce a ozvem sa v pondelok

sany28
11. jan 2016

@sany28 jaj a moja povodna vaha jul 14 98-99kg a teraz 80,5 kg cize 5 a pol mesiaca cca 18 kil pol roka po porode som pred porodom106 kg fuuj

emuskaaa
12. jan 2016

Ahojte ja som tu bola naposledy 18.11 a mala som 67,8 kg momentalne moja vaha klesla za necela dva mesiace na 64,9 kg nic moc no ale tak toho roku na dovolenku nejdeme tak ze mam rok a pol na to aby som sa dostala na super 50-52 kg 😏 dufam ze to dokazem 😁

sany28
19. jan 2016

Baby caute mne to dajako uz nejde pred tyzdnom 80,5 a v pondelok ze 81,1 nechapem tomu jedine co sa zmenilo ze uz nekojim alebo ze budem mat svoje dni zeby ja neviem poradte mi lebo vaha uz skoro poletela vonku pomoooc

veronikabarkacsova
19. jan 2016

@sany28 ahoj.nic si z toho nerob.niekedy sa vaha zastavi a o par dni pekne klesne. Ja od vianoc stojim na 68 a tiez uz mi to lezie na nervy.len treba vyckat.

sany28
19. jan 2016

@veronikabarkacsova jezisi dufam ze sa to pohne smerom uz len dole lebo v lete chcem mat 65 kg stavili sme sa s polovickou mojou o 200 eur a to chceeeeemmm! Dufam ze to nevzdam ty mas nato nejaky trik co ta nakopne??

sany28
19. jan 2016

Baby nemôže to byť aj tým že som prestala kojit???

odm3
20. jan 2016

@sany28 Ahoj, ja si myslím, že to kojenie spraví svoje, ale záleží na tom či kojíš dojča, ktoré len z mlieka priberá aj kilo za mesiac alebo väčšie dieťatko, ktoré už papá aj iné veci a mliečka si len trochu cucne. Mne sa váha inak takto isto hýbe stále - napríklad včera 86,0 a dnes 86,8, niekedy to pôsobí dosť demotivujúco, tak ťa úplne chápem. Ale ono to vždy nakoniec klesne, ten tuk ide dole, len sa hýbe obsah čriev a vody v tele. Neboj, do leta budeš kočka 😉

sany28
20. jan 2016

@odm3 diky za povzbudenie mala ma pol roka A včera bol prvý deň čo som nekojila vôbec prestala som koli práci materská konci A peniažky treba no to dúfam že to pôjde dole lebo už fakt včera som sa postavila na váhu zo zvedavosti A ešte že Z pondelkajsich 81,1 je že 81,7 bože strašne nechápem viem že sa nemá vážiť každý deň ale ja potrebujem vidieť že to ide dolu A na potvoru ešte viac je mi z toho zle!

veronikabarkacsova
20. jan 2016

@sany28 začala som chodiť na jumping.tak dufam že to pomoze

sany28
21. jan 2016

@veronikabarkacsova jej super ja bývam na dedine A do mesta to mam pol hodiny autom čiže U mňa to neprichádza do úvahy, ja budem V lete kopať záhradku A okopem aj susedom chcachacha

odm3
21. jan 2016

@sany28 Teraz keď si prestala kojiť tak ti to pôjde možno pomalšie, ale do leta máš ešte dosť času. Mne sa moja osobná váha tiež zvykne vyškierať s vysokými číslami, potvora 😠 – ale som sa naučila, že treba len vytrvať a ono to nakoniec predsa len klesne. Niekedy čakám aj 3 týždne a potom zrazu aj kilo a pol dole. Tak klapky na oči a ísť vo svojom režime ako slepý kôň, ide to síce pomaly ale o to trvácnejší bude potom výsledok.

20tanicka20t
21. jan 2016

Baby poraďte mi snažím sa jesť zdravo a piť veľa..ale jedlo si vôbec nevážim ani nerátam kalórie..myslíte že sa mi podarí schudnúť??

nateeka
21. jan 2016

@sany28 ahoj,mne sa zacala vaha hybat dole az ked som prestala kojit! Takze hlavu hore,urcite ti to pojde rychlejsie dole a este ked si začala pracovat! Ved aj mlieko v prsiach nieco vazi,tie odchylky môžu byt aj to. Drzim palceee 🙂

sany28
21. jan 2016

@odm3 diky pekne za povzbudenie dúfam že vydržím A nenechám sa odradiť už len V pondelok sa odvazim a dúfam že to išlo dole lebo to už budem nasrata ale hlavne sklamaná A skúsim pokračovať tak ako doteraz aj keď už môžem jesť všetko keď nebojím malú ale jedno som dosiahla I tak pijem len čistú vodu A netaha má to k malinovkam A džúsom A ani k mlieku tak mi drz palce V pondelok sa ozvem že či váha letela von oknom alebo ni chichi

sany28
21. jan 2016

@nateeka joj to by bolo super keby mi to išlo ešte lepšie ako predtým ale ze keď sa vytvaralo mlieko tak vtedy som tiez potrebovala energiu na nové no A asi zato to išlo ale zase pravda je že O to mliečko som ľahšia uvidím A dám vedieť diky za tie palce

sany28
21. jan 2016

@20tanicka20t uvidíš po týždni ja jem tiež všetko

sany28
26. jan 2016

Caute baby no vcerajsia vaha 80,5 kg cize z tych mojich ukrutnych nechapavych 81,7 kg teraz dufam ze v pondelok to bude uz 79,9 lebo okolo tej 80 tky sa mocem ako zatulany psik ,chvalabohu to islo dole ja viem ze ked sa dostanem na tych aspon 78 79 tak ma to pozenie vpred a pojde mi to lahsie lebo aj ked cez 90 tku som sla tak som sa motala ale nie az tak ako teraz no uvidim v pondelok sa znovu odvazim inac pre istotu som baterku z vahy vybrala lebo iba to kukam ako taka tuki tuki takze uz len v pondelok cawte a drzte mi palceky ja kazdej z vas drzim ako sa len da✊👍✋👏

veronikabarkacsova
26. jan 2016

@sany28 blahozelam. no vidis ako pekne to spadlo. ja uz 2 tyzdne chodim cvicit a drzi sa mi vaha stale na 68 uz som nahnevana preto som povedala ze az o mesiac sa najskor odvazim , lebo vidim na sebe hlavne v pase ze sa zmensujem 🙂 ale vaha stake to iste cislo ukazuje . a potom ked sa odvazim som demotivovana. takze sa ozvem na konci februara. moj ciel je 65 kg. to by bolo 9 kg dole . drzim vsetkym palce.

19841002
26. jan 2016

@veronikabarkacsova to zato,že asi ti probudli svali. U nás sa v skupine vždy merali len cm. Váhu sme videli na začiatku a na konci raz. A teraz ani necvićím nedi3tujwm alw váhu si držím ba cez sviatky som schudla kilo.