Motivácia k chudnutiu. Kto sa pridá?
Tak dievčatá, veľa z Vás sa rozhodlo začať chudnúť. U mňa toto rozhodnutie padlo symbolicky k začiatku roka, tak sa už skoro dva mesiace trápim, ale potrebujem podporu. Za dva roky som sa vypapala o cca 15 kg a pri pohľade do zrkadla som sa rozhodla, že už musím niečo so sebou robiť... Tak baby, ak tiež potrebujete niekoho, kto by Vás podporil, pridajte sa 🙂
@veronika773 Na začiatku "púte" sme viaceré.. Ja som zatiaľ od januára schudla len cca 2 kilá, takže ešte mám na čom pracovať... Teraz sa chcem zamerať hlavne na stravu, ktorá je v mojom prípade hororová... Držím Ti palce...
@dievcatko_123 tak prvé 1,50 kg je dole...trochu ma to naštartovalo, keďže je to len 5 dní, čo som zmenila jedálniček, bodaj by to tak išlo aj naďalej. Čo ma prekvapuje, že nie som vôbec hladná a aj na cvičenie som si už zvykla- konečne nemám svalovicu...🙂...ty sa ako držíš?
@veronika773 Ahoj, ja som dala dole už dva kilá, takže motivácia tam je tiež 🙂 Momentálne som mala problém s chrípkou, tak cvičenie šlo bokom.. Musím sa hlavne preliečiť a potom môžem opäť začať makať 😀
ahojte ja som sa konečne donutila cvičit rano pol hodinku. chcela by som aj večer ale som unavena hlavne ked mala nespi a sme vonku. Kedy cvičite vy?
@dievcatko_123 tak to fajne...včera som už porušila..samozrejme- to by som nebola ja 😠 ...čo by som dala za takú pevnú volu ako tu niektoré baby majú, ach jaj...ale dnes si o to viac pocvičím. 🙂
@adriana71 ahoj, tak ideme na to, dnes som začala tým, že som vylúčila pečivo a chlieb a hlavne dodržiavať intervaly medzi jedlami, nič medzi tým nezobkať, to je môj hlavný problém, lebo u nás stále niekto niečo papká a ja mu to chystám. Dnes som si dala 50 brušákov, cvičiť nestíham, cez deň bez šance a večer už nevládzem. Začala som preto robiť brušáky s malou cez deň, kedy ma to napadne. Cvičiť ráno je výborné, ak si to vieš zariadiť, vtedy vraj dobre spaľuje. Držíme si palce. dobrú noc.
@adriana71 Ahoj, ja cvičím buď cez deň alebo večer...
@veronika773 A v čom si porušila?? Jedlo?? 🙂 Ja sa hlavne kvoli tomu nestresujem, niečo sa nepodarí, nevadí... Úsmev a ideme ďalej 🙂
@jana661973 presne večer sa mi tiež nechce , tak aspon tie rana zatial držim mala pozera rozpravku, dam si ranajky vločky , alebo mrkvu s jablkom, a potom za hod cvičim...a čo si davaš večer? bielkovinu ?
Ahojte kočky 🙂 pridávam sa k vám ak môžem.. ja som začala minulí týždeň v pondelok cvičiť podľa Jillian Michaels a ten istý týždeň od stredy som na 28 dňovom detoxe od Mačingovej..a poviem vám že sa cítim naozaj skvele.. pomaly začínam vidieť aj výsledky.. rozhodla som sa že v lete si kúpim na seba polovičné plavky tak sa vymakám...bude to dlhá cesta ale som odhodlaná zvládnuť to 🙂 držím palce my to predsa dáme 🙂
@dievcatko_123 áno jedlo, u mňa je to kameň úrazu...dala som si večer s milým pizzu a pohár vína... 😅 ...hanba mi...ale potom som si o to viac večer pocvičila..no nevadí, ideme ďalej s ešte väčším odhodlaním.
@veronika773
@dievcatko_123
@isabel11163
@jana661973
@adriana71 Ahojte baby, pridavam sa do klubu 😉 Od pondelka som sa do toho pustila. Chcem schudnut 8 kil, zacala som upravou stravy, kazdy den cvicim a musim- chcem vydrzat. Uz nechcem dopadnut ako minule leto ze som sa hanbila za brucho na kupalisku 😉 Niesom neviem aka tucna, ale stale si pripadam ako v 5tom mesiaci tehotenstva a pritom krpec ma uz 2,5 roka, takze ani na poporodne brusko sa uz vyhovarat nemozem 😀
@adriana71 Ja som začala poriadne len včera, zatiaľ sa držím, dúfam, že to budem môcť napísať aj o 4 týždne, na večeru sa snažím zeleninu alebo bielkovinu, nemala by to byť múka, zemiaky, ryža. Držíme si palce, aby sme boli do leta kočky.
🙂 😉 veru a dame vysledky o mesiac
@adriana71 super nápad s tými výsledkami po mesiaci.. mohli by sme dáku tabuľku si urobiť... keď budem mať čas, tak sa na to kuknem v priebehu nasl. dni
Ako sa Vám darí baby?? Ja som dnes začala cvičiť 30 shred od Jillian 1. level, no mám dosť.. Kondícia nulová 🙂
@veronika773 Keď si dáš len občas tak to nie je katastrofa, horšie by bolo, keby to bolo pravidelné 😀
@dievcatko_123 ahoj ja mam to cvičenie tiež od sestry len mam niečo zle nastavene tak nejde prehrat zatial cvičim z kalanetiky nejake cviky už sa tešim na tu Jillian 1. level , mohli by sme pridat aj nejake recepty. 🙂
Ahoj baby 🙂 ako som už vyššie písala začala som s Jilian a detoxom od Mačingovej dnes som začala 3 týždeň a hlásim 4 kg dole, v páse 7 cm,cez prsia 4 cm,boky 2 cm,stehná 3 cm,ruka 4 cm, takže som spokojná je to naozaj pekná motivácia ideme ďalej 🙂 ako sa vám darí ?
@isabel11163 waw 🙂 Si super, zas ma raz niekto namotivoval 🙂 Dúfam, že o mesiac budem aj ja hlásiť pozitívne miery 😀
@isabel11163 ja sa zatial nemeram až o mesiac 🙂
@renka157
@adriana71
@veronika773 ahojte baby, ako sa vam dari??
@dievcatko_123 ahoj u mna zatial nič nove držim sa zdravej stravy 🙂 mäsko ryby zelenina vločky a kopec vody...s tym cvičenim to je slabšie 😠 musim sa viac snažit uvidim čo ukaže konec mesiaca.
@adriana71 u mna je to skor naopak, pohybu dosť ale s tou stravou sa trápim 😒 Ale dobre hovoríš, uvidíme na konci mesiaca 🙂
@dievcatko_123 ahoj, dlho som sa tu neukázala, lebo som bola u svojich rodičov a tam som papala a papala a ležkala...no váha stojí, ale ani sa nedivím, skoro vobec som sa neobmedzovala, tak sa od dnes do toho na novo púšťam..🙂snáď do leta budem ako laň..🙂 😅
@veronika773 Držim Ti palce Veronika 🙂 Do leta to dáme neboj 🙂
@dievcatko_123 Ahoj,....ako sa ti darí so zdravou životosprávou, ak sa ešte stále s tým pasuješ...ja sem-tam...asi podľa nálady...no čo ma viac mrzí- necvičím...nejdem sa akosi k tomu odhodlať...potrebovala by som dobre nakopnúť do ... 😠
@veronika773 ahoj moja, no dariť sa celkom darí, aj keď pomaly. Za 4 mesiace 4 kg dole... Ale na začiatok stačí, aj dáke cm išli dole tak sa vytešujem... ale dosť som to flákala... teraz chcem opäť začať drieť :D Veľa zdaru :D
@dievcatko_123 Mne stojí váha na tom istom mieste už dlhú dobu, ale nie je sa čo čudovať, keď žerem ako kyselina...aj cvičenie som už vzdala, ale čo jedno ma teší, že konečne mám na začiatku mojej váhy číslo "8"..🙂...hneď sa na to lepšie pozerá...no tam som zastala a ani za svet ísť nižšie...

@dievcatko_123 veď to...pozitívne myslenie..a pevná vola, tá hlavne mne chýba, vždy skončím chudnutie som slovami: nikdy som chudá nebola a asi ani nebudem...no dúfam, že teraz to bude iné..tiež ma nakopli tiež fotky o ktorých tu píšete...už aby sme aj my všetky boli tak so sebou spokojné... 🙂