icon

Motivujeme sa navzájom

mikema
15. jan 2015

Ahojte baby, tak do skupiny "Fitness (zdrave) recepty" nepatrime a "Cesta k mojej premene" vas vela neprilakala, otvaram diskusiu.
Pre vsetky nove:
Chceme si tu davat ciele, ktore spolocne budeme zvladat. Vcera sme mali ciel: jedno jedlo nahradit salatom a pol hodiny cvikov na zadocek a stehna.
Ked sa tu vsetky stretneme, pokracujeme dalsou ulohou 😉
Vzdy vecer sa tu stretavame a piseme nase (ne)uspechy.
A este pre porovnanie:
Mam 164cm a momentalne 65 kg a chcem ist na 55kg.
A vy? 😉

betuta1
15. jan 2015

ahojte tak som tu aj ja zacala som od januara moja vaha 82,5 kg prvy tyzden som len vynechala sladke a tento tyzdne som zacala cvicit cca polhodku a snazim sa teda aspon to jedno jedlo nahradit salatom alebo polievkou zatial to ide dnes som sa vazila a mam 81 kg huraa 🙂 len vydrzat moj ciel je 62 kil 🙂 dajte nejaku dalsiu ulohu nech ma to chudnutie neomrzi 🙂

ivetlo
15. jan 2015

@betuta1 Tak tebe to ide. Ja som tiež začala, sama sa snažím. Ja som obmedzila sladké, rotoped 45min tak 3-4x do týždňa, a cez obed nahrádzam prílohu šalátom. Moja štartovacia váha 82,5kg a vážiť sa teda ešte nejdem, mne sa nezdá že by som už chudla. :(

majoska
15. jan 2015

mozem sa k vam pridat?? mam 85kg, 170cm.....zacala som od prveho..... 🙂

mikys1
15. jan 2015

ahoj ja som začala od 4.1 mala som 86kg a 164 cm .Môžem sa pridať?

moor
15. jan 2015

ahojte, u mňa to nie je o kilách, ale o centimetroch. Mám 167 cm a 55 kg, pre niekoho možno v pohode, no rada by som sa konečne zbavila prebytočnej slaninky v oblasti pásu, bokov a stehien. Je to môj dlhoročný problém a verím, že sa s tým dá niečo spraviť, aj keď mi to stále nejde... @mikema tú včerajšiu polhodinku som si odmakala dnes 🙂 som na seba hrdá 😎

lulusha
15. jan 2015

caute baby! tak ja tiez zacinam kazdy rok, pripadne vzdy pred letom 😀 mometalne meriam 168 cm a vazim okolo 63 kg, co je pre mna uz dost... Moj ideal je 57-58 kg, cize to chcem dosiahnut. Zhruba pred dvomi rokmi sa mi podarilo dostat sa na 58 kg, stravovala som sa podla principov Norbi Update, co je v podstate nizkosacharidova dieta. Bolo to spociatku tazke, ale potom to uz islo, Cvicievala som na stepperi alebo Jillian. Teraz robievam cviky podla knihy Telo ako posilnovna pre zeny, obcas posilnujem s pasmi. S jedlom som ako na hojdacke, niekedy mam dni, kedy sa drzim, inokedy sa zopsujem a zerem co nezozerie mna 😀 Okrem toho mi zistili spomalenu stitnu zlazu a nastavuju ma na liecbu, cize dufam, ze vaha pojde nadol a nie nahor 😝

mikema
autor
16. jan 2015

@lulusha
@moor
@mikys1
@majoska
@ivetlo
@betuta1 taky baby uloha na vikend:1x kardio podla chuti, ale poriadne sa zapotit. Min. 20 minut. A 1x potrapime svaly, cize zaposilujeme, ak nemate cinky, zoberte dve flase plne vody. Alebo posilnujte vlastnou vahou tela, tak isto min. 20 minut. Strava: 3porcie zeleniny alebo ovocia denne. Po vikende cakam vase pribehy 😉
Ja sa uz dva dnie nevladzem hybat, cvicit power yogu na nohy a nevladzem ani chodit a to som dnes este urobila 18.000 krokov, lebo cely den po nakupoch 🙂 takze vystavena naplno.

ivetlo
17. jan 2015

@mikema Ahojky, tak idem do toho, ja som dnes tiež hodila prechádzku - shoping aj s dvomi loptošmi, ktorých treba dobiehať. To by sa malo dať zvládnuť tak nech naša snaha padne na úrodnú pôdu. Včera som zhrešila a dala si po 17h večer dva kúsky pizze, som len človek. :( Tie chute sa niekedy veľmi ťažko ovládajú. :(

mikema
autor
17. jan 2015

@ivetlo Ja som zhresila dnes, nasla som bielu cokoladu, ktoru som kupila pred vianocami, tak som ju znicila, ale za to vynecham obed a bude az vecera. Co uz. 🙂 Ano, sme len ludia a obcas treba pripustit aj chybu, len treba davat pozor, aby nebola chyba kazdy den. A niekedy je dobre si tu chybu omakat. Napr. odskakat si to na svihadle, alebo tak. Potom je aj svedomie ciste, lebo aspon trochu sa clovek hybal, ked uz sa aj napchal niecim blbym... 😀 😀 😀

majoska
19. jan 2015

baby ja cez vikend v pohode, darilo sa, len som necvicila ☹....nestiham popri detoch..a malej idu ubky, takze vcera zapala o pol jedenastej v noci, cize cvicit sa mi uz urcite po tych nervoch nechcelo....

moor
19. jan 2015

víkend som odflákla, tak ale aj upratovanie, vysávač a prechádzka so psom v svižnom rytme sa ráta, však? 😀 ale dnes som opäť poctivo cvičila, normálne máte na mňa dobrý vplyv 😉

ivetlo
20. jan 2015

Ahojte babenky, tak ideme ďalej, čo hovoríte. Ja som tiež poľavila a cvičenie bolo potrebné vymeniť za upratanie chalupy, 😖 ale čo už, nikto to za nás nespraví. Inak sa jedlom sa snažím držať.
Mne osobne pomáha že sa tu podporujeme a motivuje ma to k cvičeniu 🙂

lulusha
21. jan 2015

cafte, ja sa celkom drzim, co sa cvicenia tyka, kazdy druhy den davam posilovanie doma, uz ma pekne bolia svaly 😀 strava je taka vselijaka, ale snazim sa uz hlavne vecer nevyjedat zasoby 😉

mikys1
22. jan 2015

Už dva dni chodím na bežiacom páse, dúfam, že mi to aj ostane 🙂

natsel
22. jan 2015

Ja korčuľujem , každý .deň po hodiny 🙂 🙂 🙂