Môže človek mať chudý pás a byť tučný?
Toto ma vždy zaujímalo . Ja napríklad mám taký komplex že mám 58 CM pás ale neviem neviem. Ono chcela som zistiť či je to možné
@januska12323 ako jasne ale hovorí sa ze keď máš chudý pás tak máš nízke percento tuku
kazdemu sa tuk uklada niekde inde.... niekto ma chude nohy a velke brucho a naopak...
@abdn16 tak je to zle napísané prepáčte . Málo info. Ja mám chudé nohy ( stehno 39cm) aj pás aj brucho je ploche iba ten môj hrudník je zvlastny
@hdhdudjehe a nemám ani veľa kíl ku svojej výške ale stále mám pocit že je možné že som tucna
@hdhdudjehe tučný môže byť človek, čo váži 60kg a druhý čo váži 80kg môže byť chudý,pri rovnakej výške
Tak tam bude problém v hlave nie v centimetroch.
To nie je ze sa.hovori.. úzky pas = malo viscelarneho tuku. Nie,.ze malé %tuku. A.ak.mas nízku hmotnosť aj pas aj si cela.chuda, ako.mozes byť tučná?
Vsak napis, ze mas velke prsia. Prsia su aj tuk aj mliecna zlaza, u kazdej v inom mnozzstve a v inom pomere.
@viestta ono práveže prsia ani nie iba mám neviem či veľkú hruď alebo niečo neviem či sa to dá . Není to asi že by som mala veľa tuku tam pretože mi je aj vidno rebrá niekedy. Ide skôr že mám nejaký väčší hrudník
@hdhdudjehe môžeš sem dať fotku?
Aj ak má človek širší chrbát alebo hrudný kosť, tak to neznamená, že je tučný. Tučný je odvodené od základu slova tuk a znamená to, že má príliš veľa tuku. Toto očividne nie je tvoj prípad!
Su rozne typy postav. A ty mas proste takuto.
@hdhdudjehe pozrela som si tvoje príspevky a všetky sa tocia okolo toho, že nemáš rada svoje telo a cítiš sa byť tučna, hoci podľa výšky a hmotnosti určite nie si. Takéto správanie nieje v poriadkuz určite navstiv psychológa, kým ti to neprerastie do poruchy príjmu potravy.
39cm stehno, 58cm pas, pokial nemas nejaku poruchu, tak si velkost xs. Cize nemozes byt tucna.
Ano, je typ zien, ktore maju uzky pas a rit jak autobus. Hned by som to brala
asi mas typ postavy obrateny trojuholnik
tento typ postavy, ze velke prsia, zadok a uzsi pas maju asi skor latino zeny

Zvyšok tela neexistuje?