icon

Môžu mať antidepresíva vplyv na chudnutie?

9. júl 2022

Nejak mi to nejde beriem 6 druhov liekov. Moze to mat vplyv ? Jem momentalne podla macingovej a vobec to nejde dole

krasaniejevsetko
9. júl 2022

Samozrejme ze to ma vplyv. Poznala som par ludi aj zo svojho okolia, krasne stihle postavy a ako zacali uzivat lieky, zacali priberat. Ano, ma to vplyv, ale ak to ma pomôct, tak človek pre zdravie obetuje aj svoj vonkajsi zjav.

krasaniejevsetko
Autor odpoveď zmazal
autor
10. júl 2022

@krasaniejevsetko ved ja viem len som pribrala a chcela som trochu schudnut no vobec to nejde. Pred dvomi rokmi som lieky este nebrala a krasne to islo dole. Teraz beriem vela liekov a vobec moje chudnutie nema efekt. No potom som smutna nie len z toho ze to nemam v hlave v poriadku ale aj z postavy

krasaniejevsetko
10. júl 2022

Uplne Ta chapem,zivot je svina...

pazdura
12. júl 2022

Kým som nebrala antidepresíva mala som 50kg ver ci nie teraz mám 69kg tiež ma mrzí že si nemôžem dovoliť nosiť také veci ako pred tým ale ver mi ci nie najpodstatnejšie je ako sa cítiš po psychickej stránke to je najdôležitejšie ale ak môžeš skús nieky šport beh, mne napríklad pomáhajú dlhé prechádzky fakt a držím prsty 😉

sisaka
12. júl 2022

Všetky baby, ktoré poznám a sú na antidepresivach nenormálne pribrali, tých 15 a víc kíl určite, tiež sa im to nedarí zhodiť

sssss123
12. júl 2022

môžu, lebo sa mi čo to podarilo zhodiť, a už mesiac nič, som sa zasekla a som z toho nešťastná, a hlavne keď na vás útočia dokonalé zadky dvojičiek, ideálna postava tesne po pôrode a ďalšie dokonalé dámy v plavkách...tak som nasadila prechádzky a uvidím či to bude mať nejaký účinok

pazdura
12. júl 2022

@sssss123 určite pomôžu uvidíš, neboj nič všetko sa dá, niekomu sa podarí zhodiť hneď iným to trvá nie akú tu chvíľu 🙂 ani boh nestvoril svet za jeden deň 😊

dzulia20
28. máj 2024

Už som zúfalá , skúšala som lieky na chudnutie Mysimba pred rokmi som z nich krásne schudla no teraz beriem veľa.inych liekov som astmatik,mám antidepresíva tak som to preberala z lekárom a on mi nasadil elontril že je tam zložka ako aj v mysimbe ale ani to mi nejako nezaberá už neviem ako schudnúť ,zelenina mi už ide krkom lebo som ju stále jedla a nedám nič do seba .len moja skúsenosť...nedá sa mi ani spať a spánok je dôležitý na všetko ....