icon

Naša spoločná cesta za dokonalou postavou

bziki
11. mar 2015

Ahojte baby,

kazdy rok si 1.1. dam rovnake predsavzatie. Tento rok schudnem. Zacnem cvicit, zmenim stravu a potom ma to o tyzden prestane bavit. Popripade ma zavalia povinnosti a nestiham sa venovat sama sebe. A kedze doma nemam spriaznenu dusu, ktora by ma podporila, tak to vacsinou vzdam....a tak dokolecka zacinam kazdy rok, kazdy mesiac prveho, kazdy pondelok a stale som na rovnakej vahe plus minus dve tri kila. Kedze doma nemam nikoho, kto by ma v tomto podporil, ani v mojom okoli, dufam, ze najdem spriaznene duse tu 🙂 Ak ste sa spoznali v tomto popise, budem rada, ak sa ku mne pridate a spolu to zvladneme a staneme sa tak lepsimi, zdravsimi, stastnejsimi a krajsimi verziami samych seba a v lete budeme vyzerat v plavkach dokonale 🙂)

Ked som bola mladsia som bola presvedcena, ze ked clovek nema predispozicie byt chudy, tak uplne chudy nikdy nebude. To vsak nie je pravda a to, ako sa moze zmenit ludske telo som videla v americkej show The Biggest Loser, kde sutaziaci kazdy den sa potia pri zabijackych treningoch, ktore im samozrejme odklepli lekari, jedia zdrave jedlo a objavuju sameho seba v tej kope roztapajuceho sa sadla. Kazdy z nas ma nejake komplexy, nejake problemy, nejaky obavy a strach a kazdy z nas sa s tym vyrovnava vlastnou cestou. Niekto pije alkohol, niekto je workoholic, niekto shopaholic a niekto to vsetko zahana jedlom. Prikladam motivacnu fotografiu, ze sa netreba na nic vyhovarat a naozaj vsetko ide, len treba vydrzat 🙂

Moju cestu za dokonalou postavou mozete sledovat aj na mojom blogu http://www.activio.sk/, kde budem pravidelne okrem ineho pridavat aj tipy na cvicenie a rady, ako si chudnutie v tomto komplikovanom svete ulahcit 🙂

Takze, kto je so mnou? 🙂

Naša spoločná cesta za dokonalou postavou
ivetlo
12. mar 2015

@bziki Tak už som to poobzerala a idem určite dnes na to. Hádam zvládnem všetko 😖 Spravím pre to všetko.
potom napíšem ako mi to šlo. 😎

bziki
autor
12. mar 2015

@ivetlo Drzim palce 🙂

Inak este baby, na pobavenie posielam tento link :D ja som sa skoro pocurala, ked som to videla 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=5qkrR9yTsbs
dankaa78
12. mar 2015

zenyyy do tohoooooooooooo 😉😉😉😉

bziki
autor
12. mar 2015

Ozaj babulky, este by som Vam vsetkym chcela navrhnut, aby ste si zapisali kolko vazite, popripade miery, odfotili sa v spodnom pradle (jasne, ze to nemusite nikomu ukazovat 🙂) to je len info pre Vas, aby ste vedeli, ako postupujete...Plus si prosim vypocitajte bazalny metabolizmus - pisala som o tom tu: http://www.activio.sk/2014/02/bazalny-metaboliz... a ked budete chciet vediet, kolko ste mali za den kaloricky deficit, odporucam MyFitnessPal http://www.activio.sk/2014/02/my-fitness-pal-ap...
🙂

dolly3
12. mar 2015

Keď prídem z práce hneď ako mi to deti dovolia sa pustím do cvičenia. Schému som si napísala tak by som to mala dať. 😉

dolly3
12. mar 2015

@bziki dobrá haluz..... 😀 😀 😀

mimcamala
12. mar 2015

@dankaa78 Čaute baby a klobúk dolu danka78. a oba palce nahor! 🙂 si inšpirácia!

mimcamala
12. mar 2015

@bziki Ďakujem za cvičenie. Doma si ho určite zacvičím! 🙂

mimikyky
12. mar 2015

@dankaa78 prečítané 😉

@ivetlo dôležité je robiť to preto, že to chceš!! nie preto, že musíš! a hlavne robiť to pre seba!!!
ja som mala podobný problém, chcela som všetko robiť na 100%, a zosypala som sa psychicky, nabehlo pretrénovanie, úplná nechuť k jedlu, jediné, čo som zjedla, bolo sladké a cestoviny 😔 .. totálny kolaps... potom som musela prestať úplne so všetkým, ale úplne ☹ samozrejme, že som sa riadne zväčšila, a moje svaly pomaly ale zato poriadne zapadli hromadami tuku 😝
teraz od marca zase nabieham na svoj režim, zdravá strava, ktorá je až 70-80% úspechu, a pohyb..teda postupne véééľa pohybu 🙂

v utorok som bola na meraní na prístroji In Body, a teda baby poviem Vám, hanbila som sa ako pes 😔 😔 😔 ani tak nie pri hodnote tuku, ktoré mám v tele, to si viem odmerať aj doma, ale keď mi to hodilo metabolický vek, že 66rokov, tak to bol šok 😔 😔 čakala som tak okolo 55, ale žž to je už mega grc 😝 😝 😝 inak budem mať 40

@bziki celkom fajn cvičenie 😉 pekne sa tu o nás staráš 😉 😀

bziki
autor
12. mar 2015

@mimikyky Presne ako hovoris. Dolezite je si najst pohyb, ktory nas bavi a do ktoreho sa nemusime nutit. Ja osobe najradsej cvicim take cviky, ktore nevnimam ani ako cvicenie - napriklad skakanie cez svihadlo, alebo cviky, ktore vychadzaju z baletu. Mala som obdobie, kedy som cvicila aj Jillian, ale postupne ma to prestalo bavit a v tom je problem. Nesmie nas pohyb a zdrava strava prestat bavit. Preto ja osobne nie som zastanca nejakych dlhodobych diet, lebo viem, ze po dvoch dnoch sa na to vykaslem a potom som len sklamana. Radsej jem co mi chuti, v mensich porciach, alebo zdravsich variantach a raz do tyzdna si doprajem cheat day

dankaa78
12. mar 2015

dievcata ja este kojim.takze som schudla ale zatial silovy trening nerobim.strava je upravena 🙂
Dakujem vam za podporu 🙂

dankaa78
12. mar 2015

dievcata ja este kojim.takze som schudla ale zatial silovy trening nerobim.strava je upravena 🙂
Dakujem vam za podporu :-🙂

dankaa78
12. mar 2015

@mimcamala dakujem🙂

bziki
autor
12. mar 2015

@dankaa78 ty sa dost namakas s babatkom. Ja ked sa hram s mojim 10 kilovym synovcom to vzdy na druhy den v rukach veru citim :P

dankaa78
12. mar 2015

@bziki to hej.ruky poposilujem😀

bziki
autor
12. mar 2015

No ako sa Vam dneska darilo dievcence? Mne pred chvilou vyplul MyFitnessPal, ze keby kazdy den som mala taky, ako teraz (pomer prijatych/spalenych kalorii), tak o 5 tyzdnov budem vazit 67 kil 🙂 ach, kiezby!

mimikyky
12. mar 2015

@bziki teeda, ty si ale Šikuľka 🙂
ja som si dala ešte večer posilovaciu pol hoďku, nohy, zadok, brucho .... a strava dnes celkom fajn, až na jeden mufin, čo som deckám napiekla, trebalo otestovať, veď čo keby náhodou 😀

bziki
autor
12. mar 2015

@mimikyky haha 🙂 mohla si jeden muffin aj po mne hodit, zacali mi kramy, tak mam taku chut na sladke, ze dovi 🙂 ale dneska som odolala 🙂

mimikyky
12. mar 2015

@bziki 😀 😀

mimikyky
13. mar 2015

Dobré ránko 🙂

dankaa78
13. mar 2015

@bziki vyyyborne.aj ja mam.hrozne.no dala som si susene ovocie..

dankaa78
13. mar 2015

@mimikyky dobreeeee😀

dankaa78
13. mar 2015

@mimikyky aj ja by som konecne sla poposilovat ale stale kojim.v lete zacinam silovy trening...ale strecing a uprava stravy stale u mna fici🙂

suellin
13. mar 2015

Ahojte kočky, som tu nová, Dani klobúk dolu krásna práca, tá 90 dňová dieta, je super, aj ja som si ju prispôsobila, ja som pribrala po ťažkom rozvode, za dva roky popri liekoch ☹ , 15 kg, dole mám 7 kg, tiež úpravou stravy a cvičím na stacionárnom biku doma, tých 40 min a začala som chodiť behať, to je iná makačka, vytlačila som si tie cviky tak keď bude malý robiť úlohy idem na to, je skvelé,že sa takto môžeme podporovať, veľa zdravička a síl na cvičenie....

dankaa78
13. mar 2015

@suellin dakujemmm...a tiez som presla rozvodom.viem co prezivas..ale co ta nezabije ta posilni..ideeeeeeeeeeeeeees a das dolu tie hnusne kilaaa🙂🙂🙂

ivetlo
13. mar 2015

@bziki Ahojky, tak včera som poctivo zacvičila všetko. Aj dcéra pomáhala 🙂 . Len mne nejde stiahnuť tá aplikácia na prepočet kalórii v strave ☹ Málo pamäte v telefóne. Musím ešte pošpekuľovať čo s tým.
A dnes čo budeme cvičiť??? Už som naštartovaná.

dolly3
13. mar 2015

Ahojte tak včera samozrejme som to nedala fuuuj no za to som si dala 40 drepov ktoré som mimochodom urobila horko ťažko takže som na tom veľmi zle 😖 no dnes ráno pred raňajkami pozerám na rozpis a hovorím si no zas to nedám a potom vo mne niečo preplo že šak to je len 20 min aspoň vyskúšam. Tak som to dala a som rada 🙂 inak najhoršie pre mňa bolo to skákanie na švihadle a najviac som si užívala činky a samozrejme strečing.

bziki
autor
13. mar 2015

@ivetlo super! 🙂 ako sa citis? Dneska mam pre Vas kocky skutocnu lahodku :D kedze je piatok, rozhodla som sa cvicenie ponat trochu blaznivejsie a uvolnenejsie 🙂 Ved posudte same:
http://www.activio.sk/2014/02/pump-it-up-ultima...

Tento cvicebny program je trochu dlhsi a ma vyse hodiny, ale je rozkuskovany na jednotlive pasaze, takze ak chcete venovat cviceniu len 20 minut, vyberte si len jednu cast - moja oblubena je Dance it out 🙂

mimikyky
13. mar 2015

@suellin vitaj 🙂 tak ja mám za sebou rozvody dva + k tomu nejaké to týranie, bitky mňa i detí, život len z toho, čo ti zavesia susedia na kľučku,lebo muž bol gemblér, znásilnemie a kopec ďaľších takýchto záležitostí, a ako následok toho aj liečbu liekmi z ktorých sa priberá ☹ už je to síce dávno, ale na niektoré veci neviem zabudnúť... a pri chudnutí je psychika teda riadna sviňa!! je nás tu viac, budeme sa vzájomne podporovať, a dáme to, uvidíš 😉 🙂

@ivetlo a neskúšala si na nete niečo? nejaký program?

bziki
autor
13. mar 2015

@dolly3 PARADA! 🙂 velmi sa tesim, ze si sa premohla..najtazsie je prezliect sa do teplakov a spravit prvy krok...ked uz cvicis, tak vtedy uz necuvnes a dokoncis to 🙂 ked sa takto dobre citis, je fajn si zapisat tie pocity niekde na papier a vycapit si to ako svoju mantru niekde, kde to mozes stale vidiet.

@ivetlo A skusila si uz vymazat nejake aplikacie, ktore nepouzivas?